Horoscopul verii pentru Scorpion/ascendent în Scorpion. Daniela Simulescu oferă previziuni importante

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Daniela Simulescu a fost invitată în platoul Spectacola, unde a discutat despre cele mai importante evenimente astrologice ale verii. Iată cum vor influența aceste fenomene Scorpionul și pe cei cu ascendent în Scorpion.

Ce ne spune Daniela Simulescu despre horoscopul verii din 2023?

„(...) Comparând cu ultimii ani, este o vară mai pe placul nostru. Aș putea spune că ne invită să ne și distrăm mult mai mult. Cred că abia anul ăsta începem să recuperăm. (...) Dar, avem o vară care ne pune și puțin la muncă. Sunt două componente importante ale verii.

Odată că avem un marcaj foarte puternic în Leu. Venus va și retrograda în Leu între 23 iulie și 4 septembrie. Și iată, Marte va intra în Fecioară pe 10 iulie și va face, bineînțeles, aspecte cu Jupiter în Taur, dar și cu Saturn în Pești.

Faptul că Marte intră în Fecioară face trecerea de la greier la furnică. Până pe 10 iulie, cât Marte va fi în Leu, vrem distracție, vrem să fim greier și pe urmă, după 10 iulie, intră în Fecioară. Până pe 27 august, cu toții vom dori să fim furnicuțe. 

Deci și muncim și ne distrăm vara asta.”

Cel mai chibzuit semn zodiacal, potrivit astrologilor. Au o abordare analitică a majorității lucrurilor

Scorpion/Ascendent în Scorpion

„Energia Scorpionului este, după cum bine știm, foarte intensă și profundă. Când îi cunoști, vei fi total transformat. Ce se întâmplă la ei în această vară? Este una foarte interesantă. Bănuiala mea este că ei și-au dorit să performeze anul trecut pe plan profesional. Să promoveze sau să primească laude, recunoaștere și validare.

Vara asta îi poate ajuta pe plan profesional, însă acești nativi își vor îndrepta atenția mai mult către relații. Chiar dacă astrele îți vin în ajutor și lucrurile merg grozav pe plan profesional, tu îți dorești mai degrabă să ieși cu cineva, să îți oficializezi relația, să pleci cu partenerul în străinătate. 

Fii cât mai curajos la locul de muncă. Iar relațional, cei singuri își pot găsi pe cineva potrivit. Sau se pot întoarce în trecut, ca să își dea seama dacă mai merită sau nu.

Să ne mai amintim un lucru. Acești nativi îl au în Casa a 5-a pe Saturn. Ei își doresc copii, dar lucrurile nu se leagă atât de ușor pe acest plan. Nu trebuie să se lase. Pentru cei care au deja copii, este prioritară relația cu ei în această vară. 

Vorbim despre o vară productivă, plină de iubire pentru acești nativi.”

Citește și:Horoscopul verii pentru Balanță/ascendent în Balanță. Daniela Simulescu oferă previziuni importante

Vezi aici emisiunea completă despre horoscopul verii! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel