Horoscopul verii pentru Taur/ascendent în Taur. Daniela Simulescu oferă previziuni importante

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens.ro și astrolog DC News, a fost invitată în platoul Spectacola, unde a discutat despre cele mai importante evenimente astrologice ale verii. Iată cum vor influența aceste fenomene Taurul și pe cei cu ascendent în Taur.

Ce ne spune Daniela Simulescu despre horoscopul verii din 2023?

„(...) Comparând cu ultimii ani, este o vară mai pe placul nostru. Aș putea spune că ne invită să ne și distrăm mult mai mult. Cred că abia anul ăsta începem să recuperăm. (...) Dar, avem o vară care ne pune și puțin la muncă. Sunt două componente importante ale verii.

Odată că avem un marcaj foarte puternic în Leu. Venus va și retrograda în Leu între 23 iulie și 4 septembrie. Și iată, Marte va intra în Fecioară pe 10 iulie și va face, bineînțeles, aspecte cu Jupiter în Taur, dar și cu Saturn în Pești.

Faptul că Marte intră în Fecioară face trecerea de la greier la furnică. Până pe 10 iulie, cât Marte va fi în Leu, vrem distracție, vrem să fim greier și pe urmă, după 10 iulie, intră în Fecioară. Până pe 27 august, cu toții vom dori să fim furnicuțe. 

Deci și muncim și ne distrăm vara asta.”

Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare semn zodiacal din 3 -9 iulie 2023

Taur/Ascendent în Taur

Astrologul Daniela Simulescu este de părere că Taurul poate fi considerată zodia vedetă a verii! Și nu spune acest lucru fără motive întemeiate.

„Jupiter se află în semnul lor. Venus, guvernatoarea lor, va retrograda în Casa a 4-a, care are legătură cu casele, cu tot ce înseamnă imobil, cu familia. 

(...) Se zice că atunci când Jupiter este în semnul tău, este un an nemaipomenit. Așa este, nu zic nu, doar că vor trebui și Taurii să muncească foarte mult.

De asemenea, mulți dintre Tauri vor dori să schimbe casa, s-o redecoreze. Și da, au multe șanse în acest sens. De asemenea, vor dori să se mute din casă. Vor fi multe evenimente în familie, bineînțeles și chiar se pot distra. Trebuie să profite de asta.

Ce aș mai putea spune, dragii mei Tauri sau cei cu ascendentul în Taur? Ei bine, este o perioadă bună pentru cei care își doresc copii. Așa că poți să profiți de aceste tranzite favorabile.

Totodată, este o perioadă nemaipomenită pentru cei care au copii, deoarece pot petrece mai mult timp cu ei. Sau, se întâmplă ceva și vor face asta. Iar pentru cei singuri, dat fiind faptul că Marte la voi intră în Casa a 5-a, aduce multă pasiune! Da, acest tranzit este cu multă senzualitate, este cu multă dorință, foarte multă atractivitate și bineînțeles, competiție. 

Pentru voi în această vară, contează mult partea asta de unde locuiți și cum locuiți. Sau cum este cu familia. După care, vorbim despre partea aceasta de copii și de iubire.

Si, să nu uităm că Jupiter este în semnul vostru! Așa că pune accent pe multă distracție nu doar în această vară, ci până anul viitor, în luna mai, când Jupiter îți va părăsi semnul si va trece în Gemeni.

Jupiter, când vine într-un semn, indiferent că stă vara asta sau că stă până anul viitor în mai, dacă nu se întâmplă și ceva bun în viața ta, nu este doar vina universului sau a destinului, ci este și vina ta”, a explicat astrologul Daniela Simulescu despre Taur și cei cu ascendentul în taur, în emisiunea de la Spectacola și Dc News. 

Citește și: Horoscopul verii pentru Berbec/ascendent în Berbec. Daniela Simulescu oferă previziuni importante

Vezi aici emisiunea completă despre horoscopul verii!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel