ILUZIE sau ILUMINARE? Află ce va aduce conjuncția MERCUR-NEPTUN de pe 23 MARTIE pentru fiecare ZODIE/ASCENDENT

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop. Mercur va fi la același grad cu Neptun, în semnul Peștilor, pe 23 martie. 

Pe 23 martie va fi foarte dificil să îți dai seama ce este real și ce nu. Simțurile vor fi hiperbolizate și există riscul să te lași purtat de orice. Vom reacționa precum niște bureți: preluăm totul din jurul nostru, nu filtrăm nimic și la un moment dat, ne vom simți confuzi. 

Date fiind vremurile în care trăim, predilecția pentru dezinformare va fi uriașă. Și de asemenea, și nevoia noastră de a crede în orice și oricine. Mai ales dacă ne atinge o emoție. Frici iraționale vor întâlni la tot pasul. Adică, vom interpreta într-un mod distorsionat informațiile. 

Sensibilitatea exagerată ne poate împiedica să luăm decizii obiective și să găsim soluții la problemele cotidiene. 

Va fi imposibil de a face diferența între iluzie și realitate. 

Ziua poate fi bună pentru meditație, rugăciune, spiritualitate în orice formă, artă, cultură, psihoterapie. Dar îngrozitoare pentru decizii importante.

Berbec/Ascendent în Berbec

Nu vei mai ști ce este adevărat sau nu din acele părți din trecut pe care le doreai dispărute. Începi să te îndoiești de propria versiune a adevărului. Există riscul unui diagnostic greșit sau de a avea încredere în persoanele nepotrivite. 

Taur/ Ascendent în Taur

Încrederea exagerată în viitorul apropiat va deveni o reală problemă. Mai ales dacă te bazezi pe unii apropiați. Viața lor se poate schimba în orice moment, așa că nu este cazul să le acorzi încredere totală. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Aspectul se poate manifesta pe două planuri: fie ești cel care găsește o soluție uimitoare pentru o problemă de la serviciu, fie ești cel care comite o neglijență greu de reparat. În orice caz, astrele îți recomandă să nu te încrezi ușor în nimeni. 

Rac/Ascendent în Rac

Gândirea pozitivă exagerată nu este bună pe o conjuncție Mercur-Neptun. Și nici dorința ta de a-i salva pe cei dragi dacă aceștia nu ți-o cer. Poate fi o zi bună călătorii atâta timp cât îți planifici totul din timp. Un profesor sau un ghid îți poate da sfatul vieții tale. 

Leu/Ascendent în Leu

Comunicarea non-verbală este cea care arată adevărul. Astrele îți recomandă să nu te bazezi pe vorbele celorlalți, ci pe mimică și gestică. De asemenea, discuțiile despre aspectele ascunse ale vieții te vor trezi la realitate. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Partenerul poate denatura adevărul sau tu reușești să îi distragi acestuia atenția de la ce contează cu adevărat. Vei dori ca partenerul să ia o decizie, iar el o sa vrea același lucru. Doar că veți apela amândoi la procrastinare. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Bârfele de la locul de muncă nu te ajută deloc. Evită să discuți despre viața personală a colegilor sau să oferi detalii despre evenimentele tale private. De asemenea, astrele îți recomandă să nu te încrezi în totalitate în vorbele colegilor. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Discuțiile cu copiii vor fi pline de revelații. O sa vrei să te ții de glume, iar rezultatele nu vor fi cele așteptate. Modul tău de exprimare va fi greu de procesat de către ceilalți. Aceștia vor considera că ideile tale sunt cam fantasmagorice. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Vei avea tendința de a te retrage, de a nu ieși deloc din zona de confort. Vei discuta în mare parte despre problemele familiei, pe care le vei exagera. Rudele vor fi destul de prăpăstioase, iar obiectivul tău ar trebui să fie acela să fii cât mai echilibrat. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Ești cel care va profita de aspectele favorabile ale acestui aspect. Vei fi mai empatic, vei ști să îi asculți pe cei din jurul tău, nu doar să îi auzi. Capacitatea ta de a media va fi destul de apreciată. Chiar vei fi mai sensibil ca de obicei. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Dacă nu ești atent, vor fi multe încurcături din punct de vedere financiar. Cheltuieli pe lucruri inutile, pierderi, investiții riscante. Orice tranzacție va avea un grad de risc, așa că evită-le pe cele referitoare la imobiliare sau automobile. 

Pești/Ascendent în Pești

Confuzia, haosul, ceața vor fi toate în mintea ta. Atât vorbele, cât și cuvintele scrise vor fi comunicate celorlalți fără pic de logică. Îți va fi greu să te aduni, să îți dai seama ce îți cer ceilalți. Astrele îți recomandă să îți faci un program cât mai simplu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel