Impactul zodiilor asupra personalității copiilor în primii ani de viață. Astrologul Daniela Simulescu avertizează: „Poziția Soarelui NU este totul!”

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
parintisipitici.ro
parintisipitici.ro

În cadrul emisiunii Părinți Prezenți, astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, a vorbit despre cât influențează zodia personalitatea unui copil, în primii ani de viață. Colegii noștri de la părințișipitici.ro au scris un articol cu toate explicațiile necesare. 

Daniela Simulescu subliniază că, în ciuda aparențelor simple, răspunsul la întrebarea despre influența zodiei asupra personalității este mult mai complex. Adesea, oamenii asociază astrologia doar cu zodia, dar, conform explicațiilor astrologului, aceasta nu se rezumă doar la această componentă. Daniela ne îndeamnă să privim zodia ca pe un „buletin astrologic”. Cu peste 8 miliarde de oameni pe planetă, împărțiți la 12 zodii, am avea 12 țări cu sute de milioane de locuitori, fiecare având propriul său „buletin” astrologic.

Această analogie ne arată că, în ciuda atribuirii generale a trăsăturilor zodiilor, fiecare individ are date semnificative și unice în „buletinul său astrologic”. Daniela ne amintește că, similar cu buletinul de identitate, caracteristicile noastre nu sunt întotdeauna identice cu cele ale vecinilor noștri.

„E o întrebare care pe cât de simplă pare, răspunsul este unul mult mai complex. Pentru că, de cele mai multe ori, oamenii când se gândesc la astrologie, se gândesc doar la zodie. Astrologia nu este doar despre zodie. Atunci când vorbim despre zodie ne referim la poziția Soarelui în momentul nașterii noastre. Pentru că, iată, Pământul se învârte în jurul Soarelui, există timp, există spațiu și parcurge toate cele 12 porțiuni ale cerului.

Zodia, ca și traducere, este poziția Soarelui în momentul nașterii. De exemplu, eu sunt Berbec pentru că Soarele era în Berbec, altcineva este Gemeni pentru că Soarele era văzut în Gemeni în momentul respectiv. Dar, poziția Soarelui, atenție, cea la care ne raportăm noi cel mai des este doar scheletul astrologic, personalitatea noastră. Suntem peste 8 miliarde pe această planetă, dacă ar fi să împărțim la 12 în mod egal, că avem 12 zodii, ar rezulta undeva la peste 650 de milioane de Berbeci, 650 de milioane de Tauri și tot așa. Să ne gândim la lumea asta întreagă că la un mare continent și continentul acesta are 12 țări, fiecare țară cu număr egal de locuitori avem: țara Berbecului, țara Taurului, țara Gemenilor și tot așa până la Pești. Și fiecare țară, cu 650 de milioane de locuitori care au buletinul în zodia respectivă, buletinul său astrologic.

Citește articolul în continuare pe parintisipitici.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel