Încă ȘAPTE zile de forță interioară pentru aceste TREI ZODII

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Sezonul Berbecului continuă până pe 20 aprilie. 

Soarele se află în continuare în primul semn al zodiacului, alături de Jupiter și Chiron. Mulți încep să trăiască primăvara la propriu și la figurat. Sărbătorile ce vin beneficiază de această alăturare de astre, care ne duce cu ideea către acceptarea propriilor greșeli, către dorința la a mai încerca să controlăm totul și la senzația că avem nevoie de prospețime. Adică să nu mai stăm în suferința propriilor gânduri negative. 

Chiron a fost descoperit în 1977 și a fost numit după fiinţa mitologică jumătate-om, jumătate cal. Chiron, la fel ca mulți nemuritori, a suferit îngrozitor, trăind pentru totdeauna cu răni de la o săgeată otrăvită. Chiron reprezintă o rană nevindecată pentru totdeauna, trauma, o sursă de durere și suferință din trecut care trebuie îmbrățișată pentru un scop superior. Cu Chiron în Berbec, durerea este plasată undeva la nivelul ego-ului, iar vindecarea vine din concentrarea pe sine.

Jupiter este considerat Marele Benefic deoarecere îl reprezintă pe Zeus. Această planetă aduce optimism, încredere, dorință de dreptate și oportunități. 

Iar Soarele este astrul care ne dă viață. Cel care ne dă un scop în viață. 

Privind din nou la tripla conjuncție, Soare-Jupiter-Chiron, din Berbec, ne vom da seama că putem folosi Sărbătoarea Paștelui din acest an pentru a renaște. 

Ce este sus, este si jos" / "Cum este sus, aşa este şi jos. 

Concluzia: Astrele ne arată că trebuie să acceptăm că nu avem controlul suprem al vieții. Și că smerenia ne face oameni. Că așa ne acceptăm vulnerabilitatea și putem învia. 

Tranzitul Soarelui în Berbec avantajează în continuare trei nativi. 

Berbec / Ascendent în Berbec

În primul rând, la mulți ani celor care își vor sărbători aniversarea în următoarea săptămână! Deci Soarele încă mai petrece șapte zile în semnul tău, adică în casa I, care înseamnă înfăţişare, sănătate, vitalitate, noutate, prospeţime şi atenţie asupra ta. Mai simplu explicat, ai parte de lumină și energie în orice domeniu. Vrei să ieşi din culcuşul tău, să fii văzut, să fii ascultat, validat, apreciat. Trebuie să pui preţ pe fizicul tău, poate începi să faci sport. Cine știe, poate după Sărbătoarea Paștilor vei trage anumite concluzii în acest sens. Poţi să te gândești la o versiune diferită. Să nu uităm că totul porneşte de la sănătate, de la vitalitate şi apoi de la partea asta superficială, de cum te vezi, cum te îmbraci şi cum te manifeşti în lume. Şi Soarele în semnul tău vine cu o doză în plus de curaj şi de impulsivitate. Vestea bună este că sezonul tău se încheie cu o Eclipsă de Soare/Lună Nouă!

Gemeni / Ascendent în Gemeni

Soarele tranzitează casa a 11-a. Tot ce înseamnă social, evenimente, ieşiri cu prietenii. Dintr-o dată, vrei să te conectezi cu oameni, cu oameni noi, vrei să fii mai vizibil, vrei să comunici, vrei să dai mai departe informaţii. Vei avea niște sărbători pline de viață!. Ţi-aş recomanda ca până pe 20 aprilie să îţi pui în valoare toate relaţiile, toate conexiunile şi să îţi faci altele noi. Poate să te gândeşti la viitor, dar să te gândeşti aici şi acum la viitor, nu la un viitor bazat pe ce s-a întâmplat în trecut. Apropiații te vor aprecia și vor dori să fie în preajma ta. Nu îi respinge, nu îi cerceta, nu îi privi cu o urmă de suspiciune. Învaţă să îi accepţi în viaţa ta şi pe urmă să fii atent la ce fac şi cum fac. Nu îi pedepsi din start. Lasă-i mai întâi, nu le da toate bilele. Dă-le aşa, uşor, uşor.

Leu / Ascendent în Leu

Soarele călătorește în casa a 9-a. Aduce lumină în toată zona legată de studii, de călătorii, de chestiuni legislative, juridice, de tot ce înseamnă expansiunea minţii. Sărbătorile din zilele următoare te vor ajuta să îți dai seama încotro vrei să mergi. Discuţiile cu oamenii mai spirituali te vor provoca. Încearcă să asculţi, să întrebi, să fii mai curios şi încearcă să nu consideri că ai doar tu dreptate. Vei fi implicat în mai multe situaţii în care oamenii din jurul tău se vor ciocni de anumite păreri. Veţi dori să mergi la evenimente, la petreceri, să cunoşti oameni, să te scoţi în lume. Deci nu refuza nicio invitație! Eclipsa de pe 20 aprilie îți va testa credința! 

Previziunile lunii APRILIE 2023. Horoscopul lunar pentru fiecare Zodie/Ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel