Încă TREI zile cu Venus în Fecioară. De ce trebuie să țină cont următoarele șase zodii?

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Previziuni astrologice. Venus mai tranzitează semnul Fecioarei până pe 8 noiembrie. 

Venus, planeta frumosului și a iubirii, a intrat în semnul meticulos al Fecioarei pe 9 octombrie. Până pe 8 noiembrie, când va păși în semnul diplomat al Balanței, mai avem șansa să îi folosim energia. Vom dori să îmbinăm utilul cu plăcutul. Bineînțeles, vom fi mânați permanent de iubirea sau obsesia pentru perfecțiune. 

Să nu uităm ceva! Acest tranzit nu a fost unul simplu, așa cum îi place Fecioarei, din cauza faptului că Venus a făcut careuri cu Saturn și Neptun, o conjuncție cu Lilith, dar și trigoane cu Uranus și Jupiter. 

Taur/ Ascendent în Taur

Cu Venus prin casa iubirii și a creativității, este o perioadă propice pentru a-ți răsfăța sufletul. Acordă mai multă atenție expresiei sentimentelor și fă declarații de dragoste. Romanticismul este la cote imense. Este momentul potrivit pentru a investi în propria persoană și pentru a te bucura de cheltuieli care să îți aducă satisfacție personală.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Venus mai stă câteva zile în casa a patra, făcând din estetica locuinței o preocupare de top. Acordă atenție detaliilor legate de confortul locuinței tale. Relațiile cu membrii familiei pot beneficia de acest tranzit până pe 8 noiembrie.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Cu Venus în vizită în semnul tău, este momentul să acorzi mai multă atenție și grijă propriei persoane. Investește în tine și nu uita să-ți actualizezi garderoba. Venus va spori carisma și atractivitatea ta personală.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Venus tranzitează casa a 10-a, care este legată de carieră și statut social. Detaliile, etica de muncă și atenția la detalii sunt esențiale pentru a fi apreciat de șefi și colegi. În continuare, ți se pot oferi oportunități de avansare sau chiar de a schimba locul de muncă.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Venus se află în casa a 9-a, și îți menține dorința de a călători și de a descoperi lucruri noi. Planificarea unei vacanțe sau a unei călătorii este foarte avantajoasă acum. De asemenea, acest tranzit poate aduce noi oportunități de învățare și dezvoltare personală.

Pești/ Ascendent în Pești

Venus tranzitează casa relațiilor tale, accentuând importanța comunicării în cuplu. Dar și asupra petrecerii timpului liber cu persoana iubită. Este momentul propice pentru a întâlni oameni noi care îți împărtășesc valorile și interesele.

Îți recomandăm și Horoscopul lunii NOIEMBRIE pentru Toate ZODIILE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel