Începe numărătoarea inversă! Încă 7 zile cu Pluto în Vărsător. Ce trebuie să știi, în funcție de zodie?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Până pe 11 iunie, Pluto va sta în semnul Vărsătorului. Iată la ce trebuie să fii atent, în funcție de zodie sau de ascendent!

Pe 23 martie, a avut loc ingresul lui Pluto în Vărsător.

Va exista și o scurtă revenire în semnul Capricornului, între 30 iunie 2023 și 22 ianuarie 2024.

Putem să numim acest tranzit al lui Pluto în Vărsător un mic preambul pentru ceea ce va urma în următorii 20 de ani.

Pluto în Vărsător poate să aducă, pentru unii nativi, transformări radicale. Cu Pluto nu se poate negocia. 

Cine este Pluto? Planeta puterii, a transformării, a viselor și a iluziilor. Este asociat cu forțele subconștientului și cu lumea interlopă. Cum te va schimba Pluto? Din interior în exterior. Lucrează mai mult la psihicul și creierul tău.

Lui Pluto îi este pe plac și controlul. Astfel, în următorii 20 de ani, vom observa cum controlul prin tehnologie o să devină nu necesar, ci obligatoriu. Dar, se poate discuta despre o lume mai relaxată. Oamenii nu vor să mai facă ce le cere societatea.

Berbec/Ascendent în Berbec

Pluto mai stă o săptămână în Casa prieteniei și a viitorului, deci Casa a 11-a. Încă mai poți vedea schimbări în cercul de prieteni, dacă nu le-ai observat deja. Unii apar, alții dispar. Planurile tale de viitor pot suferi și ele modificări, iar tu poți fi mai preocupat de tot ce înseamnă voluntariat sau activism.

Taur/Ascendent în Taur

La tine, Pluto se află în Casa a 10-a, care discută despre carieră, statut, destin, scopul tău suprem. Așa că nu va trebui să te mai bazezi pe o meserie. Până în 2044, o să fii nevoit să schimbi de multe ori locul de muncă, până când îl vei găsi pe cel care te împlinește cu adevărat.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Pluto este în tranzit prin Casa a 9-a, iar educația capătă alte forme. Te poți gândi să pleci din țară, să emigrezi, ori să revii în țară de origine. Te poate tenta și să te înscrii la diferite facultăți sau din contră, să renunți la unele studii. În următorii 20 de ani, ai ocazia să te muți ori să cauți forme noi de învățământ.

Rac/Ascendent în Rac

Pluto tranzitează Casa a 8-a, unde se simte în elementul sau, deci te poate renaște. Poți să treci prin multe situații cu Pluto aici, fie apar unele legate de taxe sau de moșteniri, de datorii la stat sau în raport cu oamenii dragi. Ai grijă la domeniile în care poți să pierzi controlul.

Leu/Ascendent în Leu

La tine, Pluto este în Casa a 7-a, iar relațiile sunt vizate. Acestea se pot schimba radical, mai ales că și tu ești un paradox. Fie îți dorești libertate la maximum, fie cauți parteneri care te țin din scurt. Ai șansa de a intra în relații foarte toxice, așa că ai grijă. Până în 2044, nu te vei implica in legături amoroase ușoare sau simple.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Pluto este în Casa a 6-a, ce are legătură și cu sănătatea. Ar trebui să te gândești bine care este viciul sau obiceiul de care trebuie să scapi. Pluto va acționa și pe zona profesională. Ai face bine să îți schimbi atitudinea, fiindcă nimeni nu îți ridică statuie. Nu te mai sacrifica prea mult.

Balanță/Ascendent în Balanță

Acest tranzit se va petrece în Casa a 5-a. Atenție mare la relații! Cele cu copiii se pot complica destul de mult. Totodată, este posibil să vrei povești de dragoste ca în filme. Dar nu uita că au rar legătură cu realitatea. Ferește-te de dependențe cât mai mult.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Poți primi unele vești până la 11 iunie. În următorii 20 de ani, așteaptă-te să schimbi casa de mai multe ori, să te dezrădăcinezi. Pluto este în Casa a 4-a. De asemenea, poți să pleci și într-o altă țară sau apar modificări în domeniul imobiliarelor. Se anunță unele evenimente neplăcute, legate de părinți, de rude, de moșteniri.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Cu Pluto în Casa a 3-a, relațiile cu surorile și frații se schimbă sau apar situații în viața lor care te afectează. Ai grijă la cum scrii și la cum vorbești. Acest tranzit încurajează comunicarea. Se impune grijă și la capitolul călătorii!

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Pluto este în Casa a 2-a, a banilor. Unii Capricorni poate vor dori să înceapă o afacere, iar alții pot să piardă din resurse.Dar Pluto nu te lasă să mori de foame. Poate că vei fi nevoit să înveți să faci banii într-un mod diferit.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Pluto este în semnul tău până la 11 iunie și poate aduce un sfârșit, o pierdere, minți furate. Da, pot să apară schimbări drastice,  transformări radicale. Până în 2044, toate aceste subiecte o să te ridice. În egală măsură, Pluto în Vărsător vine și cu magnetism și carismă, dar trebuie să contribui și tu.

Pești/Ascendent în Pești

Pluto se află în Casa a 12-a. Trebuie să știi că această planetă îți poate aduce un soi de exil. Până în 2044, apar anumite situații în zona de sănătate. Poți merge în diferite instituții ascunse sau ai parte de tratamente noi și destul de costisitoare. Cert este că te poți schimba la un nivel cu adevărat profund.

Vezi și: 4 iunie: Lună Plină în Săgetător. Previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel