Începe numărătoarea inversă pentru Marte în Taur! Care sunt mesajele pentru zodii?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Previziuni astrologice. Planeta acțiunii se află în semnul cel mai pragmatic și stabil al zodiacului. 

Pe 9 iunie, Marte a intrat Taur și va rămâne acolo până pe 20 iulie. Marte simbolizează forța, furia și motivația. Când Marte se află într-un semn de pământ, acțiunile noastre vor fi încetinite deoarece vom căuta stabilitate și siguranță. Conflictele pentru resurse vor fi mai intense, iar posesivitatea va crește. În acest context, vom acționa mereu cu un scop clar.

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte tranzitează casa a doua. Îți aduce cheltuieli variate până pe 20 iulie. Marte te poate surprinde. Te va face să crezi că dacă nu acționezi imediat, vei pierde oportunități. Totuși, îți poate oferi și idei pentru îmbunătățirea situației financiare.

Taur/Ascendent în Taur

Marte este în semnul tău, ceea ce îți aduce o explozie de energie. Vei fi plin de inițiativă și competitivitate, aspecte care îți vor fi utile la locul de muncă. Totuși, trebuie să gestionezi furia, care ar putea să apară spontan.

Leu/Ascendent în Leu

Marte va tranzita casa carierei tale până pe 20 iulie. Ești motivate să te lupți pentru orice proiect. Vor exista conflicte cu superiorii, fiindcă nu vei suporta să primești ordine. Ambiția ta va fi evidentă, iar tonul tău autoritar se va manifesta și în relațiile personale.

Horoscop iulie - decembrie 2024. Previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Marte aduce energie celor care vor să studieze sau să călătorească, fiind în casa a noua. Vei deveni un adevărat activist, lupți pentru cauzele tale și pentru ceea ce consideri dreptate absolută.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Marte, guvernatorul tău, tranzitează casa a șaptea, ceea ce aduce tensiuni în relația de cuplu. Vor apărea reproșuri și critici reciproce, fără compromisuri. Cei singuri vor avea numeroase oportunități romantice.

Pești/Ascendent în Pești

Marte este în casa a treia. Amplifică  dorința ta de a călători. Totuși, fii atent la viteză! Vei fi permanent agitat, cu un ton autoritar și replici tranșante. În declarațiile tale serioase, vei avea argumente solide pe care te poți baza.

Mercur în Leu, din 2 iulie. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel