Ce aduce Marea Conjuncție Jupiter-Uranus pentru Berbec și cei cu ascendent în Berbec?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Evenimentul astrologic cel mai important din 2024 este conjuncția istorică Jupiter-Uranus din Taur, de pe 21 aprilie. Iată ce aduce pentru Berbec și cei cu ascendent în acest semn. 

Marea Conjuncție dintre Jupiter și Uranus din semnul Taurului va avea loc în această lună, pe data de 21. Și nu este un eveniment oarecare, ci unul care poate să zguduie lumea, în special din punct de vedere financiar. Pentru fiecare zodie, această conjuncție se petrece într-o anumită casă.

Cine este Jupiter? Marele Benefic sau Zeul Zeilor, care este asociat cu expansiunea, transportul, domeniile de învățare, progres și depășirea limitelor.

Totodată, Uranus este primul zeu important, cel al cerului, care definește inteligența, deșteptarea, inovația, schimbarea, rebeliunea și genialitatea. 

Știm și că în mitologie, Jupiter este nepotul, iar Uranus este bunicul. Așa că vom avea o întâlnire de maximă importanță între două generații. Un parteneriat care va lăsa urme.

Să nu uităm nici semnul în care se petrece această conjuncție. Discutăm despre Taur, al doilea semn din zodiac, semn al banilor, al resurselor, al confortului și a roadelor pe care le obținem în urma muncii noastre.

Ce se întâmplă când are loc această conjuncție? Apar idei geniale, schimbări uluitoare și evenimente care ne scot din zona de confort. Avem în față o conjuncție rară, care s-a petrecut ultima dată în 1941, în timpul celui de-al doilea război mondial, când existau greve, probleme în planul industrializării și criză în agricultură.

Și în acest an au existat greve, iar fermierii au protestat pentru că nu sunt susținuți. Ce ține de inteligența artificială va lua amploare, așa că trebuie să ne adaptăm viitorului. Alte teme pe care le mai putem aminti sunt reconversia profesională și instabilitatea de pe piețele financiare.

Saturn în Săgetător în harta natală: căutarea înțelepciunii și dorința de cunoaștere

Cei mai afectați vor fi nativii Taur, Scorpion, Leu și Vărsător. Pentru restul nativilor, conjuncția dorește să vă arate că aveți nevoie de un stil diferit de viață.

Previziuni pentru Berbec/Ascendent în Berbec

La tine, această Mare Conjuncție dintre Jupiter și Uranus în Taur o să aibă loc în a doua casă, ce ține de resurse și parte financiară. Așadar, poți să descoperi modalități noi de a face bani. În funcție de aspectele astrologice care sunt în harta natală, pot să vină și pierderi, mai ales că Uranus este implicat în această sferă.

Ce spun astrologii internaționali în legătură cu previziunile pentru Berbec?

De la Willow Grace aflam că pentru Berbeci, va fi momentul să se îndepărteze de ceea ce știau ei, mai ales în domeniul financiar, ca să poată evolua. Trebuie să faci mai multe pentru tine, ca să ai mai multă siguranță pe planul banilor. Trebuie să cauți cât mai multe oportunități de creștere și nu vei regreta.

Totodată, de la Lunatic Astrology descoperim că există speranță și iluminare în zona financiară pentru primii nativi ai zodiacului. Astrologul este de părere că unii nativi pot deveni faimoși pe plan financiar, dar și că unii pot experimenta eșecul. Așa că trebuie să fie foarte atenți ce butoane apasă. 

Nu în ultimul rând, Betsy Gutting este de părere că Berbecii pot primi adevărate binecuvântări pe plan financiar odată cu această Conjuncție dintre Jupiter și Uranus. Acestea vor fi legate de câștigurile tale, de promovări care pot să apară în carieră. Unii nativi pot să primească bani drept cadou sau moștenire, de ce nu. 

Poți să vezi și: Capricornii se pot ocupa de locuință. Vărsătorii trec prin niște momente agitate, iar Peștii trebuie să fie mai flexibili

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel