Influența lui Saturn în primele ȘASE case astrologice. Ce lecții aduce marele învățător?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Planete în case
freepik.com
freepik.com

Saturn este considerat Marele Profesor al zodiacului. I se spune și Lordul Karmei! Este o planetă care ne pune la încercare prin limite, provocări și mari responsabilități. 

Ce influență are Saturn în primele case din astrologie?

Saturn în Casa I

Persoanele care au Saturn în Casa I dezvoltă o conștiință de sine matură și realistă, încă de la o vârstă fragedă. Ele pot fi percepute ca fiind serioase sau rezervate. De asemenea, Saturn este asociat cu o dezvoltare mai lentă, iar în casa I, acest aspect poate duce la senzația că nativul este blocat în progresul său personal sau fizic. Persoanele cu acest aspect în hartă pot fi extrem de disciplinate și au tendința de a-și asuma responsabilități mari, încă din tinerețe. Vezi aici provocările și binecuvântările lui Saturn în Prima Casă.

Saturn în Casa a II-a

Prezența lui Saturn în această casă sugerează o abordare foarte precaută, uneori restrictivă, în ceea ce privește gestionarea banilor. Aceasta poate fi rezultatul unor dificultăți financiare trăite în trecut sau în copilărie, care au lăsat un sentiment de nevoie de securitate. Pe măsură ce nativul învață să gestioneze mai eficient aceste energii, este posibil să devină un maestru al finanțelor. Vezi aici articolul complet despre Saturn în Casa banilor.

Saturn în Casa a III-a

Saturn în Casa a 3-a poate aduce o abordare foarte organizată și logică a gândirii. Persoanele cu această poziție pot excela în planificare sau organizare. Sunt foarte atente la detalii. Ele pot avea abilitatea naturală de a analiza și de a aborda problemele în mod sistematic, construind soluții pas cu pas. Vezi aici abordarea completă despre Saturn în Casa a treia.

Saturn în Casa a IV-a

Cu Saturn în Casa a 4-a, multe din lecțiile vieții sunt învățate prin interacțiunile cu familia. Această poziție poate indica o copilărie în care individul s-a simțit constrâns sau supus unei presiuni considerabile pentru a se conforma anumitor norme și structuri familiale. Este posibil să fi fost implicate tradiții stricte, responsabilități asumate de la o vârstă fragedă sau așteptări dificil de îndeplinit. Iată aici articolul complet despre Saturn în Casa familiei.

Saturn în Casa a V-a

În Casa a 5-a, este locul distracției și al jocului. Cu Saturn în această casă, s-ar putea să simți o dificultate în a te relaxa și a te bucura pur și simplu de viață fără a te simți vinovat că nu ești productiv. Este esențial să cauți un echilibru, să îți permiți spontaneitatea și bucuria în viața ta, chiar dacă Saturn te împinge să fii mai riguros și mai responsabil. Vezi aici detalii complete despre Saturn in Casa a cincea.

Saturn în Casa a VI-a

În casa a șasea, modul de abordare a sănătății și bunăstării este reflectat în mod special. Nu ne mulțumim doar să tratăm simptomele, avându-l pe Saturn aici, ci suntem îndemnați să investigăm mai profund și să înțelegem cauzele  problemelor de sănătate. Trebuie să examinăm conexiunea dintre minte și corp, să reevaluăm regimul alimentar sau să explorăm metode alternative de vindecare. Este, de asemenea, un moment potrivit pentru a reflecta asupra relației dintre starea emoțională și cea fizică, conștientizând că stresul sau anxietatea pot avea repercusiuni fizice. În plus, relația cu colegii și superiorii poate fi analizată mai atent cu Saturn în Casa a șasea. Citește aici continuarea despre Saturn în Casa a șasea.

Poți să vezi și: Zodia CARE va AVEA PARTE de un PROCES de MATURIZARE in 2024

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel