Influența Lunii Pline din Vărsător pentru fiecare zodie/ascendent

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Prima zi din luna august ne aduce o Lună Plină în Vărsător. Descoperă previziunile și recomandările pentru fiecare zodie/ascendent.

Trebuie să știi că acest aspect va avea un rol important în viețile celor cu marcaj puternic de Taur, Leu, Scorpion și Vărsător.

De fapt, atunci când discutăm despre opoziția Soare-Lună, discutăm sigur și de unele evenimente concrete, și pentru că această Lună Plină are loc în Vărsător, zic să ne așteptăm la unele mai bizare.

Dar chiar și dacă nu ai în harta natală ce spuneam mai sus, tot este posibil să ai în jurul tău o persoană cu marcajul respectiv.

Motivul principal este eliberarea. Descătușarea. Renunțarea la vechi și îmbrățișarea necunoscutului. De asemenea, Luna Plină din Vărsător își va dori să ne găsim unicitatea, să rămânem autentici și să nu ne pese de fotografiile altora de pe rețelele sociale. 

Cum Luna și Soarele vor fi în careu cu Jupiter, anumite rupturi/eliberări se vor întâmpla într-un mod diferit de ce ți-ai fi dorit tu cu ardoare. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Luna Plină va fi în Casa a 11-a. Cumva, te ajută să te eliberezi de niște prieteni sau de niște planuri pe care ți le făcusei. Însă, în acest moment în Casa a 5-a, o ai pe Venus retrogradă. Tu versus ceilalți. Se poate discuta și despre idealurile tale legate de iubire. Dar această Lună Plină te poate trezi puțin în legătură cu ele.

Taur/Ascendent în Taur

Luna Plină se va duce în Casa a 10-a, a carierei. Dacă ai făcut o greșeală, poate fi uitată. Însă, asta nu înseamnă că nu trebuie să fii atent. De asemenea, Luna Plină în Vărsător în această casă vine cu neașteptat, cu schimbări de organigramă, schimbări în ierarhie sau în modul în care te porți cu șefii. Unele dintre ele nu îți convin.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Luna Plină în Vărsător te ajută. Se petrece pe axa 3-9, deci te împinge de la spate să evoluezi, să citești altceva. Dacă ai o pasiune pentru ceva, poți să afli lucruri noi, să le pui în aplicare. Să încerci ce a făcut și celălalt. Este momentul să te deschizi, este nevoie de progres prin studiu, prin călătorii, prin cunoașterea altor persoane.

Rac/Ascendent în Rac

Luna Plină este importantă pentru tine. Se petrece în Casa a 8-a, așa că iar vorbim despre bani. Apar cheltuieli neașteptate, care îți pot pica mănușă, pentru că nu vei mai face altele pe care le aveai în plan. Oricum ai cheltuit mult în ultima vreme și o să continui să o faci.

Leu/Ascendent în Leu

Luna Plină se petrece în Casa a 7-a și cum Venus este retrogradă în semnul tău,  pot apărea idei năstrușnice de a te rupe de relații, de a te despărți, de a lua pauze. Sau partenerul se schimbă, ori afli lucruri despre el. Pe plan personal, lucrurile nu merg grozav. Luna Plină te îndeamnă să faci ceva în relație dacă vrei să funcționeze, nu doar să plângi și să te victimizezi. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Vei avea o Lună Plină în Casa a 6-a. Toată configurația astrală de la acest moment vorbește despre sănătate și despre serviciu. La locul de muncă apar multe situații noi sau ciudate, care îți pot aduce un stres suplimentar, pe care organismul tău s-ar putea să nu îl mai suporte. Ai nevoie de o vacanță, de liniște. Recomandarea astrologului este să tratezi relațiile cu colegii într-un mod adecvat. Mai schimbă ceva și în rutina pe care o ai, nu mai ține cu dinții de ea.

Balanță/Ascendent în Balanță

Luna Plină se va petrece în Casa a 5-a, a iubirii, a plăcerii și a bucuriei. Fiindcă va fi în opoziție cu Venus din Casa a 11-a, care este guvernatoarea ta, vorbim despre nevoia de distracție, de a merge la evenimente. Acestea îți vor face bine în următoarea perioadă.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Luna Plină are loc în Casa a 4-a, în careu cu Jupiter din Casa a 7-a. Pentru mulți, pot apărea decizii precum mutatul cu partenerul, construitul unei case cu el. Sau decizi să faci îmbunătățiri legate de spațiul locativ, de locul în care stai. Unii dintre voi pot avea probleme în relații. Nu grave, ci vor simți nevoia să facă mici schimbări. Cei singuri mai pot aștepta, fiindcă nu vor intra în relații sănătoase în acest interval.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

O să ai o Lună Plină în Casa a 3-a, în careu cu Jupiter, guvernatorul tău, din Casa a 6-a. Apar multe ajustări la locul de muncă, însă pe tine vorbele te vor ajuta enorm. Această Lună Plină face cumva ca vorbele să ajute mai mult decât faptele. Cu cât vorbești mai cu aplomb, cu atât va fi mai bine. Îți priește acest fenomen!

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Luna Plină este în Casa a 2-a. Vin cheltuieli, dar ai face bine să fie și unele pentru tine. Pentru că Luna Plină face un careu cu Jupiter din Casa a 5-a. Poți să profiți să mănânci ceva bun, să te îmbraci bine, să ai grijă și de tine. La fel să ai în vedere și pentru copii.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

O să ai o Lună Plină în semnul tău, în careu cu Jupiter. O să fii nestatornic și instabil, iar excesul de zel este la el acasă. Simți nevoia să te justifici permanent, îi vei obosi pe cei din jur, așa că ai puțină grijă. Poți să îi epuizezi pe ceilalți prin simplul fel de-a fi. Prin nemulțumirea ta permanentă. Luna Plină când se află în semnul cuiva, aduce foarte multe emoții, cărora nu știi cum să le faci față.

Pești/Ascendent în Pești

Luna Plină este în Casa a 12-a, în careu cu Jupiter din Casa a 3-a. Așa că, din punct de vedere mental, o să fii destul de obosit. Funcționezi și acasă și la serviciu, dar simți că ți-ai atins o limită, mai ales că Saturn este în semnul tău. În jurul acestei date, ia-ți un timp de relaxare și gândește-te unde sunt aceste limite, pe care trebuie să ți le accepți. Nu mai fii resemnat cu situația în care stai!

Urmărește aici emisiunea completă cu astrologul Daniela Simulescu! 

Vezi și: Astrologia medicală. Care este legătura dintre zodiac și corpul uman?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel