Influență pozitivă pentru Taur, Fecioară și Capricorn

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Previziuni. Mercur se va întoarce în Capricorn pe 14 ianuarie. 

Pe 14 ianuarie, Mercur se întoarce în semnul Capricornului, unde va sta până pe 5 februarie. 

Când Mercur pășește în acest semn, vom fi capabili să ne detașăm de emoții și să putem lua decizii serioase. Pe moment, s-ar putea să ne displacă ceea ce-am ales. Și chiar avem nevoie de mai multă claritate. Sărbătorile și vacanța au trecut, deci este o perioadă foarte bună pentru concentrare și organizare. 

Mercur în Capricorn este rudimentar, selectiv, și ne obligă să nu apreciem discuțiile fără sens. În plus, vom beneficia și de un nivel de eficiență extraordinar. Nu ne vom întinde la vorbă mai mult decât este cazul.

Nativii semnelor de pământ vor beneficia în plin de acest tranzit. 

Taur/Ascendent în Taur

Mercur revine în casa a 9-a. Îți vei face numeroase planuri legate de educație și călătorii, mai exact de tot ceea ce ține de evoluția ta. Mercur în Capricorn își dorește lucruri palpabile și pragmatice, așadar tot ceea ce faci trebuie să aibă un rost. Învață să fii mai serios, nu te implica în ceva doar pentru a te lăuda. Vei avea un plus de claritate atunci când trebuie să te ocupi de acte, călătorii și tot ce ține de chestiuni administrative.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Mercur revine în casa a 5-a, iar acest tranzit este de bun augur pentru tine. Ai vorbele la tine când vrei să cucerești pe cineva sau faci declarații romantice. În această perioadă, trebuie să te gândești mai des la fericirea ta versus fericirea celorlalți. Discuțiile cu copiii vor fi pe placul tău. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Intrarea lui Mercur în semnul tău te va face mai absorbit de gânduri. Dar îți va aduce și diverse idei uimitoare. Mintea îți va fi cel mai mare aliat! Te vei putea ocupa cu succes de încurcăturile apărute în perioada 13-23 decembrie când Mercur a fost retrograd. Folosește-ți mai des vocea, și la propriu și la figurat! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel