Influența puternică lui Lilith pentru aceste PATRU zodii până pe 8 ianuarie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
pexels.com
EXCLUSIV
pexels.com

Un tranzit devine întotdeauna mai puternic atunci când se apropie de final. Și când vorbim despre Lilith, lucrurile devin și mai interesante. 

Figura revoluționară a lui Lilith încă menține un efect năucitor asupra noastră și asta probabil din cauza faptului că nu știm foarte multe lucruri despre ea. Lilith, femeia independentă, cunoscută ca fiind un demon al nopții sau prima soție a lui Adam, umple pagini de mitologie cu trecutul său controversat.


Lilith aduce obsesii în viața noastră. Lilith se poate interpreta în raport cu Priap. Dacă Lilith este independența, Priap este teama și trauma. Arată exact unde tragem cu dinții de ceva ca să nu pierdem, dar din păcate vom pierde, arată teama noastră. Arată o traumă care ne doare, dar de care nu ne putem detașa.


Până pe 8 ianuarie, Lilith stă în continuare în semnul Racului. Deci creează instabilitate emoțională, mai ales pentru cei cu marcaj cardinal în astrograma natală. Iată la ce trebuie să fie atenți acești nativi!


Înainte de intra în Leu, va fi și o Lună Plină în semnul Racului(7 ianuarie), deci vom avea ocazia să facem recapitularea ultimelor nouă luni. 

Berbec / Ascendent în Berbec

Cu Lilith în Casa a 4-a, iar Priap în Casa a 10-a sunt atât de multe evenimente în cadrul familiei, încât să te facă să îți dai seama că unele lucruri nu depind de tine, că nu este sfârșitul lumii. Vorbim de casă, de familie, de atașamente. Tu tragi de astea, însă lucrurile se întâmplă tocmai ca să îți arate cine ești tu.

Apar evenimente destul de importante pe plan profesional, însă nu ai încredere. Va trebui să știi să jonglezi cu ambele cadre – cel profesional și cel familial. Trebuie să nu te mai întorci obsesiv către familie, ci să fii tu însuți, dezlegat cumva de ancora ce te trage spre ei.

Rac / Ascendent în Rac

Cei care au mult marcaj de Rac în astrograma lor au întâlnit următoarele două situații – fie au scăpat de anumite locuri în care stăteau doar de dragul de a sta, fie v-a băgat în anumite situații complicate, în anumite lupte.

Priap este în Casa a 7-a, nu o să vă fie ușor să fiți independenți pentru că voi aveți nevoie de atașament, conexiune, legătură. Dar Lilith vine și zice să vă rupeți, iar cei din jur vor rămâne uimiți de comportamentul vostru.

Lilith e foarte bună profesional, dacă vreți un proiect pe cont propriu, o afacere. Mergeți la un loc nou de muncă, experimentați ceva nou, nu mai fiți supuși!


Balanță / Ascendent în Balanță

Lilith este în Casa a 10-a. Profesional, ați avut o perioadă cu provocări. V-ați implicat în proiecte la care nici măcar nu ați fi visat. V-a scos din propriul confort și v-a arătat ce puteți realiza, ceva la care nu v-ați fi gândit vreodată.

Lilith vă dă autoritate, vă face să fiți cineva. Voi aveați nevoie de susținere în general, de data asta Lilith în Casa a 10-a vă dă un rol important și vă aduce faimă și succes. Ieșiți în lume. Faceți lucrurile diferit, veți fi curajoși.


Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Cu Lilith în Casa a 7-a, veți căuta parteneri, fugind de singurătate și s-ar putea să atrageți persoane în care vă oglindiți. Voi va trebui mai întâi să vă acceptați propria voastră independență.

Dacă sunteți într-o relație, s-ar putea să apară tentații, mai ales dacă relațiile nu merg. Și pentru voi sunt importante chestiunile legale.

Astrosens îți recomandă și: Horoscop 2023. Abundență și vești bune pentru Berbec, Taur, Săgetător și Scorpion. Probleme pentru Fecioară și Pești

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel