Îngerii zodiei voastre vă ajută să treceți peste greutăți în 2022. Sprijin pentru Balanță, Capricorn și Pești

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă foto: pexels.com
sursă foto: pexels.com

Ca în fiecare an și în 2022 trecem prin diverse greutăți și încercări care ne vor face să ne testăm limitele, dar și să fim mai puternici și până la urmă, să evoluăm. În călătoria noastră avem tot sprijinul Divinității pentru a reuși. Iată care vor fi provocările pentru Balanțe, Capricorni și Pești, dar și care sunt îngerii care îi vor sprijini. 

Când meditați cu îngerul vostru zodiacal, se vor deschide canale care vă conectează la sinele vostru superior, acea parte din voi care este a Divinului. Acest lucru va aduce bucurie și pace nespuse pentru partea Divină din voi, care poate aduce vindecare tuturor aspectelor vieții voastre. Bucurați-vă de lucrul cu îngerii dvs. zodiacali, deoarece aceștia vor aduce minuni vieții voastre și vă vor sprijini atunci când întâmpinați greutăți.

Balanță / Ascendent în Balanță

În anul 2022, în casa a 5-a, va rămâne Saturn. În 2021, find lângă Jupiter, lucrurile au mers cum au mai mers. Dar acum, să nu vă loviţi de o stare de nefericire amplificată, de o melancolie, o tristeţe, să simţiţi că pe voi nu vă iubeşte nimeni.

Saturn rămâne acolo tot anul. Ce vă cere? Să vă daţi seama că fericirea voastră depinde de voi. Sunteţi printre primii din zodiac care aşteptaţi validarea celorlalţi. Dar în 2022, cu o mică distanţă între 11 mai - 28 octombrie, vă mai puteţi baza pe ceilalţi, în rest, nu. Trebuie să vă bazaţi doar pe voi, însă îngerii vă sprijină. 

Îngerii Balanțelor:

TZORIAL, Îngerul Curajului. Tzorial este îngerul special al Balanței și va aduce curaj inimii.

ZURIEL, Îngerul Armoniei. Aceasta este lecția specială a Balanței, iar Zuriel va ajuta la atingerea adevăratei armonii a spiritului.

MASNIEL, Îngerul razei Verzi. Masniel va aduce echilibru între minte și suflet și vă va ajuta să vă realizați visele.

HASDIEL, Îngerul lui Venus. Hasdiel îi va ajuta pe cei din zodia Balanţă să-și dezvolte talentele.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

În primul rând Saturn, guvernatorul vostru, va rămâne tot în Vărsător, în casa a 2-a şi vă obligă să fiţi foarte serioşi cu banii, indiferent de vârsta pe care o aveţi.

Saturn vă lasă să câştigaţi, să strângeţi, dar în acelaşi timp, vă aduce şi nişte evenimente. Poate cresc preţurile, vi se schimbă bugetul. De aceea e important ca voi să aveţi o bază financiară şi să nu aruncaţi cu banii stânga-dreapta.

Îngerii Capricornilor:

SHENIAL, Îngerul plăcerii. Shenial este îngerul special al Capricornului și vă va ajuta să vă dezvoltați înțelegerea și experiența plăcerii care este darul Divinului.

URIEL, Îngerul Înțelepciunii. Înțelepciunea este lecția specială a Capricornului, iar Uriel vă va extinde înțelegerea și vă va permite să câștigați înțelepciunea divină.

GEDIEL, Îngerul razei purpurii. Capricornul se află sub influența razei violete, iar Gediel vă va ajuta să obțineți unitatea cu conștiința superioară.

CASSIEL, Îngerul lui Saturn. Capricornul se află sub raza lui Saturn, iar îngerul Cassiel vă va ajuta să realizați viața dorită și să vă înțelegeți lecțiile pe care trebuie să le învăţaţi în această viaţă.

Pești / Ascendent în Pești

Teoretic, când Jupiter intră într-un semn, este avantajat. Da, doar că, ce nu se spune pe ici, pe colo, e că Jupiter este şi un mare păcălici şi e un mare bufon. Vă poate da, dar vă poate şi lua.

Anul 2022 poate să fie un an de creştere, dar întotdeauna când primim ceva, Universul ne şi ia ceva. 

Da, Jupiter este în semnul vostru încă din decembrie 2021. Va sta acolo până pe 11 mai, când va intra în semnul Berbec, se va reîntoarce în semnul vostru de pe 28 octombrie şi până pe 21 decembrie.

Îngerii Peștilor:

ROMIAL, Îngerul încrederii în sine. Romial este îngerul special al Peștilor și te va ajuta să câștigi încredere în tine și să îți dai seama talentele tale unice.

BARCHIEL, Îngerul Stăpânirii. Stăpânirea este lecția specială pe care le-au întrupat nativii Peşti și el va aduce puterea de a controla emoțiile și obiceiurile perturbatoare.

DAGYMIEL, Îngerul Razei Turcoaz. Peștii se află sub influența Razei Turcoaz, iar Dagymiel te va ajuta să iei deciziile corecte în viața ta și te va aduce într-un loc unde poți găsi iertare.

ASARIEL, Îngerul lui Neptun. Peștii intră sub raza lui Neptun, iar Asariel te va ajuta să îți extinzi conștiința și  să ajungi la sinele tău superior.

sursa: llewellyn.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel