Intenții și schimbări până în 2035. Conjuncția Jupiter-Neptun din 12 aprilie: efecte pentru fiecare zodie și ascendent

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
pexels.com
EXCLUSIV
pexels.com

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro vorbește despre conjuncția istorică Jupiter-Neptun încă de anul trecut. Această mare conjuncție se întâmplă o dată la 13 ani și schimbă direcția în care mergem punând accentul pe ceea ce ne face să vibrăm, pe spiritualitate, fiind de data aceasta în semnul Peștilor.

În iulie 2009 când s-a petrecut ultima dată conjuncția Jupiter-Neptun în semnul Vărsătorului, la nivel mondial au început să apară rețelele de socializare și să ne controleze viața, am văzut atunci o schimbare a modului de comunicare. Acum conjuncția se petrece în semnul Peștilor și scoate în evidență tot ce ține de psihologie, de sănătate mintală și de spiritualitate. Însă acest eveniment poate să producă și haos, dezinformare și manipulare dacă nu ești precaut, pregătit și calculat.

Jupiter-Neptun în Pești te poate face să crezi în cine nu trebuie, îți poate aduce o relație toxică.

O altă caracteristică a acestei conjuncții este latura sa de vindecare, se pot găsi în această perioadă leacuri și tratamente uimitoare. În același timp, se îmbogățește zona artistică. Jupiter-Neptun în Pești, însă, nu vine să ne așeze în palmă darurile sale. Pe de o parte, noi trebuie să lucrăm cu noi înșine pentru a putea accesa ce este mai bun pentru noi, pe de altă parte vom avea revelații pe care le vom desluși abia peste câțiva ani.

Iată ce impact va avea conjuncția Jupiter-Neptun pentru fiecare zodie și ascendent și în jurul căror intenții ar trebui să se oprească nativii respectivi:

Berbec / Ascendent în Berbec

Următoarea conjuncție Jupiter-Neptun se va petrece în 2035 chiar în semnul Berbecului. Până atunci întreabă-te ce îți dorești să fii. Cum îți dorești să simți, să te simți? Unde te vezi mai exact în 2035? Cine ești și cine vrei să fii? Descoperă-te! Ai șansa, totodată, să îți dezvolți latura spirituală.

Taur / Ascendent în Taur

Dorințele pot deveni realitate, însă nu chiar așa cum ai crezut tu. Când ai demarat anumite proiecte nu ți-ai imaginat că lucrurile se vor desfășura așa și nici nu te-ai așteptat la rezultatele acestea. În următorii ani învață să lucrezi cu intențiile, să meditezi asupra lor, nu doar să le pui pe o foaie pe care să o așezi într-un sertar și gata. Reaccesează-ți intențiile.

Gemeni / Ascendent în Gemeni

La voi intențiile ar trebui să se rotească în zona profesională. Poate ar trebui să nu lucrați doar pentru bani, ci să și găsiți un sens al muncii voastre, un rost al ei în lume. Până în 2035 probabil că veți face schimbări în carieră sau veți adăuga un plus de sensibilitate și umanitate muncii pe care o desfășurați până acum punând-o în folosul societății. Schimbați ceva în lume!

Rac / Ascendent în Rac

O asemenea conjuncție pentru voi e bună atunci când vorbim de studii sau de călătorii. Intențiile voastre se leagă de evoluția pe plan personal. Puteți decide să vă rupeți de rădăcinile voastre și să plecați din țară, de exemplu. Ieșiți din atașamentele pe care le aveți, părăsiți zona de confort și plecați în lume, veți evolua enorm.

Leu / Ascendent în Leu

Conjuncția Jupiter-Neptun vine în primul rând, cu o atenționare, dacă în perioada asta începeți un proiect, o afacere, un parteneriat, ceva pe lângă ce faceți voi de obicei sau aveți acces la fonduri, moșteniri, bani, aveți grijă cu cine faceți parteneriate, pentru că oamenii de care vă veți lega vă pot trage prin niște încercări, provocări. Vi se va testa frica, nesiguranța. Intențiile voastre ar trebui să se canalizeze în jurul precauției și a nevoii de a fi mai uman, de a accepta propriile voastre vulnerabilități.

Fecioară / Ascendent în Fecioară

Voi sunteți renumiți pentru faptul că sunteți critici și pretențioși, însă asta vine dintr-o doză mare de nesiguranță. Conjuncția Jupiter-Neptun vă duce în zona relațională. Puneți-vă intenția de a deveni mai toleranți, căci oricum Universul vă va duce în acea zonă. Veți accepta parteneri/partenere la care nu v-ați fi gândit niciodată, nu ați fi crezut niciodată că puteți fi cu astfel de persoane.

Balanță / Ascendent în Balanță

Intențiile trebuie să vină legate de stilul de viață. Cum doresc să îmi trăiesc viața, care sunt limitele mele legate de muncă? Cât timp îmi doresc să lucrez, de cât timp liber am nevoie? Jupiter-Neptun oferă lene și visare, iar vouă, în mintea voastră vi se pare că faceți bine. Aveți grijă la sănătate. Vi se va deschide calea și către alte emoții referitoare la cum aveți grijă de voi, dar și de alte ființe care depind de voi.

Scorpion / Ascendent în Scorpion

Intenția va fi legată de iubire, iubire transcedentală, iubire ca în filme pentru că Neptun vă învăluie și vă dizolvă frica de trădare. Vă veți arunca cu totul în dragoste, iar cu Jupiter-Neptun în casa a 5-a – legătura cu copiii va fi una extraordinară.  Și zona artistică s-ar putea să vă ducă în topuri.

Săgetător / Ascendent în Săgetător

Vorbim foarte mult despre liniștea interioară, însă liniștea interioară nu va veni de la familie în următoarea perioadă. Această conjuncție vă atenționează că trebuie să vă puneți intenția de a vă găsi refugiul interior. Găsiți calea să vă retrageți în sine, nu mai așteptați validarea celorlalți când lucrurile nu funcționează. Aveți capacitatea interioară să vă refaceți singur. Abia apoi veți putea vorbi de casa visurilor voastre, familia visurilor voastre.

Capricorn / Ascendent în Capricorn

E greu pentru voi să vă comunicați sentimentele, însă acum puteți deveni mediatori, comunicatori, jurnaliști, puteți să îi faceți și pe alții să aibă acces la informații la care nu ar putea avea acces altfel. Intențiile trebuie să se situeze în aria expansiunii minții. Vorbim despre o minte mai necontrolată, de a vă lăsa să visați, să simțiți, să treceți peste toate valorile vechi, peste prejudecăți. Conjuncția vă ajută dacă vreți să călătoriți, să vă mutați, să fiți mai blând cu voi.

Vărsător / Ascendent în Vărsător

Conjuncția se petrece în casa a 2-a a banilor. Trebuie să aveți grijă de partea financiară pentru că 13 ani de acum încolo nu veți mai avea control complet asupra veniturilor. Vor fi momente în care aveți foarte mulți bani, dar și momente când trăiți de azi pe mâine. Veți investi, veți pierde, apoi veți investi din nou și veți câștiga exact când vă așteptați mai puțin. Trebuie să vă lăsați purtați de val. Intențiile voastre să fie legate de cum circulă energia banilor. Gândiți-vă că banii vor veni, dar fără să planificați în ce mod.

Pești / Ascendent în Pești

Conjuncția este în semnul vostru. Vorbim mai ales despre vindecare: vindecarea voastră, vindecarea celorlalți. Atunci când Jupiter este în casa 1 poate să ia persoane de lângă voi sau persoanele de lângă voi se îmbolnăvesc. O să vi se testeze umanitatea, de fapt, abia acum veți deveni oameni, veți ieși la suprafață, veți aduce remedii, leacuri, soluții pentru a vindeca lumea. Vindecați-vă pe voi înșivă și vindecați-i și pe ceilalți. Setați-vă intenția de a vă conecta cu universul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel