Întoarcerea lui Saturn: Cititorii Astrosens confirmă că acest eveniment astrologic le-a schimbat viața

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, rezumă întoarcerea lui Saturn spunând că este pilonul vieții de adult. Are loc în jurul vârstei de 29 de ani, chiar dacă efectele sale se pot resimți începând cu 27. Desigur, trebuie să amintim și despre a doua întoarcere a lui Saturn, care are loc la aproximativ 58 de ani și a treia, la 87.

Ce este întoarcerea lui Saturn? Un eveniment astrologic descris ca un vârtej, plin de teste și turbulențe. Dacă ai trecut deja de această vârstă, nu trebuie decât să te uiți în trecutul tău. Probabil, o să-ți amintești că nu ți-a fost ușor în timpul întoarcerii lui Saturn. Ba chiar ți-a dat viața peste cap. Poate că ai fost implicat în niște situații care te-au dărâmat sau pur și simplu nu ai știut încotro să o iei.

Aceste situații nu vin la întâmplare, pentru că Saturn este cunoscut și ca "Marele Malefic". Este și un profesor exigent, pe care îl asociem cu trecutul, cu maturitatea și cu trecerea timpului. Lui Saturn îi trebuie aproximativ 29 de ani să revină în poziția inițială în harta noastră natală, de aceea, la această vârstă sau puțin mai devreme, te poți confrunta cu testul suprem al vieții tale.

Mai mult, până la 29 de ani, te ghidezi după ceea ce ai învățat acasă sau după propriile credințe. Odată cu această vârstă, constați că apar diferite evenimente, unele destul de dure, care reprezintă adevărate teste ale stabilității și ale durabilității fundației construite de noi. Desigur, putem vorbi și de schimbări bune, care pot însemna relații noi, promovări, avansări sau oportunități care aduc doar succese.

Daniela Simulescu spune și că, dacă la 29 de ani ai trecut prin anumite crize și ai fost nevoit să o iei de la capăt, înseamnă că nu erai în locul în care trebuie. Trebuie să știi că Saturn va zgudui din temelii tot ce nu este construit ca la carte.

Urmăritorii Astrosens.ro confirmă spusele astrologului Daniela Simulescu! Iată câteva dintre dezvăluirile lor, care confirmă efectele Întoarcerii lui Saturn!

O urmăritoare de-a noastră spune că a simțit din plin întoarcerea lui Saturn: "Acum am înțeles! La 27-29 l-am simțit pe Saturn până la os! În fiecare celulă! Am reușit să mă restabilesc greu, m-am maturizat brusc, am suferit. Am divorțat, am rămas cu un copil pe care l-am crescut singură, tata a paralizat, am pierdut-o pe mama, am pierdut și munca, s-au restructurat posturile, nu știam încotro s-o iau!

O altă doamnă a spus că întoarcerea lui Saturn a venit cu încercări extrem de grele pentru ea: "La 29 de ani mi-am pierdut al doilea copil după 5 săptămâni de la naștere. Viața mea s-a schimbat la 180 de grade. Greu ne-am recuperat ca familie”, iar alta a dat piept la 29 de ani cu pandemia: „la 29 a venit pandemia. Pe de-o parte mi-a luat mediul social pe care l-am construit, însă mi-a dat stabilitate financiară și mai multă înțelepciune și încredere în mine”

O cititoare Astrosens ne spune că întoarcerea lui Saturn i-a adus o traumă: „la 29 eram divorțată, cu mii de regrete că nu studiasem ceea ce mi-aș fi dorit, însă după divorț îmi promisesem că o să fac ceva și pentru mine ...și da, am reușit să îmi cumpăr o mică locuință, doar a mea!

Avem și urmăritoare care se află la a doua întoarcere a lui Saturn. Aceasta ne spune următoarele: "Este atât adevar, am trecut prin foc si sabie, la propriu, totul! Promit că la cea de-a treia întoarcere nu-mi va mai dărâma nimic, mă va felicita și-mi va spune că mai pot construi și următorul etaj!"

Echipa Astrosens mulțumește urmăritorilor pentru toate mărturiile dure, dar și pentru mesajele de zi cu zi. Așteptăm de fiecare dată să împărțiți din experiențele voastre cu noi!

Citește și: Întoarcerea lui Saturn, la 29 de ani: de ce este un moment important în viața oricui

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel