Îți poți păcăli destinul? Cum ar fi să „trăiești legea karmei în legea iubirii?”

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse

În următorul articol vedem mai clar că există o legătură între psihologie și astrologie, dar înțelegem și faptul că noi suntem responsabili pentru alegerile noastre, desigur că există anumite tipare, însă depinde doar de noi să le mai „îndulcim”. Aflăm mai jos cum am putea să ne schimbăm destinul. 

Matei Crișan, licențiat în management și psihologie, format în psihoterapie, terapie prin regresie și hipnoterapie consideră că oamenii își pot transforma „karma” în „iubire” și că totul pornește de la iubirea de sine. Această iubire de sine a fost laitmotivul articolelor noastre din ultima perioadă, iubire de sine și vindecare având în vederea marea conjuncție Jupiter-Neptun pe care am avut-o pe 12 aprilie 2022 și care va avea efecte pentru următorii 13 ani. 

Trecând la ideea de destin, liberul arbitru nu se referă la a face ce vrem și când vrem, ci la a alege cum să ne poziționăm față de unele evenimente inerente ale vieții.

Devine din ce în ce mai clar că astrologia și psihologia se completează și oferă omului o perspectivă mai clară în timp și spațiu, ajutându-l să înțeleagă care îi sunt tiparele transgeneraționale, care este menirea lui, dar și ce instrumente are pentru a trăi o viață mult mai bună. Cunoașterea înseamnă de cele mai multe ori și libertate. Ori, omul râvnește la această putere: libertatea de a alege.

Astrologia nu ghicește și nici nu înseamnă că ceea ce ai în harta natală este și ceea ce se va întâmpla, spune Matei Crișan. Acesta adaugă că aspectele negative ale unei hărți se întâmplă doar în funcție de alegerile personale, indiferent dacă harta natală aduce un potențial pozitiv sau negativ. Dacă o persoană vede și înțelege anumite aspecte ale hărții sale natale, își poate diminua potențialul negativ. Aici nu este vorba despre „a păcăli destinul”, ci mai degrabă despre a trăi legea karmei în legea iubirii

Dacă mergi la terapie, șansele să manifești acest potențial negativ se va diminua, cu toții avem perspectiva de optimizare, cu toții avem acces la șansele de a ne îmbunătăți viața, totul începe cu o porție zdravănă de motivație. Dacă vei fi suficient de motivat, vei putea vindeca, vei putea lăsa anumite lucruri în urmă. 

La urma urmei, spune Matei Crișan, tu decizi dacă urci un munte având în spate un „rucsac plin de pietre” sau te oprești și scoți de-acolo ce nu îți trebuie. „Unele dintre aceste pietre se pot transfora în trepte pe drumul tău către o destinație”.

E nevoie de timp, de răbdare, să te iubești pe tine însuți/însăți și să nu mergi la astrolog și la terapeut doar când treci prin mari încercări și greutăți, ci să fii conștient că oricând îți poți face viața mai bună!

Urmăriți întregul interviu mai jos!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel