Jucătorul despre care Hagi i-a spus lui Mutu că i-ar aduce titlul în Superligă: Îți dai seama că Gică nu o să-i dea drumul

Florin Ravdan |
Data publicării:
| Categorie: Sport
Facebook Adrian Mutu
Facebook Adrian Mutu

Adrian Mutu a declarat că Gică Hagi i-a spus cu ce fotbalist ar reuşi Rapid Bucureşti să câştige titlul în Superligă. 

"După meciul cu Farul, Gică m-a sunat la ora 1 și jumătate noaptea. M-a felicitat pentru parcurs, mi-a zis că a simțit forța Rapidului la nivel fizic și nu numai.

Gică mi-a zis ceva despre Alibec. Nu negăm faptul că ne place jucătorul. E foarte greu să nu fie plăcut acum de o echipă din România. Mi-a zis că aș avea șanse la campionat cu Alibec în echipă. Da, că iau titlul cu el. Dar el e subiectiv. Eu, fiind obiectiv, spun așa: e greu ca Alibec să nu-i placă în momentul de față cuiva.

Eu am o relație foarte bună cu Alibec. Nu neg faptul că mi-ar plăcea un atacant de genul lui la Rapid. Dar până să-l iau pe Alibec de la nașul (n. r. – Gică Hagi e nașul de cununie al lui Adi Mutu), mai trebuie să vorbesc cu Victor (Angelescu) și cu domnul Șucu.

Vorbeam și cu Nico, președintele nostru, eu cred că ar trebui să fim calculați, indiferent de ce entuziasm avem. Și să ne gândim să facem lucrurile care să aibă o bază, adică să reușim să construim sănătos. Nu euforic, nu de moment, să ne gândim a la long ceea ce înseamnă pentru noi această construcție a noului Rapid.

Mă bucură faptul că Denis și-a revenit la forma lui, acum el trebuie să continue o perioadă mai lungă, pentru că a mai avut perioade când a fost într-o formă foarte bună. După aceea, trebuie să analizăm cât de mult poate să ajute el Rapidul. Și câți ani poate să ne ajute…

Denis Alibec a și declarat, după meciul cu noi, că “ce jucător nu și-ar dori să joace în acest moment în Giulești?”, dar e greu de realizat transferul. Îți dai seama că Gică nu o să-i dea drumul, mai ales că e și în luptă directă cu noi pentru titlu", a spus Adrian Mutu, pentru Fanatik.

Hagi, declaraţie tare după victoria cu U Craiova 1948 

”Noi luăm fiecare meci în parte pentru a lupta pentru cele trei puncte. Nu facem socoteli. Nu ne uităm în clasament, încercăm să avem o mentalitate pentru a câștiga fiecare meci.

Suntem acolo, dar nu e bine să ne uităm în clasament, pentru că te ia amețeala. Dacă mă uit sus sau în spate, mă ia amețeala. Stăm prea bine în momentul de față.

Dacă te uiți prea mult la clasament te ia amețeala și atunci e bine să stăm cu picioarele pe pământ. Dacă după meciul cu Rapid i-am certat, am fost mai negativ, acum am vrut să iau partea bună.

Sunt trei puncte luate, pentru că pe teren ei au avut merite foarte multe și Craiova merita victoria”, a declarat Gică Hagi, citat de Digisport.

Rapid a învins CFR Cluj, scor 2-1, duminică seara, în Giulești

Rapid Bucureşti a învins-o pe CFR Cluj cu scorul de 2-1 (1-0), duminică seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 16-a a Superligii de fotbal, prima a turului.

Rapid s-a impus din două penalty-uri, primul transformat de Cristian Săpunaru (36 - penalty), după un fault comis de portarul Simone Scuffet asupra lui Kevin Luckassen, iar al doilea fructificat de Marko Dugandzic (71 - penalty), acordat cu uşurinţă la un duel între fundaşul Andrei Burcă şi fostul atacant al CFR-ului.

Rapid a fost echipa mai bună şi a mai avut şi alte ocazii de gol, Alexandru Ioniţă II ratând singur cu portarul Scuffet (45+4), în timp ce şutul estonianului Martin Kait (90+4) a fost respins în bară de Scuffet.

CFR a avut un gol marcat de Cephas Malele (11), dar anulat pentru ofsaid, dar şi o ocazie mare în min. 3, când lovitura de cap a lui Yuri Matias a fost respinsă din faţa porţii de Săpunaru.

CFR Cluj venea după şapte etape consecutive fără înfrângere (şase victorii, un egal) în campionat, dar şi după un eşec drastic în Europa Conference League, 0-3 cu Sivasspor.

Rapid, neînvinsă acasă în acest sezon, are două victorii şi două egaluri în ultimele patru etape.

În tur, CFR a câştigat cu 1-0.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel