Jupiter direct în Taur. Previziuni pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
Pixabay.com

Pe 30 decembrie, Jupiter și-a oprit retrogradarea în semnul Taurului și a intrat în mers direct. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne spune ce li se pregătește nativilor Capricorn!

Pe 30 decembrie 2023, Jupiter și-a oprit retrogradarea în Taur. Și va rămâne direct până pe 26 mai 2024, când își va începe tranzitul în Gemeni. 

Jupiter este planeta expansiunii, amplificării, oportunităților, șanselor și a studiului. În teorie, este denumit și „Marele Benefic”. În practică, amplifică atât aspectele pozitive, cât și cele negative. Arhetipul Taurului este cel al resurselor și confortului. 

Retrogradarea lui din perioada 4 septembrie-30 decembrie 2023 a creat destule momente controversate. Am avut șanse, dar parcă nu s-au concretizat atât de repede precum am fi dorit. 

Dar după 30 decembrie, Jupiter îți promite că dacă faci lucrurile corect, ai putea avea parte de beneficii. Nu căuta scurtăturile și nu te implica în negocieri dubioase. Nu exagera nici cu cheltuielile.

Când Jupiter este în mers direct, e momentul pentru optimism și încredere. Acestuia îi place să dăruiască celor care cred în ei. Îți monetizează curajul și vrea să învățăm. 

În primele zile din ianuarie, va face sextil cu Saturn. În aprilie, va avea loc conjuncția istorică Jupiter-Uranus.

Jupiter apreciază încrederea și curajul, chiar dacă acestea nu sunt foarte bine structurate.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Jupiter este direct în casa a 5-a, cea a iubirii, copiilor, creativității, dar și a investițiilor. Din punctul de vedere al teoriei astrologice, dacă îți dorești un copil, chiar pe neprevăzute ai putea să-l ai.

E cea mai bună perioadă pentru romantism și ar trebui să-ți faci timp pentru asta. Ai nevoie de mici surprize și bucurii. Până în mai, acest tranzit te învață să te bucuri de partea plină a paharului. 

Dacă ai un copil, petrece mai mult timp alături de acesta. Jucați-vă împreună deoarece e foarte importantă această fază.

Senzualitatea, intimitatea și pasiunea vor fi înfloritoare.

Citește și Promisiuni la început de an pentru Berbec, Rac, Balanță și Capricorn.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel