Jupiter direct în Taur. Previziuni pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
Pixabay.com

Pe 30 decembrie, Jupiter își oprește retrogradarea în semnul Taurului și intră în mers direct. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne spune ce li se pregătește nativilor Fecioară!

Pe 30 decembrie 2023, Jupiter își oprește retrogradarea în Taur. Și va rămâne direct până pe 26 mai 2024, când își va începe tranzitul în Gemeni. 

Jupiter este planeta expansiunii, amplificării, oportunităților, șanselor și a studiului. În teorie, este denumit și „Marele Benefic”. În practică, Jupiter poate fi la extreme, deoarece amplifică și ceea ce este bun, dar și ceea ce este rău. Arhetipul Taurului vorbește despre resurse și confort.

Retrogradarea lui din perioada 4 septembrie-30 decembrie 2023 a creat destule momente controversate. Am avut șanse, dar parcă nu s-au concretizat atât de repede precum am fi dorit. 

Dar după 30 decembrie, Jupiter își oprește retrogradarea și îți promite că dacă faci lucrurile corect, ai putea avea parte de beneficii. Ferește-te de scurtături și de negocieri dubioase. Nu exagera nici cu cheltuielile.

Când Jupiter este în mers direct, e momentul pentru optimism și încredere. Acestuia îi place să dăruiască celor care cred în ei. Îți monetizează curajul și vrea să învățăm. 

În primele zile din ianuarie, va face sextil cu Saturn. În aprilie, va avea loc conjuncția istorică Jupiter-Uranus, care este un eveniment memorabil.

Jupiter apreciază încrederea și curajul, chiar dacă acestea nu sunt foarte bine structurate.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Jupiter își oprește retrogradarea în casa a 9-a. El este guvernator de casa a 7-a. Acest tranzit îți priște.

O să călătorești mai mult și mai ușor până în mai. Dacă îți dorești neapărat, poți pleca din țară sau să obții intrarea la o școală prestigioasă. Chiar și pentru a da examenele, este un moment foarte bun. Te plimbi, studiezi și îți faci obiective.

Relația ta se poate îndrepta într-o direcție mult mai bună. Astrologul îți recomandă ca până în mai să călătorești mult alături de partener. Nu sta doar acasă pentru a intra într-o rutină. Încearcă să aduci provocări în cuplu.

Plimbările sunt pentru orice vârstă, nu contează dacă ești la pensie sau ești tânăr.

Jupiter susține educația, mai ales când trece prin casa a 9-a. Ceea ce înveți până pe 26 mai te poate ajuta profesional, dar și financiar. Dedică mult timp învățării, fie că te uiți la un documentar sau te înscrii într-o formă de învățământ.

Vezi și Horoscop IANUARIE 2024 pentru Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel