Jupiter direct în Taur. Previziuni pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
Pixabay.com

Pe 30 decembrie, Jupiter și-a oprit retrogradarea în semnul Taurului și a intrat în mers direct. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne spune ce li se pregătește nativilor Scorpion!

Pe 30 decembrie 2023, Jupiter și-a oprit retrogradarea în Taur. Și va rămâne direct până pe 26 mai 2024, când își va începe tranzitul în Gemeni. 

Jupiter este planeta expansiunii, amplificării, oportunităților, șanselor și a studiului. În teorie, este denumit și „Marele Benefic”. În practică, amplifică atât aspectele pozitive, cât și cele negative. Arhetipul Taurului este cel al resurselor și confortului. 

Retrogradarea lui din perioada 4 septembrie-30 decembrie 2023 a creat destule momente controversate. Am avut șanse, dar parcă nu s-au concretizat atât de repede precum am fi dorit. 

Dar după 30 decembrie, Jupiter îți promite că dacă faci lucrurile corect, ai putea avea parte de beneficii. Nu căuta scurtăturile și nu te implica în negocieri dubioase. Nu exagera nici cu cheltuielile.

Când Jupiter este în mers direct, e momentul pentru optimism și încredere. Acestuia îi place să dăruiască celor care cred în ei. Îți monetizează curajul și vrea să învățăm. 

În primele zile din ianuarie, va face sextil cu Saturn. În aprilie, va avea loc conjuncția istorică Jupiter-Uranus.

Jupiter apreciază încrederea și curajul, chiar dacă acestea nu sunt foarte bine structurate.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Jupiter și-a încheiat retrogradarea în casa a 7-a. Astrologul îți recomandă să analizezi evenimentele din punct de vedere relațional din mai 2023 pânâ în prezent.

Până pe 26 mai, există șanse considerabile în sfera parteneriatului. S-ar putea să întâlnești persoana căutată în circumstanțe neașteptate. Foști parteneri ar putea reveni în viața ta, având acum mai multă claritate în privința dorințelor lor.

Staționarea lui Jupiter în casa a 7-a este de ajutor pentru cei care doresc să divorțeze sau să încheie o relație toxică. Este momentul potrivit să faci acest pas.

Vei simți un curaj pe care nu l-ai mai avut de mult. Dacă ai trecut prin momente dificile care te-au împiedicat să închei anumite situații, acum vei fi pregătit să pui capăt acelor aspecte nefavorabile.

În sfera iubirii, nu-ți fie teamă de singurătate. Vei avea admiratori și vei avea puterea să îi atragi pe alții către tine.

Și în domeniul profesional, s-ar putea să apară schimbări, mai ales în luna aprilie.

Citește și Bucurii pentru Berbec, Taur și Pești. Probleme pentru Gemeni, Săgetător.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel