Jupiter direct în Taur. Previziuni pentru Taur/Ascendent în Taur

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
Pixabay.com

Pe 30 decembrie, Jupiter își oprește retrogradarea în semnul Taurului și intră în mers direct. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne spune ce li se pregătește nativilor Taur!

Pe 30 decembrie 2024, Jupiter își oprește retrogradarea în Taur. Și va rămâne direct până pe 26 mai 2024, când își va începe tranzitul în Gemeni. 

Jupiter este planeta expansiunii, amplificării, oportunităților, șanselor și a studiului. În teorie, este denumit și „Marele Benefic”. În practică, amplifică atât aspectele pozitive, cât și cele negative. Arhetipul Taurului este cel al resurselor și confortului. 

Retrogradarea lui din perioada 4 septembrie-30 decembrie 2023 a creat destule momente controversate. Am avut șanse, dar parcă nu s-au concretizat atât de repede precum am fi dorit. 

Dar după 30 decembrie, Jupiter își oprește retrogradarea și îți promite că dacă faci lucrurile corect, ai putea avea parte de beneficii. Nu căuta scurtăturile și nu te implica în negocieri dubioase. Nu exagera nici cu cheltuielile.

Când Jupiter este în mers direct, e momentul pentru optimism și încredere. Acestuia îi place să dăruiască celor care cred în ei. Îți monetizează curajul și vrea să învățăm. 

În primele zile din ianuarie, va face sextil cu Saturn. În aprilie, va avea loc conjuncția istorică Jupiter-Uranus.

Jupiter apreciază încrederea și curajul, chiar dacă acestea nu sunt foarte bine structurate.

Taur/Ascendent în Taur

Este posibil ca Jupiter să-ți fi adus împliniri, dar nu toate lucrurile au ieșit așa cum ți-ai dorit. Dacă nu ai avut parte de ceva bun în timpul retrogradării lui Jupiter, este momentul să-ți creezi propriile împliniri.

Sextilul cu Saturn te-ar putea face mai pragmatic. Conjuncția cu Uranus te-ar putea muta dintr-un loc în altul, fără să-ți dai seama. Astrologul transmite că vei avea de pierdut dacă opui rezistență schimbării.

Cea mai mare criză din viața ta poate deveni cea mai mare oportunitate.Dacă îți dorești să faci mai mulți bani sau să devii independent, ianuarie este momentul propice să o faci.

Jupiter își dorește să înveți, să studiezi și să călătorești.

Te-ar putea interesa și Zodia care în anul 2024 va lăsa situațiile toxice în urmă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel