Jupiter direct în Vărsător(18 octombrie-29 decembrie) și încrederea pentru fiecare zodie

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pixabay
EXCLUSIV
Sursă foto: Pixabay

După ce Saturn și-a reluat mersul direct în semnul Vărsătorului(11 octombrie) și ne-a arătat că unele lucruri nu pot fi schimbate după bunul nostru plac, iată că și Jupiter se oprește din retrogradare. Acest lucru se va întâmpla pe 18 octombrie. Și își va continua drumul prin semnul de aer până pe 29 decembrie, când va începe tranzitul printr-un semn de apă, cel al Peștilor.

De altfel, Jupiter, considerat Marele Benefic, a avut un tranzit tare alambicat în 2021. A fost în Vărsător până pe 14 mai și a revenit în acest semn pe 28 iulie. Ce să mai, nu ne-a lăsat deloc să ne tragem sufletul!

Acum, că va fi direct, va readuce fiecăruia dintre noi încrederea într-un domeniu. Atenție că multă lume are o părere foarte bună despre Jupiter! Mai ales că este denumit Marele Benefic. Teoretic, el se ocupă cu expansiunea, optimismul, oportunitățile, generozitatea, amplificarea. Dar practic, îi place să amplifice și ce funcționează și ce nu funcționează în viață. Este un soi de Păcălici. Și mai este ceva important legat de Jupiter. Că îți dă, dar nu îți bagă și în traistă. 

Deci, dacă îl folosim pe Jupiter în mod conștient, ne va aduce lucruri bune.

Mai jos vei afla în ce sector îți oferă Jupiter încredere în perioada 18 octombrie-29 decembrie 2021.

Berbec

În viitor! Dacă vei avea încredere în planurile tale pentru viitorul apropiat și comunitatea de prieteni și cunoștințe, Jupiter îți va oferi resursele necesare să crești. Nici nu mai contează ce se întâmplă acum în viața ta. Dacă ai încredere, astrele te vor susține!

Taur

Dacă te vei pune pe primul loc din punct de vedere profesional, vei observa că Jupiter îți va da posibilitatea să faci o schimbare, să progresezi sau să primești recunoașterea meritelor tale. Nu aștepta de la alții, ci fă tu un pas!

Gemeni

Ai nevoie de principii și valori personale. Ale tale și nu împrumutate de prin stânga și dreapta. Ce altora le priește, ție nu prea. Când le vei găsi și le vei stăpâni, Jupiter te va lăsa să construiești obiective mărețe.

Rac

Resursele nu înseamnă doar bani. Mai ales cele pe care le împarți cu alte persoane. Dacă te vei valoriza mai mult, vei primi sprijin de la cine nu te aștepți. Timpul, energia, cunoștințele sunt resurse importante ca banii câteodată.

Leu

Jupiter va tranzita casa relațiilor, acolo unde este si Saturn. Trebuie să ai încredere în relație sau partener. Sau că vei găsi găsi persoana potrivită. Sau că vei avea puterea să divorțezi. În orice caz, Jupiter ajută mult când nu există minciună. 

Fecioară

Munca pentru tine este motiv de împlinire. Dar Jupiter îți va arăta că excesul nu este întotdeauna cel mai bun. Și ce îți va mai transmite Jupiter? Că dacă vei avea mai multă încredere în forțele tale, vei avea un stil de viață mai bun.

Balanță

Jupiter vrea să ai încredere în copilul interior. Să îți construiești fericirea în funcție de tine, și nu de ceilalți. De asemenea, Jupiter vrea să te joci, să experimentezi, să te bucuri și să ai o conexiune autentică cu copiii.

Scorpion

Încrederea în familie, în persoanele cele mai apropiate, îți va schimba viața. Vei fi un alt om dacă vei avea o bază emoțională autentică. Jupiter vrea să îți aranjezi casa în așa fel încât să fie o adevărată bucurie să locuiești în ea.

Săgetător

Jupiter este guvernatorul tău. Deci îți va conveni de minune mersul său direct. Astfel îți vei căpăta încrederea în cunoștințele tale. Și ba mai mult, vei căuta să îi faci și pe ceilalți să fie mai curajoși. Chiar îi vei motiva.

Capricorn

Jupiter te va face să ai încredere în bani! Sau mai bine zis în capacitatea ta de a obține fonduri și de a face investiții eficiente. În plus, Jupiter va tranzita chiar zona încrederii în propria valoare. Deci nu ar strica să te lauzi puțin!

Vărsător

Jupiter îi va aduce încredere că te vindeci, că ești pe drumul cel bun, că ai făcut alegerile potrivite, că nu trebuie să fii ca alții pentru a reuși în viață. Cu alte cuvinte, tu ar trebui să fii cel mai încrezător! Și asta va atrage multe beneficii.

Pești

Jupiter va grăbi vindecarea, oricare ar fi ea, fizică sau emoțională. Îți va da încredere că poți scăpa de oamenii și situațiile toxice. Si te va ajuta să conștientizezi că, atunci când te sacrifici pentru ceilalți, tu vrei de fapt să te salvezi pe tine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play


DC Media Group Audience