Previziuni Jupiter în Taur. Astrolog Cătălina Mărăcineanu: "Să-l folosim pentru creștere și expansiune în toate aspectele vieții noastre."

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Pe 16 mai, Jupiter își începe tranzitul în Taur. Cătălina Mărăcineanu, economist și astrolog financiar, ne-a oferit părerea sa despre modul în care vede acest tranzit. Ești curios să afli ce are de spus?

Iată ce ne spune Cătălina!

Jupiter, a cincea planetă de la Soare, parcurge cercul zodiacal în aproximativ 12 ani, petrecând în jur de 1 an în fiecare zodie.

Retrogradrează timp de 3,5 luni o dată la 399 de zile. Este planeta gigant a sistemului nostru solar, fiind de 318 ori mai mare decât Pământul.

În astrologie, este asociat cu reușita, învățământul superior, ceea ce se mărește într-un mod onorabil, bogație, prelați, biserici, șansa, generozitatea, dar și excesele.

Optimismul, oportunitatea, experiențele noi, lărgirea orizonturilor, relațiile cu străinii și cu străinătatea, precum și călătoriile îndepărtate, sunt alte cuvinte cheie care descriu planeta Jupiter.

Se consultă în harta natală pentru a cunoaște șansa nativului și a copiilor săi. Are domiciliul în Săgetător și în Pești, exaltarea în Rac, căderea în Fecioară și în Capricorn și exilul în Gemeni.

Jupiter intră în zodia Taurului pe data de 16 mai 2023, aducând șansă și noroc pentru nativii multor zodii până în data de 25 mai 2024.

Dacă Scorpionii (Jupiter în tranzit în opoziție cu Soarele natal), Leii și Vărsătorii (Jupiter în tranzit în careu cu Soarele natal) vor avea parte de unele provocări, nativii Taur, Capricorn, Fecioară, Rac și Pești beneficiază de aspectele pozitive ale acestui tranzit, alături de cei care dispun de întoarcerea lui Jupiter în tranzit peste Jupiter natal.

Tranzitul lui Jupiter în Taur aduce pe de o parte o creștere a securității și a stabilității, o apreciere mai mare pentru plăcerile vieții și pentru natură iar pe de altă parte, vine și cu provocari, cum ar fi încăpățânarea și materialismul.

Este important să rămânem ancorați în realitate, să ne concentrăm pe partea practică a lucrurilor și să fim în același timp deschiși la noi oportunitati și experiențe originale, având în vedere și prezența lui Uranus în Taur.

Pe parcursul călătoriei sale în Taur, Jupiter face cuadratura cu Venus, Pluton și conjuncție cu Nodul Nord și Uranus.

Cuadratura cu Pluton aduce oportunitatea de a transforma multe aspecte din viața noastră, în special în ceea ce privește credințele religioase sau întrebările cu caracter filosofic.

Putem asista la o renaștere a noastră dacă lăsăm în urmă emoțiile negative din viata noastra, putem avea mai multă încredere în noi având totodată ocazia să ne descoperim puterea interioară.

Careul cu Venus atrage atenția asupra modului în care cheltuim resursele financiare, mare atenție la  cheltuieli neprevăzute sau nejustificate.

Iar Conjunctia cu Nodul Nord aduce oportunități în ceea ce privește scopurile și țelurile noastre din următoarea perioada. Așa cum am menționat mai sus cei mai favorizați în această perioadă sunt nativii zodiei Taur.

Cu Jupiter și Uranus în Taur, semn care guvernează banii și finanțele noastre, putem vedea o repetare a ciclului din 1941 care a dus la emanciparea femeilor în ceea ce privește plata egală a salariilor (femeile au început să aibă acces la funcții care până atunci erau destinate bărbaților, aceștia fiind la război).

Având în vedere și creșterea inflației din ultimul an pe durata acestui ciclu, există posibilitatea identificării unor surse de venit pentru populație cum ar fi ideea introducerii în viitor a venitului de bază universal. Deja în momentul de față în Uniunea Europeană se discută despre un salariu minim garantat.

Pe de alta parte și ideea unei monede digitale va capăta amploare (diferită de cripto monede, care vor avea și ele șansa lor pe parcursul întâlnirii lui Jupiter cu Uranus).

Concentrându-ne pe aspectele pozitive, dar mai ales pe cele tensionate ale acestui tranzit, putem folosi călătoria lui Jupiter in Taur ca o perioada de creștere și expansiune în toate aspectele vieții noastre.

Despre Cătălina Mărăcineanu

2. -imagine fara descriere- (catalina-maracineanu_73165100.jpg)

Este astrolog și absolventă a Facultății de Relații Economice Internaționale, dar și a unui Master în Managementul Sistemelor Bancare. A început să studieze astrologia în urmă cu 13 ani, fiindcă voia să-și dea seama dacă și-a ales bine meseria.

Este o nativă Gemeni, cu Ascendent în Balanță și marcaj de Fecioară, deci analitică, pragmatică dar creativă. Anul trecut, Cătălina vorbea despre vremurile foarte instabile pe care le trăim, pe plan social, economic și politic, dar și despre tranzitele lui Pluto în Capricorn, care, din 2008, a adus numeroase schimbări în societate și la nivel mondial. Nu în ultimul rând, astrologul ne-a vorbit și despre tranzitul lui Pluto către Soarele și Luna din harta natală.

Pe Cătălina o puteți găsi pe pagina de Facebook sau pe Blogul ei de astrologie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel