Jupiter în Taur de pe 16 mai. Astrologul Daniela Simulescu: "Cine nu investește, nu câștigă!"

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens.ro, vine cu previziuni pentru momentul în care Jupiter intră în Taur, pe data de 16 mai. Iată la ce trebuie să ne așteptăm!

Luna mai beneficiază de o schimbare importantă pe scena astrologică!

Jupiter, planeta considerată Marele Benefic, va schimba semnul. Mai precis, pe 16 mai, va trece din energicul Berbec în semnul cel pragmatic al Taurului, unde va rămâne aproximativ un an. Și dintr-o dată, bucuriile vor veni din cu totul și cu totul alte zone. 

Jupiter este cel care oferă oportunități, creștere, amplificare, expasiune, credință, principii și încredere. Dar tranzitul lui funcționează cel mai bine atunci când învățăm ceva nou, când ne depășim condiția. 

Iar arhetipul Taurului vorbește despre simț practic, ritm, siguranță, stabilitate și confort. Și bineînțeles, despre răbdare. Mai ales când este vorba de resurse. 

Este cazul să ne gândim în mod activ la monetizare. Și să avem încredere și în alte acțiuni. Adică, da, să avem ca bază principală stabilitatea. Dar cine nu investește, nu câștigă! Așa că până în mai 2024, până când va dura acest tranzit, trebuie să “plantăm semințe“.

Iată părerea astrologului Daniela Simulescu!

„Vei auzi foarte des că acest tranzit este foarte bun pentru bani și că Jupiter amplifică totul! Așa că imediat sărim la concluzia că ne îmbogățim. Dar nu este chiar așa. Să ne amintim că Jupiter a mai fost în Taur și în vreme de recesiune sau în momente de criză financiară. 

Să începem cu începutul. În sistemul solar, Jupiter este o planetă foarte mare, iar în mitologie, îl reprezintă pe Zeus. Este adevărat că are legătură cu tot ce înseamnă expansiune, abundență, învățătură și înțelepciune. 

Taurul este al doilea semn zodiacal. Ce reprezintă acest arhetip? Face legătura de la Berbec la Gemeni, așa că este momentul de plantare a semințelor. În consecință, Taurul vorbește despre pământ, despre resurse, despre tot ce avem și deținem. 

Jupiter intră odată la 12 ani într-un semn. Când vine Jupiter, are tendința de a crește tot ce este în acel semn pe care îl tranzitează. Doar că amplifică și ce este bun și ce este nebun. Și ce merge bine și ce nu merge. 

Taurul are o legătură puternică și cu tot ce înseamnă cultură și estetic, fiindcă o are ca guvernator pe Venus. Așa că și aceste aspecte vor fi amplificate. 

Dar mai întâi, vom fi preocupați de portofel, mai ales ținând cont de situația actuală a piețelor financiare, cu inflație, instabilitate etc. Cu Jupiter în Taur, vom fi obligați ca până în 2024, să găsim alte resurse de a produce. 

Productivitatea este laitmotivul acestui tranzit. De aceea, trebuie să plantăm noi semințe și la propriu, dar și la figurat. O să vedem că și agricultura va fi un subiect important în acest interval.

Ce se poate întâmpla? La locul de muncă, putem lucra mai asiduu, ca să primim mai mulți bani, să ne facem o afacere ca să mai obținem niște venituri, să ne educăm din punct de vedere financiar. Mai ales că lui Jupiter îi place să înveți. Dar nu ne învață să apelăm la soluții cu care să dăm lovitura.

S-ar putea, însă, că această dorință de a acumula să ne păcălească. Să fim tentați să apelăm la tot felul de tehnici de "îmbogățire rapidă". Dar aici nu vorbim de îmbogățire, ci doar de productivitate și stabilitate din punct de vedere financiar. Poți să apelezi la crearea unui fond de rezervă.

De asemenea, Jupiter în Taur vrea să se asigure că ai niște semințe puse, lună de lună, care la un moment dat vor încolți. Este posibil să devenim fie super economi, zgârciți și nu dăm nimic, fie visăm să dăm lovitura și să ne îmbogățim peste noapte. Trebuie să găsim un echilibru.

Ori păstrezi bine banii, acasă, ori îi pui într-un cont de economii, la care să adaugi o anumită sumă lună de lună. Orice inițiativă de a economisi îți priește de minune. Intrăm într-o perioadă în care minimalismul este foarte important. 

Plantarea semințelor poate fi realizată și fizic. Dacă ai o grădină, cultivă legume și fructe pe care le poți consuma. Discutăm și despre calitatea lucrurilor pe care le cumpărăm odată cu acest tranzit, dar și la durabilitatea lor, fie că vorbim despre o haină sau nu.

Cert este că pot apărea și alte scumpiri sau alte taxe. Multe dintre ele, frumos împodobite.

Ai grijă și la negocierea salariilor! Cu Jupiter în Taur, este posibil să avem curajul și îndrăzneala să cerem salarii mai mari. Iar asta va și recomand. Dar și să alegi beneficiile, pe cât se poate de mult la locul de muncă, fie că este vorba despre un abonament la o clinică medicală sau unul la o sală de sport.”

Urmărește aici emisiunea completă despre Jupiter în Taur: 

Poți să vezi și: Uranus în Taur până în 2026. Care sunt provocările și surprizele plăcute pentru fiecare zodie?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel