"Karma este cel mai puternic instrument de manipulare!" Daniela Simulescu demontează mitul astrologiei karmice

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Să nu lăsăm ideea de karmă să ne lege de mâini și de picioare! Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens, Daniela Simulescu, ne explică de ce Karma este un instrument de manipulare.

Cu siguranță, ai auzit de numeroase ori ideea de karmă. De relații karmice.

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Daniela Simulescu ne spune câteva cuvinte despre acest lucru!

"Concluzie după 15 ani de studiu. Părerea mea și atât. Karma este cel mai puternic instrument de manipulare! Și îmi mai permit să cred că astrologia karmică este o invenție, o gogomănie, o manevră.

De aceea, nici nu o veți întâlni în proiectele mele!

Este cel mai ușor lucru din lume să îi spui unei persoane că are o karmă de neam, pe feminitate (linie maternă), masculinitate (pe linie paternă), pe bani etc. Faci pe deșteptul, ai God complex și te-ai spălat pe mâini!

Pentru că adevărul este că nu ajuți deloc omul ăla, din contră, îl adâncești în durerea lui și mai mult. Ei, și acum, cum credeți că se va simți respectiva persoană care primește un asemenea verdict?

Păi va mânca din palma oricui îi promite că îl salvează, că îi arde karma, că îi oferă soluția magică. Devine o marionetă!

Dacă îi dai cu karma în cap, s-a pierdut și va trăi toată viața cu ideea asta. Nu e de ajuns prin ce trece. Dacă această karmă ar fi prezentată așa cum a fost introdusă inițial, ar mai fi cum ar fi. Dar altfel, este otravă pură pentru mințile și sufletele oamenilor.

Și o metodă uimitoare de a nu accepta realitatea. E mai mișto să crezi în unele scenarii fantasmagorice. Uite, de-aia nu îți ies ție apele! De la karma aia, fir-ar să fie!

Condiția de muritor vine la pachet cu multe limite. Probleme de sănătate, suferință, relații eșuate/toxice, iubiri neîmplinite, blocaje, sărăcie, abandon, războaie, crize financiare.

Nu e karmă aia de care vă spun unii și alții, dragii mei! Aia e viața! Simplă matematică! Probabilități, combinări de n lucruri luate câte k, statistică. Algoritmi, ecuații, formule. Prototipuri. Fracții. Oare dinozaurii ce karmă au avut, săracii? V-ați gândit vreodată?"

Să ne amimtim și ce spunea astrologul Daniela Simulescu despre relațiile karmice. 

"Una dintre cele mai neplăcute concluzii din cariera mea de astrolog este următoarea: oamenii preferă să spună că au o relație „karmică", decât să accepte că, de fapt, sunt într-o relație toxică sau disfuncțională.

Mă refer mai ales la relațiile amoroase. De ce să îți asumi că ai o problemă, că duci mai departe unele traume transgeneraționale, că ai unele tipare nepotrivite, când poți da vina pe karmă/astrologie? Sună mai bine, nu-i așa? Al naibii de simplu! Știți de câte ori am auzit „este karmică - de aia nu pot să plec/ de aia nu ne rupem"? Sau și mai grav: merit să stau în relația asta să sufăr pentru că este karmică."

Continua prin a ne spune că:

"Dragii și dragile mele, după teoria astrologică, CAM TOATE relațiile din viața noastră, de orice natură, sunt "karmice". Și încă ceva: tot ce este toxic este al naibii de sexy, atrăgător, magnetic! Și dăunător până la cer și înapoi. Deci atracția aia puternică, fluturașii (nu aceia de la început, ci emoțiile acelea puternice greu de controlat) și momentele pasiv-agresive nu sunt de la „karmă! În niciun caz!"

Vezi și: Care este legea nescrisă a anului 2023? Daniela Simulescu ne spune ce tranzite ne învață să ne vindecăm

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel