Kelly Surtees, astrolog internațional, spune despre persoanele cu Luna în Taur: Se descurcă cel mai bine într-un mediu liniștit în care nu există haos

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Canal YouTube @KellysAstrology
Sursă foto: Canal YouTube @KellysAstrology

Află care este părerea unui astrolog internațional despre persoanele care au Luna în semnul Taurului!

Persoanele cu Luna în Taur sunt caracterizate de o dorință puternică de stabilitate și confort. Acestea se simt în largul lor într-un mediu calm și sigur. Preferă rutina și predictibilitatea în viața lor. Au o legătură profundă cu aspectele senzuale ale vieții și apreciază frumusețea și confortul fizic. Cu toate acestea, pot deveni destul de încăpățânate sau rezistente la schimbări atunci când simt că rutina lor este amenințată. Este important pentru ele să învețe să gestioneze mai bine adaptabilitatea și să-și exprime nevoile emoționale pentru a menține un echilibru sănătos în viață.

Kelly Surtees, astrolog internațional, a fost întrebată de către un urmăritor cum poate ajuta pe cineva cu Luna în Taur să nu mai fie supărat. Astrologul a oferit câteva sfaturi pentru persoanele cu acest aspect în astrogramă. Așadar, dacă și tu ai Luna în Taur, aceste sfaturi te pot ajuta să treci peste momentele de supărare. Iată ce ne spune Kelly:

Trebuie să te hrănești. Cumpără ceva cald, ceva gustos, cu un miros minunat. Stropește în jur cu câteva uleiuri esențiale sau folosește un difuzor, du-te în bucătărie și fă mâncare de la zero. Semnul Taurului este semnul nostru cel mai senzorial, deci vrei să apelezi la toate cele cinci simțuri.

Luna arată ceea ce ai cu adevărat nevoie pentru a te simți în siguranță și liniștit. Luna în Taur are nevoie într-adevăr de liniște pentru a se simți în largul ei. Poți să ieși în natură, într-un parc sau să pleci în drumeții. De asemenea, ai putea să-ți cumperi flori sau o plantă în ghiveci. Poate ai un tip preferat de muzică sau un cântec, ceva care va evoca puterea vindecătoare a sunetului.

De obicei, Luna în Taur are nevoie de mâncare, ceva dulce sau carbohidrați. Orice care să fie parfumat, cald și hrănitor va ajuta.

Cel mai important, totuși, Luna în Taur se descurcă cel mai bine într-un mediu liniștit în care nu există haos, multă agitație și nici multe zgomote dure. Deci dacă ești supărat și încerci să te calmezi, redu distragerea, mergi într-o cameră liniștită. Dacă ai un animal de companie, un pisoi sau un cățel, mângâie-l.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel