DC Media Group lansează un site nou: ParintisiPitici.ro! Află secretele familiilor puternice, care cresc viitori adulți de succes

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
Freepik.com
Freepik.com

Adesea, familiile puternice sunt asociate cu micuții ce reușesc în viață. Pe 1 iunie, de Ziua Copilului, descoperă care sunt secretele acestor familii și află cum pot copiii "să ajungă cineva în viață".

De azi, vei găsi informații interesante și utile pe noul site al DC Media Group, ParintisiPitici.ro, pe care vă invităm să îl accesați.

Familiile puternice sunt adesea admirate pentru relațiile lor solide, respectul reciproc și susținerea necondiționată.

Însă, puțini cunosc secretele care stau în spatele acestor legături durabile și armonioase. Una dintre cheile succesului într-o familie puternică va consta în valorile ei fundamentale.

Fiecare familie are propriile valori care ghidează deciziile și comportamentul membrilor săi. Valorile precum respectul, iubirea, încrederea, comunicarea deschisă și responsabilitatea sunt pilonii pe care se construiește o familie puternică.

Părinții care identifică și cultivă aceste valori în viața de zi cu zi oferă copiilor lor o bază solidă pentru a se dezvolta ca adulți stăpâni pe ei înșiși.

Într-un efort de a sprijini și încuraja părinții în responsabilitatea lor de a crește și educa mereu copiii, astăzi se lansează oficial ParintisiPitici.ro! Această lansare coincide cu Ziua Copilului, un moment perfect pentru a aduce în prim plan resursele și informațiile esențiale pentru părinți. 

Care sunt secretele familiilor puternice care cresc viitorii adulți de succes?

Căldura, grija și atenția

A fi cald, grijuliu și afectuos cu copilul tău ajută la construirea unor relații de familie puternice. Atenția pozitivă este, de asemenea, importantă pentru a construi relații puternice în familia ta. Acesta este modul în care îți manifești interesul și încântarea față de copilul tău și de ceea ce face. Atenția pozitivă creează conexiune și îi arată copilului că ești disponibil atunci când are nevoie de tine.

Comunicare bună

Familiile puternice comunică bine atât despre lucrurile bune, cât și despre cele rele. Ei sărbătoresc împreună când vremurile sunt bune și vorbesc despre probleme când vremurile sunt grele. Acest lucru creează un loc sigur pentru copii pentru a împărtăși sentimente dificile precum furia, confuzia sau rușinea. Și întărește relațiile membrilor familiei între ei.

Mediu familial organizat și previzibil

Un mediu familial previzibil și organizat poate ajuta copiii să se simtă în siguranță și îngrijiți. În acest tip de mediu, copiii știu la ce să se aștepte în fiecare zi și ce se așteaptă de la ei.

Previzibilitatea în viața de familie este deosebit de bună atunci când copiii trec prin provocări, schimbări de dezvoltare sau incertitudini. De exemplu, dacă cel mic se mută într-o școală nouă, rutina de seară a familiei tale acasă ar putea fi foarte reconfortantă.

Citește continuarea pe PARINTISIPITICI.RO. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel