La ce oră din zi s-a născut bebelușul tău? Află ce înseamnă pentru viitorul său

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop
La ce oră din zi s-a născut bebelușul tău? Află ce înseamnă pentru viitorul său (sursa foto: Pixabay)
La ce oră din zi s-a născut bebelușul tău? Află ce înseamnă pentru viitorul său (sursa foto: Pixabay)

La ce oră s-a născut bebelușul tău? S-a născut dimineața sau în orele nopții? Se crede că momentul nașterii este un factor important în viața copilului, deoarece îi afectează personalitatea și poate ajuta la predicții pentru viitorul său. Să aflăm ce trebuie să dezvăluie stelele!

În cultura indiană, Kundalis există un aspect important despre care se spune că determină personalitatea și viața viitoare a unui individ. Un Kundali este creat folosind ora exactă a nașterii și locul nașterii. În vremurile moderne, nu mulți dintre noi cred în ele. Cu toate acestea, au și o altă utilizare minunată pe care suntem siguri că o să te intereseze: prezicerea viitorului și personalității bebelușului!

Ce spune ora naşterii despre viitorul copilului tău

Între miezul nopții şi 4 dimineața

Dacă bebelușul tău s-a născut între miezul nopții şi 4 dimineața, fii pregătit pentru o personalitate ușor sensibilă. Bebelușul tău va avea multă imaginație!

De la miezul nopții până la 2 dimineața: persoanele născute în această perioadă tind să fie încrezătoare și confortabile în majoritatea situațiilor sociale. De asemenea, le place să răspândească cunoștințele și să încurajeze oamenii să trăiască pozitiv. De asemenea, au tendința de a-și menține familia ca prioritate numărul unu.

Între 2 şi 4 dimineața: oamenii născuți în acest interval de timp sunt foarte inteligenți. Aceştia sunt comunicatori excelenți și sunt curioși din fire. Au șanse mari să exceleze și să aibă o carieră de succes dacă lucrează din greu și mențin o bună stimă de sine.

De la 4:00 până la 8:00 dimineaţa

Bebelușii născuți între 4 dimineața și 8 dimineața cresc pentru a fi persistenți din fire. În general, sunt inteligenți și sunt întotdeauna pregătiți pentru diferite situații cu care s-ar putea confrunta. Persistența lor va contribui, de asemenea, la succesul lor, deoarece vor investi eforturi în mod constant până când își vor atinge visele!

De la 4:00 dimineaţa până la 6:00 dimineața: dacă bebelușul tău s-a născut în acest interval de timp, s-ar putea să devină un romantic! El poate fi perceput de alții ca o „personalitate puternică” ca urmare a încăpățânării sale. Cu toate acestea, va trebui să învețe să se ridice pentru el însuși.

De la 6:00 dimineaţa până la 8:00 dimineața: ai la îndemână un lider natural dacă bebelușul s-a născut dimineața devreme. El se va descurca în majoritatea domeniilor artistice, deși va cere multe de la sine.

De la 8:00 dimineaţa până la 12:00 amiază

Dacă bebelușul tău s-a născut între orele 08:00 și 12:00, este posibil să ai un mic filozof pe mâini. El poate avea un talent artistic excelent și să aibă o perspectivă optimistă față de viață. Bebelușul tău va crește și va fi ambițios și în viață.

De la 8:00 dimineața până la 10:00 dimineața: bebelușii născuți între 8 dimineața și 10 dimineața cresc, în general, extrem de sensibili și cer să aibă pace și singurătate când simt nevoia. Ei sunt mai concentrați pe obținerea păcii interioare, apoi lucrează spre tentații lumești, cum ar fi faima și gloria.

De la 10:00 dimineaţa până la ora 12:00: bebelușii născuți în acest timp sunt în general exploratori. Le place să experimenteze lucruri noi și sunt minunați ca membri de echipă.

De la 12:00 la 16:00 după-amiaza

Bebelușii născuți după-amiaza sunt energici și creativi din fire. Sunt jucăuși și au un simț înnăscut al curiozității - o calitate excelentă de posedat!

De la 12:00 la 14:00: Dacă bebelușul tău s-a născut devreme după-amiază, este probabil să aibă abilități didactice excelente, indiferent de domeniul în care alege să lucreze. Va fi ambițios și responsabil. Bebelușii născuți în acest timp știu, în general, ce vor în viață.

De la 14:00 până la 16:00: bebelușul tău va crește aventuros și va iubi spontaneitatea. El va fi foarte activ în căutarea modalităților de a se provoca pe sine și de a-și extinde granițele.

Între 16:00 şi 20:00:

Bebelușii născuți seara tind să fie rebeli social. În general, au planuri neliniștite și în dragoste aleg drumul care îi duc pe căile mai puțin parcurse.

Între 16:00 - 18:00: Dacă bebelușul tău s-a născut devreme seara, va fi pozitiv și energic în ceea ce privește viața și va fi prea precaut cu privire la încredere atunci când vine vorba de relații. Nu se vor deschide cu ușurință când va veni vorba de sentimentele lor, dar este un lucru firesc în sfătuirea altora.

De la 18:00 până la ora 20:00: bebelușul tău, dacă s-a născut între orele 18.00 și 20.00, va crește extrem de empatic și va simți nevoile altora. El va accepta viața așa cum este.

De la 20:00 până la miezul nopții

Bebelușii de noapte sunt încrezători și au un spirit dominant care va fi vizibil de la o vârstă fragedă. Sunt și ghizi naturali.

De la 20:00 până la 22:00: bebelușul tău va avea dragoste pentru a-i ajuta pe ceilalți și va găsi fericirea făcând acest lucru dacă s-a născut între orele 20:00 și 22:00. El va fi un perfecționist și va urî să facă greșeli.

De la 22:00 până la miezul nopții: bebelușul tău va crește și va fi bucuros dacă s-a născut în acest interval de timp. El va prețui creativitatea și va fi sigur de care sunt obiectivele sale de viață, împingându-se dincolo de limitele sale pentru a le atinge.

Deci, aceste previziuni viitoare par să se împlinească pentru bebelușul tău? Ei bine, dacă predicțiile astrologice se împlinesc sau nu, este o altă discuție. Dar un lucru este sigur - cu o mamă iubitoare sau un tată grijuliu, bebelușul tău va crește cu siguranță sănătos, fericit și minunat, indiferent la ce oră s-a născut! Când s-a născut bebelușul tău? Ne-am bucura sa primim veşti de la tine!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel