La ce să fie atente TOATE zodiile până pe 25 martie cu Marte în Gemeni? Arma principală va fi cuvântul!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Marte este în Gemeni de pe 20 august 2022 și va sta în acest semn până la 25 martie. Așadar, încă 8 zile! Iată la ce trebuie să se aștepte fiecare semn zodiacal.

Marte, cunoscut și ca Micul Malefic, zeul războiului sau soldatul care se aruncă în luptă, se află în semnul curiozității, al diversității, al comunicării și al învățării din 20 august 2022. Mai are doar câteva zile în Gemeni. Pe 25 martie, Marte va intra în semnul Racului.

Așadar, vorbim despre un tranzit foarte interesant și extins ca timp, mai ales că a fost și retrograd între lunile octombrie și ianuarie. Acest eveniment a venit cu schimbări serioase atât pe plan personal, cât și la nivel mondial. Vorbim despre o planetă personală, care ne face să resimțim puternic acest tranzit. 

Sa ne amintim ca energia Gemenilor iubește curiozitatea, deci ea diversifică, schimbă, încearcă. Iar Marte este acțiunea, motorul care ne pune în mișcare. De multe ori, oamenii nu reacționează în funcție de zodia lor, ci de cum îl au pe Marte în harta natală. 

Arma noastră va fi cuvântul, vorba, ideea.

Putem să ne lansăm în mai multe direcții, să vedem ce idei de afaceri ne-ar putea veni și să „ciupim” câștiguri din mai multe părți! 

Încă mai avem timp să ne gândim cum să facem ca să nu suferim de pe urma unor hotărâri care ne-ar putea afecta afacerile, buzunarele sau chiar viața. O să fim marcați de ideea că ne descurcăm, dar ne îndreptăm și către "zic ca tine și fac ca mine".

Nu în ultimul rând, este un moment potrivit să ne gândim la o reconversie profesională. Să învățăm cum să ne dezvoltăm într-un domeniu diferit, dar să punem în practică și teoria învățată.

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte tranzitează Casa a 3-a. Așa că pot încă să apară multe drumuri și multe activități. Marte în Gemeni vorbește și despre relația cu frații și surorile, așa că pot veni evenimente legate de ei sau de relația ta cu ei.

Se vorbește și despre călătorii, drumuri, excursii. Îți priește acest tranzit și încă te mai poți bucura de el, dar Marte în Casa a 3-a este destul de agresiv pe partea de comunicare. Așa că ai grijă ce spui!

Taur/Ascendent în Taur

Până pe 25 martie, Marte este în Casa 2-a. Ce înseamnă asta? Cheltuieli însemnate! Lui Marte în Gemeni îi plac cheltuielile, dar pot apărea și resurse noi, soluții. Este un moment bun să ceri mai mulți bani, fie că este vorba despre un bonus sau o primă. Nu rămâne blocat în zona de confort.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Da, ești bucuros de acest tranzit, chiar dacă nu mai este mult din el. Marte în semnul tău te ajută, dar te și agită. Nu te speria dacă încă poți fi nervos, sarcastic și supărăcios. Nu uita că Marte îți vine în ajutor ca să poți face ce nu ai fost în stare ani în șir. 

În relația cu șefii nu mai lași de la tine și nu mai ai chef de compromisuri. Nu mai vrei să faci pe plac nimănui. Fiindcă Marte vine cu multă agresivitate, varsă această furie în sport și în mișcare.

Rac/Ascendent în Rac

Marte este la tine în Casa a 12-a, așa că nu îți va foarte confortabil, mai ales că urmează să intre în semnul tău. Poți să îți pierzi din strălucirea de la locul de muncă. Îți poți da seama că cei din jur nu îți mai sunt alături ca altădată. Poate apărea o plecare în altă țară. Ai grijă și la sănătate și la zona de operații!

Leu/Ascendent în Leu

Marte se află în prezent în Casa a 11-a. Și îți poate aduce un nou loc de muncă sau poate mai mulți colegi, evenimente. Poți să înveți să accepți mai multe caractere. Relațiile cu prietenii vor fi într-o continuă schimbare și pot să apară evenimente și în viața lor.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Ce aduce Marte în Gemeni pentru nativii Fecioară? Evenimente în zona relațiilor cu autoritatea. Și tu poți fi mai autoritar. Poți să te cerți cu șefii, să devii tu însuți șef sau să fii avansat. Nu mai acorzi credit nimănui. Marte în Casa a 10-a contribuie la o poziție mai bună la muncă.

Balanță/Ascendent în Balanță

Marte este în Casa a 9-a. Te poți gândi să călătorești într-un loc în care nu ai mai fost până acum. Poți să devii și mai spiritual, iar partenerul te poate provoca să îți schimbi stilul de viață.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Marte, guvernatorul tău, tranzitează Casa a 8-a. Este preferata ta, dar te cam îndepărtează de realitate, fiindcă acorzi mai multă atenție propriilor scenarii. Pot să apară lupte pentru bani, mai ales dacă se discută de banii altora.

Casa a 8-a discută și despre riscuri de accidente sau lucruri pe care le faci și îți dăunează. Poți începe afaceri noi, dar ai grijă la colaboratori.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Marte se află în Casa a 7-a, așa că instabilitatea în relații poate cântări mult. Știm deja că lui Marte ii plac discuțiile în contradictoriu. În cazul în care ești singur, încă ești predispus la relații scurte. Se pot rupe anumite relații. 

Ai grijă și la procese, există riscuri acolo.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Marte tranzitează Casa a 6-a până la 25 martie. Ai grijă la sănătate! Și zona serviciului poate fi afectată. Poți să intri în mici dispute la muncă, mai ales că Marte vrea să îți schimbi stilul de viață.

Există și un risc de competivitate în relația cu colegii, dar gândește-te dacă merită.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

La Vărsător, Marte tranzitează Casa a 5-a, a bucuriei, a pasiunilor, a copiilor și a investițiilor. Poate că îți dorești copii sau privești altfel acest aspect. Nu îți pune toți banii într-un loc, mizează pe mai multe direcții. Ai șansa de a-ți monetiza pasiunile.

Pești/Ascendent în Pești

Marte este în Casa a 4-a, a familiei, a locuinței, a refugiului interior. Pot apărea discuții în familie, pe care, pe pământuri, pe acte. Sau drumuri neplanificate și diferite neînțelegeri. Încearcă să eviți orice conflict inutil.

Vezi și: Lecția lui Mercur în Berbec pentru fiecare zodie/ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel