Lecția de stil: Cum te îmbraci dacă petreci Crăciunul acasă?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Practic
pexels.com
pexels.com

Sărbătorile se apropie cu pași repezi! Te-ai gândit deja la ce vei pune pe masă, cadourile sunt pregătite, dar cum rămâne cu ținuta de Crăciun? Chiar dacă petreci acasă, merită să alegi niște haine de sărbătoare, care să îmbine confortul cu însemnătatea unei zile atât de speciale. Iată ce poți purta!

Dacă ai rămas în până de idei în ceea ce privește outfitul pentru Crăciun, îți venim în ajutor cu sugestii utile!

1. Poartă blugii preferați cu o bluză mai elegantă

Dacă petreci Crăciunul acasă, nu ești nevoită să optezi pentru rochii cu trenă. Totuși, chiar dacă nu vrei să-ți compromiți confortul, încearcă să îmbini utilul cu plăcutul. Poartă perechea de blugi în care te simți cel mai bine, dar lasă deoparte hanoracul sau tricoul lejer.

În schimb, poți opta pentru o bluză mai elegantă, potrivită pentru sezonul rece. Ai la dispoziție o mulțime de modele, mai subțiri sau mai groase, în funcție de preferințe. Dacă vrei să intri în atmosfera de sărbătoare, cele mai potrivite topuri sunt cele în nuanțe de roșu, verde, auriu sau argintiu. Adaugă și câteva accesorii și ești gata de petrecere!

2. Combină o fustă și un pulover călduros

În cazul în care blugii nu sunt pe placul tău sau vrei să obții un look mai feminin de Crăciun, înlocuiește-i cu o fustă. Ai de ales dintre fuste mini, midi sau lungi, din materialele care îți plac, pe care să le asortezi cu pulovere călduroase și pufoase.

Adaugă și un lănțișor sau bijuterii în aceeași nuanță cu puloverul, dresuri mate și ai obținut o ținută comodă dar suficient de elegantă pentru o zi de Crăciun petrecută acasă.

3. Alege o rochie tip cămașă

Poate că îți plac rochiile dar găsești modele prea elegante și sofisticate pentru sărbători. Îți poți îndrepta atenția către modelele simple, de tip cămașă, ce se închid cu nasturi. Găsești și rochii mai groase, ce pot fi purtate alături de dresuri, ca să-ți asiguri confortul.

Îndrăznește să porți rochii în culori îndrăznețe de roșu, albastru sau roz, ideale pentru o zi atât de specială precum Crăciunul!

4. Nu uita de salopete

Salopetele reprezintă o altă variantă modernă pentru Crăciun, mai ales dacă îți dorești o ținută cu care să ieși în evidență. Poate fi din denim, bumbac sau stofă. Nu trebuie decât să alegi modelul care te reprezintă cel mai bine, într-o culoare specifică sărbătorii. Gri, alb, roșu sau verde sunt doar câteva dintre opțiuni.

5. Combină o pereche de pantaloni negri cu o cămașă feminină

Nu în ultimul rând, o altă ținută comodă dar potrivită pentru un Crăciun petrecut acasă implică folosirea unei perechi de pantaloni negri, simpli. Pot fi blugi negri, colanți sau pantaloni drepți, din stofă. Asortează la acest outfit o cămașă elegantă, din mătase sau bumbac gros și pune și câteva bijuterii aurii sau argintii, care să întregească această combinație stilistică.

Ai în vedere aceste sfaturi și vei arăta minunat în ziua de Crăciun. Fie că ai sau nu oaspeți în această zi sfântă, merită să te preocupe și aspectul tău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel