Lecții și teste pentru Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. Potențial de creștere pentru Rac și Capricorn

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Previziuni. Sezonul Peștilor, care va mai dura până la Echinocțiul de primăvară, nu este unul simplu. Și asta pentru că beneficiază de data aceasta și de vizita lui Saturn. 

Până pe 20 martie suntem în plin Sezon al Peștilor. Vom simți nevoia să dizolvăm anumite aspecte ale vieții noastre care nu ne mai folosesc. Sau vom avea cealaltă tendință, de a ne lăsa purtați de un haos interior, de a căuta metode de a evada din lumea concretă sau de a ne baza doar pe intuiție. 

Doar că de data aceasta, nu mai avem cum să facem asta. Intrarea și a lui Saturn în acest semn va crea adevărate baraje și momente în care ne vom da seama că intuiția nu este neapărat cel mai bun instrument. Și că trebuie să facem diferența între realitate, oricât de dură ni s-ar părea, și idealizare. Și că o simplă rugăciune nu îl va schimba pe cei de lângă noi. 

Unii dintre nativi se vor lovi de conjuncția de semn Soare-Saturn. 

GEMENI/ASCENDENT ÎN PEȘTI

Orice faci pe plan profesional va deveni destul de vizibil! Dar atenție că motivele pot fi diverse: și reușite, dar și boacăne! Fii disciplinat şi fă-ţi bine treaba şi nu te feri să vii cu planuri sau idei îndrăzneţe pentru că ai undă verde pentru aplicarea lor în acest sezon zodiacal.

Dacă ai ales un job din motive superficiale, nu o să ai viață prea ușoară cu Saturn. Acest tranzit te poate pregăti pentru mai multe lecții și teste. Ori, se poate să te trezești dintr-o dată cu mai multe responsabilități la actualul loc de muncă și vei fi conștient de cât poți să duci.

Însă, Saturn îți poate aduce și beneficii. Vine cu recunoaștere pentru cei care au muncit din greu. Dar vine cu o cădere pentru nativii care au preferat scurtăturile.

RAC/ASCENDENT ÎN RAC

Soarele în casa a 9-a prevestește o perioadă de creştere, de expansiune, de dezvoltare personală. Ai nevoie de cunoștințe noi. Ţine minte conversaţiile pe care le vei avea în această perioadă, citeşte o carte bună sau călătoreşte şi bucură-te de experienţa trăită. Toate acestea te vor ajuta în moduri nebănuite. Saturn ar putea aduce o călătorie semnificativă sau o schimbare/îndepărtare considerabilă de la viața obișnuită.

Trebuie avut în vedere tot ce ține de mintea superioară, expansiunea, limbi străine, inspirație, optimism, publicație, radiodifuziune, universități și învățământ superior, noroc, risc, aventură, religie, filozofie, morală și etică. 

Așa că, mulți dintre Raci vor avea ocazia să plece din țară. Sau să-și ia o diplomă nouă. Ai ocazia să progresezi foarte mult din punct de vedere educativ. Însă, este recomandabil să nu idealizezi prea mult procesul sau rezultatul. Fii mai atent la drum!

FECIOARĂ/ASCENDENT ÎN FECIOARĂ

Soarele face lumină în sectorul relațiilor, și ne referim în primul rând la cele afective. Energia acestui sezon poate fi folosită şi pentru prieteniile tale sau alte relaţii importante unu-la-unu pe care vrei să le întăreşti. Construcția unei relații stabile și sănătoase presupune sacrificii, compromisuri, precum și efort, muncă, răbdare și testarea limitelor. Pot apărea frustrări la acest capitol. Nu vei mai avea parte de iubiri ca în filme sau în poeziile de dragoste. Idealizarea îți va dăuna enorm, 

Ai putea să folosești această perioadă ca să reglezi niște lucruri în relații, dacă este cazul. Îți merge bine în relație sau în căsnicie? Atunci este perfect. Saturn te ajută să construiești și mai mult în cadrul cuplului.

Toate aceste informații sunt valabile atât pentru nativii Fecioară care se află în relații vechi, dar și pentru cei care sunt singuri. Pentru unii dintre nativii care sunt căsătoriți, căsnicia poate să devină destul de sufocantă. Alții își pot găsi partenerul potrivit pentru nevoile lor, nu pentru idealurile lor.

SĂGETĂTOR/ASCENDENT ÎN SĂGETĂTOR

Soarele stă până pe 20 martie în casa a patra. Poți lămuri unele probleme din relaţiile tale vechi - în special cele de familie (biologică sau aleasă). Eşti încurajat să petreci mai mult timp cu oamenii de care îţi pasă şi să îţi găseşti acel sentiment de “acasă".

Asigură-te că părinții sunt sănătoși. Interesează-te dacă suferă de vreo afecțiune. Sună-i, întreabă-i ce mai fac, trimite-i la doctor. Din punctul de vedere al statisticii astrologice, cu Saturn în casa patra, lucrurile tind să se strice și mai mult, mai ales când vine vorba despre casa în care stai. Încă din aceste zile, asigură-te că relațiile cu familia merg bine și că nu mai apar certuri din copilării sau din lucruri care nu își mai au rostul.

Deși este importantă familia în care te-ai născut, ar fi bine să nu te lași influențat de discuții sau probleme și să te axezi pe familia pe care ți-ai creat-o.

CAPRICORN/ASCENDENT ÎN CAPRICORN

Oricât încerci să o faci pe durul, nu poţi rezista empatiei care te va invada în acest sezon. Îţi vei permite să fii mai deschis şi să vorbeşti despre sentimentele tale şi devii un ascultător mai bun. Adică, vei și auzi, dar vei și asculta. Nu îți face speranțe că vei rezolva repede chestiunile administrative. 

Saturn o să între în Casa a 3-a și vrea de la tine să fii un bun pedagog. Să înveți lucruri noi și să călătorești cu sens. Poți folosi acest tranzit dacă nu ai terminat o școală sau un curs. Poți să apelezi și la alte forme de educație. O să ai multe de făcut, dar timpul va fi o problemă reală

PEŞTI/ASCENDENT ÎN PEȘTI

Nu este sezonul tău preferat! Și asta pentru că Saturn s-a mutat și el în semnul tău, unde va sta până în 2026. Începe un proces de maturizare, însă unul care nu va fi deloc pe planul tău! Deci înhamă-te cu multă răbdare! Și fii pregătit să îți pui la îndoială credința interioară. 

Saturn va începe să te pregătească pentru evenimente majore, așa că până pe 20 martie poți considera că participi la un cantonament. Doar știm că această planeta este considerată Marele Malefic sau Lordul Karmei. Nu este cazul să te panichezi, ci mai degrabă să îl privești Saturn ca pe un antrenor sau un profesor dur. Ori un părinte care nu are timp de discuții copilărești.

Și să o spunem pe aia dreaptă! Saturn își dorește să te implici doar în lucruri serioase, dar simple. Nu te complica, deoarece cu cât vei fi mai zelos, cu atât vei avea mai mult de pierdut. Vrea și să te îți accepți limitele, indiferent de vârsta ta. Așa că este recomandat să renunți la tot ce înseamnă alint.

Citește și Previziunile lunii MARTIE 2023. Horoscopul lunar pentru fiecare Zodie/Ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel