Lecțiile următoarelor luni pentru Berbec: "Trebuie să muncească, nimic nu iese fără muncă!"

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Daniela Simulescu, astrolog DC News, a fost invitată în cadrul emisiunii WOW Zodiac, prezentată de astrologul Ana-Maria Ticea. Iată ce previziuni există pentru Berbec și cei cu ascendentul în acest semn, în ceea ce privește retrogradarea lui Venus în Leu.

Ne aflăm în plină retrogradare a lui Venus!

Această retrogradare a început la 23 iulie și va dura până pe 4 septembrie. Dar, să nu uităm că efectele se vor întinde până la data de 9 octombrie.

Așadar, vara va fi incendiară, în special din punct de vedere amoros. Venus retrogradă ne poate aduce oameni din trecut, întâlnim oameni noi care ni se par minunați, dar nu sunt, iar relațiile sunt foarte testate. 

Mai mult decât atât, ce ne interesează în această perioadă sunt banii. Iar Venus se joacă și cu acest sector. Până la sfârșitul toamnei, ne vom confrunta cu foarte multă instabilitate financiară.

Previziuni pentru Berbec/Ascendent în Berbec

Dacă este să ne gândim la Berbec și la cei cu ascendentul în Berbec, trebuie să ne gândim la faptul că Marte este în Fecioară, până pe data de 27 august. Mai mult, Marte este guvernatorul lor, așa că trebuie să muncească! Chiar dacă poate să sune ciudat, Berbecilor nu o să le iasă nimic anul acesta fără muncă.

Marte în Fecioară în trigon cu Jupiter aduce multă muncă. Chiar dacă se poate să fii în concediu, o să vezi că îți sună telefonul, că primești email-uri, că apare ceva în casă, vin treburi gospodărești. Ori familia te mai roagă să mai faci ceva. 

Pe urmă, în a doua parte a anului, se vor mai liniști și Berbecii cu relațiile, pentru că Marte va ajunge în Balanță și vor scăpa de Venus retrogradă. Practic, acești nativi sunt unii dintre cei mai vizați de retrogradarea lui Venus, pentru că aceasta este guvernatoare de Casa a 7-a, a relațiilor, dar și de Casa a 2-a, a banilor.

Oarecum, că și în astrologie, banii și dragostea întotdeauna au legătură. Mai ales că dragostea trece și prin stomac. 

Ca Berbec, trebuie să ai foarte mare grijă câți bani cheltui pentru relația pe care ți-o dorești, câți bani dai ca să îi faci pe plac partenerului. Pentru că apoi, pot să apară multe frustrări sau multe neplăceri, tot felul de reproșuri. 

Însă, acestea sunt doar pretexte. Fiindcă de fiecare dată, în cazul certurilor legate de bani, în spate se află alte motive. 

Munca va fi la ea acasă pentru tine și poți simți că nimeni nu te laudă pentru ceea ce faci. Trebuie să ai mare grijă și de sănătate, ținând cont de tot acest tablou astrologic. Limitează niște obiceiuri care nu îți mai fac bine.

Extravaganțele financiare nu sunt absolut deloc încurajate!

Aici poți urmări emisiunea completă! 

Vezi și: Cele PATRU zodii afectate de Sezonul Leului. Cu ce se pot confrunta?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel