LEU, horoscop AUGUST 2022. Previziuni complete pentru nativii Leu/ Ascendent în Leu

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Astrologul Daniela Simulescu vine cu vești pentru Lei sau cei care au marcaj de Leu. Se pare că se vor bucura de vitalitate, încredere și validare, având în vedere că în mare parte din luna august se află în sezonul lor. 

Horoscop Leu/ Ascendent în Leu august 2022

Până pe 23 august, ai Soarele în semnul tău, ai de unde să îți tragi energia, te simți în elementul tău și ți se pare că toate evenimentele se petrec în jurul tău. Găsești mai multe detalii despre sezonul Leului chiar aici!

Primești vești bune, ai energie, vitalitate, ai curaj, ai încredere. Când vine vorba despre încredere și narcisism, ele nu sunt același lucru, însă luna aceasta tu le poți avea pe ambele, depinde doar de tine cum le abordezi.

Venus intră în semnul tău pe 11 august. Ce presupune acest aspect? Poți primi și mai multă validare și vei fi și mai atent la felul în care te aranjezi, la cum arăți la cum te prezinți în fața celorlalți. Totul pleacă de la aspectul tău, care va deveni și mai important pentru tine decât era de obicei. 

Luna Plină de pe 12 august, în casa a 7-a, lângă Saturn în careu cu Uranus, face și un aspect cu nodurile lunare, deci aici este un moment puțin blocant. E posibil să aveți o revelație, să vreți să schimbați ceva, eventual să vi se pară că vă deranjează anumite lucruri la ceilalți. Dar trebuie să țineți cont de un lucru: acțiunile celuilalt vorbesc doar despre faptul că trebuie să te schimbi tu, niciodată nu o să se schimbe celălalt.

Finalul lunii pune reflectoarele pe casa a 2-a. Socotelile de la începutul lunii nu se potrivesc cu cele de la final. Apar tot felul de situații și vă veți da seama unde ați greșit sau de ce apar. Marte va intra în casa a 11-a, veți cunoaște o mulțime de oameni, o să fie multă agitație în zona socială, mergeți la evenimente, intrați într-o comunitate, nu o să vă plictisiți deloc.

Principalele evenimente astrologice ale lunii august:

Luna august va sta sub semnul triplei conjuncții Marte-Uranus-Nodul Nord. Acest aspect se va resimți încă din primele zile. 

Planeta comunicării intră în cel de-al doilea domiciliu al său pe 4 august, adică în Fecioară. Vom deveni cu toții profesori de matematică, logică și economie. Ne vom măsură bine cuvintele. Și vom fi preocupați de optimizare, eficientizare și disciplină. 

Pe 11 august Venus intră în Leu. Vom iubi cu înflăcărare, vom face declarații de dragoste și vom deveni foarte teatrali în momentele intime. Când planeta iubirii tranzitează semnul cel mai solar, vrem totul sau nimic. Dar, bineînțeles, totul pornește de la iubirea de sine. Cu cât ne vom răsfăța și aprecia, cu atât vom fi adorați și de ceilalți. Lui Venus în Leu îi plac petrecerile, podoabele, cuvintele pompoase și pofta de viață! Și da, ne vom îndrăgosti de cei mai narcisiști oameni!

Pe 12 august avem o Lună Plină în Vărsător cam neplăcută. Această Lună Plină va fi în vizorul lui Saturn și în “șuturile“ lui Uranus. Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj fix în astrograma natală: Taur, Leu, Scorpion, Vărsător. Acești nativi vor fi nevoiță, vrând nevrând, să se detașeze de o situație care le-a îngrădit libertatea personală. Sau să se rupă de oameni care nu le mai aduc nimic bun și îi țin permanent în trecut. 

Pe 20 august avem unul dintre evenimente cheie ale anului 2022! De obicei, Marte stă aproximativ două luni într-o zodie. Însă de această dată, Marte va poposi în Gemeni până pe 25 martie 2023! De ce? Pentru că va și retrograda în perioada 30 octombrie - 12 ianuarie. 

Tranzitul lui Marte în Gemeni ne ajută să găsim mai multe variante, să avem curaj să facem o reconversie, să începem să studiem noi domenii sau să fim mai dornici să experimentăm din toate punctele de vedere. Vom fi cuprinși de confuzie și nehotărâre, dar doar așa vom putea schimba ceva. 

Soarele intră în Fecioară pe 23 august. Începem să ne întoarcem la serviciu, să ne facem planuri, să facem curățenie, să verificăm cămara și bugetul. În același timp, vom fi preocupați de economie și de un stil de viață mai liniștit. Cu Mercur în Balanță de pe 27 august, negocierea, diplomația și manierele vor fi la mare modă. Până și cei mai agresivi își vor da seama că vor avea mai mult de câștigat cu vorbe frumoase. Estetica comunicării ne va preocupa. Cu siguranță, vom fi și mai evitanți. Va dura până când vom găsi decizia corectă, situația de tip win-win. 

Pe 27 august avem cea mai bună zi pentru curățenia de toamnă! Din toate punctele de vedere. Și în gospodărie, și la serviciu, și în relațiile personale. Și cea mai bună zi pentru a începe să avem mai multă grijă de sănătatea noastră sau de rutina zilnică. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel