Locuința ideală pentru fiecare zodie. Ce tip de casă ți se potrivește?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Freepik.com
Freepik.com

Ce tip de locuință ți s-ar potrivi perfect, în funcție de semnul zodiacal?

Trăsăturile pe care le are fiecare semn din zodiac pot fi un indiciu pentru locul perfect în care poți să trăiești. Iată câteva sugestii! Dacă ai de gând să cumperi sau să închiriezi o casă, poate aceste recomandări îți pot fi de folos!

Berbec: i se potrivește o casă mare, cu grădină

Berbecul ambițios și liber simte nevoia să se conecteze cu mediul înconjurător. Nu se simte foarte confortabil într-o locuință mică sau într-o garsonieră modestă. Pentru că ești încrezător în forțele proprii și îți place să muncești cu spor, ai capacitatea să atragi banii și să îți transformi ideile în realitate.

Ce tip de casă ți s-ar potrivi ca o mănușă? Ai nevoie de o locuință cu spațiu generos, înconjurată de o grădină superbă, de dimensiuni la fel de mari, în care să te relaxezi după o zi grea de muncă. 

Taur: i-ar plăcea o casă boemă, pe plajă

Taurii, un semn de pământ, sunt și firi artistice și visătoare. Li se potrivesc locuințele construite din mult lemn sau din ratan, care se folosesc inclusiv la casele de pe plajă. Ți-ar plăcea să ai în posesie o casă mică dar cochetă pe plajă, într-un loc retras. Cel mai bine pentru tine ar fi să nu fii înconjurat de foarte mulți vecini. Îți face plăcere să te ocupi singur de modul în care decorezi.

Gemeni: îi trebuie un apartament modern și spațios

Cum sunt Gemenii? Curioși, dornici de aventură și sociabili. Le-ar plăcea un loc mai generos să se desfășoare. Cel mai potrivit este apartamentul cu două sau trei camere, cu un aspect modern. Gemenii nu zic nu nici la orașele mari și aglomerate, atât timp cât au un apartament de vis. Pe scurt, le trebuie spațiu, ca să așeze atent toate obiectele personale.

Rac: visează la o casă la țară

Racii au nevoie de familie aproape, de confort, de rădăcini. Speră la o casă cât mai intimă pentru ei și pentru cei dragi, așa că li se potrivește o locuință la țară sau în afara orașului. Dacă ești un nativ Rac, îți trebuie o atmosferă relaxantă, cu mobilă clasică și un stil mai conservator. Atunci când îți place locul în care stai, nu te vei plictisi niciodată.

Leu: ți-ar fi pe plac un palat fastuos

Dacă ar fi să vorbim despre casa visurilor tale, nu ți se potrivește nimic mai bine decât un palat. Îți trebuie o casă pe măsura personalității tale extraordinare, așa că ești un nativ destinat să trăiască într-o casă mare, grandioasă, ca un palat. Îți plac locuințele excentrice sau mobilierul unic. Vrei să ieși în evidență inclusiv prin spațiul locativ.

Fecioară: ai putea avea o casă inteligentă

Fecioarele sunt firi eficiente, practice și organizate. Apreciază cât mai multă simplitate în viața lor personală, dar li se potrivesc locuințele moderne. Ți-ar plăcea o casă cu mai multe camere, pe care nu vrei să le aglomerezi cu multe obiecte inutile. Poți să pui accent pe accesorii de ultimă generație, precum electrocasnicele care se conectează la internet sau corpuri de iluminat inteligente.

Balanță: gândește-te la o casă fabuloasă, în stil franțuzesc

Balanțele țin la imagine și sunt romantice înnăscute. Așa că locuințele care se bucură de o arhitectură franceză le vor fi pe plac acestor nativi. Dacă îți place să te ocupi de decor, adaugă casei o notă de rafinament, indiferent dacă preferi covoarele elegante sau canapelele din catifea prețioasă.

Scorpion: visezi la o cabană la munte?

O casă mică, în aer liber, ar putea fi pe plac acestor nativi. Pentru că este importantă intimitatea pentru tine, ai vrea să ai o locuință izolată și să stai departe de anumite priviri curioase. Ți se potrivesc cabanele de la munte, unde să incluzi toate accesoriile care te fac fericit. Asta nu înseamnă că nu le poți moderniza!

Săgetător: îți plac apartamentele practice?

Acestor nativi practice li se potrivesc apartamentele la fel. Nu vrei să îți faci griji în ceea ce privește traficul, așa că îți poți îndrepta atenția și către blocurile din afara orașelor. Nu îți place să ai casă plină de multe obiecte, așa că ai nevoie de un apartament simplu, poate chiar o locuință boho chic.

Capricorn: pune accent pe apartamentele spațioase

Ești un semn organizat și serios, care are nevoie de confort. Ai putea să alegi un apartament spațios, poate chiar în centrul unui oraș. Fiindcă ești preocupat de carieră, îți trebuie un apartament de la care să ajungi rapid la toate întâlnirile. Optează pentru un mobilier modern și funcțional, fără să te complici.

Vărsător: ce spui de o rulotă?

Vărsătorilor rebeli le poți da și o rulotă și vor fi fericiți! Pentru nativii acestui semn de aer, casa este acolo unde este și inima. Asta nu înseamnă că nu le pasă de casa în care stau, dar de obicei nu se atașează prea mult de lucrurile materiale. Grație spiritului liber, poți vedea acești nativi și într-o rulotă unde să aibă strictul necesar, dar care le oferă intensitate maximă.

Pești: alege case mari și foarte cochete

Acestui semn de apă i se potrivește perfect un apartament cochet, dar cu multe camere, indiferent unde se plasează acesta. Vrei să îți transformi camerele în spațiul perfect pentru a petrece timpul alături de familie și prieteni. Amenajează apartamentul așa cum îți place, atât timp cât creează spațiul perfect de relaxare.

Vezi și: Horoscop chinezesc. Zodia care învață din greșeli și poate să-și găsească un partener ideal în 2023

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel