Luna februarie este totul despre RELAŢII şi DRAGOSTE pentru aceste DOUĂ zodii. BLOCAJE şi lecţii de învăţat

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Luna februarie este totul despre RELAŢII şi DRAGOSTE pentru aceste DOUĂ zodii. BLOCAJE şi lecţii de învăţat (sursa foto: Bart LaRue / Unsplash)
EXCLUSIV
Luna februarie este totul despre RELAŢII şi DRAGOSTE pentru aceste DOUĂ zodii. BLOCAJE şi lecţii de învăţat (sursa foto: Bart LaRue / Unsplash)

Luna februarie vine cu un aer romantic, în special cu conjuncţia Marte - Venus în Capricorn care începe, ce să vezi, chiar de pe 14 februarie, Ziua Îndrăgostiţilor. Daniela Simulescu, astrolog şi redactor-şef Astrosens.ro, a dezvăluit cele două zodii pentru care focusul lunii va fi pe relaţiile romantice, dar şi pe iubirea de sine. Află ce blocaje şi lecţii vor apărea în viaţa nativilor acestor semne:

Rac / cei cu ascendent în Rac

Pentru voi este o lună pur relaţională. V-am spus asta şi în ianuarie, doar că de data asta nu mai e Venus retrogradă. Marte este în casa a 7-a, acolo mai sunt Pluto şi Mercur(primele două săptămâni).

Cu alte cuvine, dacă aveţi ceva de rezolvat în relaţia în care sunteţi, perfect. În primele două săptămâni, daţi-i bice! Că altfel, nu se poate. Dar rugămintea astrelor este să nu mai aşteptaţi de la ceilalţi. Că da, casa a 7-a e plină şi ziceţi "Hai, vino tu! Caută-mă tu! Adu-ţi tu aminte! Fă tu primul pas!" Nu! Sunt multe planete în casa 7-a, opusă vouă şi fac opoziţie cu casa I, cu propria persoană. Mercur - cum gândiţi voi, Venus - cum iubiţi, Marte - cum acţionaţi şi Pluto - cum vă transformaţi.

La începutul lunii, cu Luna Nouă care pică la voi în casa a 8-a, gândiţi-vă câtă putere îi daţi partenerului, părinţilor, bunicilor, prietenilor. Cât de mult îi laşi să îţi decidă viaţa? Şi veţi spune "Ia, să îmi văd eu de viaţa mea de acum încolo! Hotărăsc eu unde mă duc, ce fac." 

Dar, atenţie! Asta nu înseamnă că vă duceţi după aceea la ceilalţi şi le ziceţi "Lasă, că m-am descurcat!". Planetele astea nu vă zic "Arată-ne ce poţi!", ci zic "Descurcă-te!". Dacă te vei descurca, pe urmă nu vei mai avea aceeaşi relaţie cu ceilalţi. Îi vei lăsa să se implice în viaţa ta până la o anumită limită şi nu te vei mai victimiza.

Mulţi s-ar putea să treceţi prin tot felul de evenimente. Nu ceva serios. Poate mergeţi la un eveniment cu partenerul, vă reîntâlniţi cu un fost partener. Nu uităm că, deşi nu mai este Venus retrogradă, acest tranzit mai avea efecte şi în luna februarie. Deci, luna este pur relaţională.

Fecioară / ascendent în Fecioară

Nu am cum să nu vă spun din prima: Casa a 5-a, a iubirii, e bubuită de planete. Jupiter este în casa a 7-a, Venus nu mai este retrogradă, Marte e prin casa a 5-a. Deci toate aceste aspecte vorbesc despre senzualitate, despre plăcere, despre răsfăţ, despre gust, satisfacție. 

Cu Marte prin casa a 5-a aveţi creativitate, impulsivitate care vine dintr-o dorinţă de a crea, de a oferi, de a genera.

Voi, în luna februarie, în afară de muncă şi casă, trebuie să mai faceţi şi altceva. Fie să vă îmbrăcaţi diferit, să vă gătiţi, să vă simţiţi bine, să ieşiţi în oraş să vă lăudaţi, să vă uitaţi în oglindă... e o lună de răsfăţ, de bucurii, de plăceri. Cine să vă asigure plăcerea dacă nu voi?

Şi indiferent de vârstă, indiferent dacă aveţi sau nu un partener, trebuie să învăţaţi să vă iubiţi. Ar fi păcat să nu folosiţi o lună cu Marte în casa a 5-a. Pe lângă faptul că veţi dori să organizaţi, să vă lăudaţi, să spuneţi tuturor cum să facă, ce să facă, să dramatizaţi, să faceţi pe actorii, nu contează.

Dacă vreţi să croşetaţi, să mergeţi la un curs de olărit, dacă vreţi să vă schimbaţi garderoba, dacă vreţi să vă vedeţi cu prietenii şi să încercaţi o băutură nouă, mergeţi. E o lună de răsfăţ, e o lună de iubire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel