Lună Nouă în Scorpion. Influența pentru fiecare zodie/ascendent

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Previziuni Luna Nouă în Scorpion. 

Pe 13 noiembrie, vom avea o Lună Nouă în semnul Scorpionului. Soarele și Luna vor fi conjuncte cu Marte, guvernatorul acestui semn.

De obicei, Luna Nouă este un moment bun pentru intenții și pentru a ne face planuri. Arhetipul Scorpionului vorbește despre extreme, regenerare și focusare. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Conjuncția lui Marte, propriul guvernator, cu Luna Nouă te va obliga să îți accepți lipsa de putere și control în anumite privințe. Mai ales în cele ce țin de lumea exterioară. Sau mai bine zis, îți vei da seama că este necesar să îți alegi luptele. Că nu ai resurse să le poți câștiga pe toate. Îți recomandăm să îți faci și o nouă strategie financiară, să ai în vedere unele rezerve.  

Taur/ Ascendent în Taur

Luna Nouă se va petrece în casa a șaptea, cea a relațiilor, unde se află și Marte. Este posibil să nu fii de acord cu multe propuneri ale persoanei iubite. Trebuie să îți dai seama ce anume te împinge să faci asta. Cei singuri pot cunoaște persoane noi și se pot grăbi să intre în relații. Risc de gelozie și posesivitate, și pentru unii și pentru ceilalți. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Luna Nouă se va petrece în casa a șasea, a sănătății și a serviciului. Bineînțeles, alături de Marte! Managementul stresului este obiectivul principal pentru tine în aceste zile. Îți vei pierde repede cumpătul, și asta va afecta rutina. 

Rac/ Ascendent în Rac

Creativitatea și nevoia de a fi iubit vor fi la cote uriașe. Luna Nouă se va petrece în casa a cincea și te va obliga să decizi ce contează cu adevărat pentru tine. Fiind și Marte acolo, vei avea tendința de victimizare. Atitudinea față de copii se va schimba radical, cât și modul în care își manifestă aceștia emoțiile. Încearcă să îți controlezi furia în preajma lor. 

Leu/ Ascendent în Leu

Luna Nouă se petrece în casa a patra. Unde, din păcate, este și Marte. Poți aduce îmbunătățiri locuinței. De asemenea, este nevoie de noi limite în relația dintre tine și membrii familiei. Astfel evitați unele posibile conflicte inutile. Pentru liniștea interioară trebuie să depui eforturi în mod susținut. 

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Luna Nouă se va petrece în casa a treia. Poți folosi acest moment pentru a face pace cu frații și surorile, indiferent de cât de greu v-a fost în trecut. Prin cuvintele potrivite, vei reuși să ajungi la sufletui oricui. Vei fi un orator deosebit în orice ocazie. Zile nemaipomenite pentru a învăța ceva special. 

Balanță/ Ascendent în Balanță

Luna Nouă se va petrece în casa a doua. Din păcate, alături de Marte! Vor fi oportunități pe plan financiar, dar și cheltuieli. Banii vin și banii pleacă! Dar nu uita să investești și în propria persoană!  Cu cât te valorifici mai mult, cu atât vei avea mai mult de câștigat!

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Luna Nouă de 13 noiembrie dă startul unei perioade interesante pentru tine. Soarele și Luna vor fi în conjuncție cu Marte, propriul guvernator. Ai nevoie de o porție de prospețime. Din punct de vedere profesional, personal sau social. Iar astrele vor să renunți la orice parteneriat, mai vechi sau mai nou, care nu îți aduce pic de valoare. 

Citește și Marte în Scorpion: O Tranziție Care Aduce Transformări Profunde în Horoscopul Tuturor

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Luna Nouă te va obliga să îți dai seama ce anume îți face rău. Și să grăbești procesul vindecării, pe plan fizic sau mental. Nu mai neglija somnul și odihna! Fără ele, nu vei avea nicio reușită în următoarea perioadă. Ca să nu mai spunem de excesul de zel în absolut orice. 

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Luna Nouă va activa casa a unsprezecea, adică vei avea parte de noi prietenii. Unele schimbări petrecute în anturajul vechi duc la o altă percepție asupra oamenilor din jurul tău. Cu unii vrei să mai petreci timp, cu unii nu. Luna Nouă în conjuncție cu Marte vine cu nerăbdare atunci când unii cunoscuți îți greșeșc.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Luna Nouă va lua cu asalt casa carierei și a statutului. Mai als că este și Marte acolo până pe 24 noiembrie. Vrei o altă strategie, parcă varianta ta mai veche nu îți mai este de folos. Chiar ai dreptate! Unii dintre voi trebuie să își schimbe atitudinea de la locul de muncă. Și parcă și relația cu persoanele autoritare trebuie să se schimbe. Orice faci poate deveni foarte vizibil. 

Pești/ Ascendent în Pești

Luna Nouă se va petrece în casa a noua, alături de Marte. Cei care vor să învețe ceva nou, să călătorească, să adopte o altă filosofie de viață vor fi destul de încurajați de către astre. De asemenea, mulți nativi îl vor căuta pe Dumnezeu, în diverse medii. Nu te grăbi atunci când planifici o călătorie!

Citește și Horoscopul NOIEMBRIE pentru Toate ZODIILE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel