Lună Nouă în Scorpion. Cele 4 ZODII profund afectate. Simulescu: Sunt cei mai prinși

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop
Lună Nouă în Scorpion. Cele 4 ZODII profund afectate. Simulescu: Sunt cei mai prinși / Foto: Pixabay
EXCLUSIV
Lună Nouă în Scorpion. Cele 4 ZODII profund afectate. Simulescu: Sunt cei mai prinși / Foto: Pixabay

Astrologul Daniela Simulescu a explicat cum ne marchează această perioadă în care avem Luna Nouă în Scorpion, menționând că patru zodii sunt cel mai afectate.

"Luna Nouă mai face și un trigon, mai depărtat ce-i drept, cu Neptun. Reușiți oarecum să visați, să imaginați, deci emoțiile astea săracele zilele astea, oricare dintre noi, deși Luna Nouă îi afectează cel mai mult pe cei cu marcaj de Taur, Scorpion, Leu și Vărsător, să ne înțelegem, aceștia sunt cei mai prinși de această Lună Nouă. Deci imaginați-vă emoțiile voastre trec așa: printr-un război, printr-un maraton, printr-o scenă de teatru. Nu mai știți este ca un teatru din ăla care se învârte și pe o scenă se joacă așa, pe o scenă se joacă așa, și sunt trei scene, să ne imaginăm și voi efectiv sunteți învârtiți acolo și le vedeți pe toate și nu știți ce să simțiți.

E ca o piesă de teatru din aceea că acum avem o parte frumoasă, dintr-o dată avem o înmormântare, dintr-o dată avem o iarăși o chestie tragică comică. Asta este Luna Nouă în Scorpion pe care noi o trăim zilele acestea. Ce vă recomand eu, dat fiind faptul că Luna Nouă are un ascendent în Leu, guvernatorul Lunii Noi, Soarele este lângă Lună și de asemenea Soarele face opoziția cu Uranus și careul cu Saturn, face trigonul acela cu Neptun, atunci ce să vă spun, este foarte important să ne calibrăm, să ne centrăm, să stăm așa zilele astea și cu Luna Nouă în Scorpion să folosim cea mai mare durere pe care noi o avem, pe care noi am acumulat-o de-a lungul vieții.

"Moment extraordinar de renaștere"

Știți că noi avem acel moment când ni se întâmplă ceva rău spunem: "Vai, ce mă fac?" Nu mi s-a mai întâmplat niciodată așa ceva". Eee, trebuie să luați momentul acela cel mai dureros. Vă spun de fiecare dată, luați cea mai mare traumă pe care a-ți avut-o de-a lungul vieții, cea mai mare. că îți fost în pericol să muriți, că ați pierdut un copil, că ați pierdut o ființă foarte dragă, că ați avut probleme de sănătate grave, că v-a părăsit persoana la care nu v-ați fi așteptat, că ați fost dat afară de la serviciu, luați cea mai mare traumă, cea la care atunci când vă gândiți vă trec fiorii, luați-o și analizați că ați trecut deja prin ceva negativ.

Luați această mare suferință și aduceți-o aici la Lună Nouă în Scorpion pentru că Luna Nouă în Scorpion e un moment extraordinar de renaștere, de regenerare, de pasăre Phoenix.  știți, din propria cenușă. Și mai faceți ceva, luați trauma aceea și vedeți cum vă simțiți acum. Vedeți cât de mult v-a afectat pentru că s-ar putea ca mulți dintre voi să fi lăsat momentele și să nu le fi trăit.  De multe ori organismul își activează un mecanism de apărare. Dacă încă vă provoacă  chestii la care nu v-ați fi gândit înseamnă că nu este încă vindecată, nu e reparată și vă va face mai mult rău.", a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel