Lună Nouă în Scorpion, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Capricorn, Vărsător, Pești

Rodica Mitu |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Foto Pixabay
Foto Pixabay

Joi, în jurul orei 23:15, e Lună Nouă în Scorpion. Odată cu Luna Nouă în Scorpion - un semn magnetic, profund emoțional și dotat din punct de vedere spiritual - te vei simți și mai conectat la intuiția ta.

Acest eveniment este secondat de unele aspecte importante: Lună opoziție Uranus, Lună careu Saturn și Luna trigon Neptun. Și pentru că Luna ține de emoțiile noastre, toate aceste aspecte ne vor oferi o paletă de stări greu de gestionat.

Ce aduce Luna Nouă în Scorpion pentru fiecare semn zodiacal

Berbec  

Odată cu Luna Nouă, îţi vei da seama de ce ai nevoie și vei vedea ce schimbări mai trebuie să faci pentru a te simți mai confortabil.

Taur 

Luna Nouă cade în cea de-a șaptea casă pentru tine, cea a parteneriatului. Așa că acest moment este despre a lua pulsul reciprocității în legăturile tale cele mai apropiate și dragi, fie că sunt romantice, platonice sau profesionale.

Gemeni  

Luna Nouă se află în cea de-a șasea casă, a rutinei și a bunăstării, așa că este o oportunitate dulce de a intra în contact cu intuiția ta în legătură cu ceea ce ai nevoie zilnic pentru a te simți mai echilibrat.

Rac 

Această Lună Nouă ar putea marca un nou capitol interesant în viața ta amoroasă. Nu fi surprins dacă te miști într-o nouă direcție palpitantă cu partenerul sau cu persoana de care îţi place.

Leu 

Luna Nouă cade în a patra casă, ce ţine de viaţa de acasă, punând bazele pentru o mutare într-o casă nouă sau pentru a începe o eră cu totul nouă pentru viața ta interioară, intimă.

Fecioară 

Luna Nouă din a treia casă, casa comunicării, îți scoate energia socială la iveală, ajutându-te să te conectezi cu ceilalți și să vii cu idei care ar putea duce la o colaborare satisfăcătoare.

Balanță 

Deoarece Luna Nouă se află în cea de-a doua casă, cea a veniturilor, este un moment minunat pentru a crea o nouă direcție bună pentru a investi sau pentru a-ţi pune abilitățile pe masă pentru a-ţi crește fluxul de numerar.

Scorpion  

Datorită Lunii Noi care cade în zodia ta, acesta este punctul de plecare pentru a face o schimbare semnificativă în modul în care te arăți în lume. Obiectivele vor fi cu siguranță evidențiate acum.

Săgetător  

Cu Luna Nouă în cea de-a 12 casă, cea a spiritualității, acest moment se pretează cu adevărat la meditație, odihnă și reîncărcare, astfel încât să poţi obține mai multă claritate asupra modului în care doreşti să abordezi obiectivele de ansamblu - mai ales pe o bază de zi cu zi.

Capricorn 

Ai putea să te scufunzi într-un proiect major de grup. A simți că faci parte dintr-o echipă te face să te simți și mai încrezător în exprimarea ta de sine.

Vărsător  

Luna Nouă cade în a zecea casă, cea a carierei tale. Astfel, vei dori să faci o mișcare semnificativă pentru a-ți afirma obiectivele profesionale pe termen lung. Ar putea fi timpul să discuți despre aspirațiile tale cu un superior sau să vii cu o propunere câștigătoare.

Pești 

Această Lună Nouă din casa a noua, a aventurii, este o oportunitate de a-ți întinde aripile și de a ieși din zona ta de confort. Cu cât poți acumula mai multe cunoștințe și comunicare de care te poți bucura acum, cu atât vei fi mai inspirat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel