Lună Nouă în Scorpion, semnal puternic pentru 2022. Noi oameni, noi evenimente și secrete dezvăluite

Rodica Mitu | Dată: 01 noi, 10:02 | Categorie: Recomandari
Foto Pexels
EXCLUSIV
Foto Pexels

O Lună Nouă în Scorpion va avea loc pe 4 noiembrie. Ce înseamnă acest lucru pentru o zodie, aflați din horoscopul pentru săptămâna aceasta.

„La voi, Luna Nouă se va va petrece pe Casa 9. Aveți grijă la discuțiile în care vă implicați, ar fi mai bună o săptămână pentru plimbări, expansiunea minții, spiritualitate. Sper ca mulți să aveți această posibilitate de a călători. Urmează zile cu multe drumuri, s-ar putea să vă dați seama că o să faceți un drum la care nu v-ați fi gândit. Puteți cunoaște oameni noi, puteți asista la noi evenimente și afla lucruri la care nu v-ați gândit. Veți avea încredere în planurile de viitor! Până în martie 2022, veți avea încredere. Gândiți-vă la ce ați realizat până acum. Aveți resurse, aveți încredere, nu vă gândiți doar la suferință. Aveți un dar de a empatiza și suferi și pentru alții, dar mintea voastră are nevoie să respire și să cunoască alte lucruri”, a spus Daniela Simulescu, despre Pești și cei cu ascendent în această zodie.

„Dacă nu veți avea încredere, anul viitor nu veți realizat nimic și ar fi un mare păcat, pentru că aveți aspecte pe care le puteți concretiza. Gândiți-vă la realizările voastre din 2021”, a subliniat Daniela Simulescu.

Rezumat astrologic săptămâna 1-7 noiembrie 2021

Prima săptămână a lunii este marcată de Luna Nouă din Scorpion din data de 4 noiembrie.

Pe 1 noiembrie avem un trigon între Mercur și Jupiter. Un asemenea aspect predispune la un mental alert și activ. Putem avea idei geniale pe care le vom comunica pe înțelesul tuturor. De asemenea, o zi nemaipomenită pentru a învăța ceva nou.

Pe 2 noiembrie, Mercur din Balanță face un careu cu Pluto din Capricorn. După aspectul pozitiv al lui Mercur de luni, iată că avem și unul mai tensionat. Vom avea tendințe defensive în orice discuție. Ne vom victimiza și vom lua totul personal. Și bineînțeles vom căuta conflictele cu orice preț.

Pe 4 noiembrie, Lună Nouă în Scorpion. Opoziția Lunii cu Uranus va fi “responsabilă“ de multe surprize. Vorba aceea: ai grijă ce îți dorești! Poate fi și un moment bun de o lua de la capăt după o suferință cumplită, o traumă serioasă sau după o pierdere. Energia Scorpionului este destul de intensă, deci vom fi predispuși la crize sau schimbări radicale.

Pe 5 noiembrie, Venus va intra în Capricorn, semn pe care îl va tranzita până pe 6 martie. Relațiile lungi vor fi testate. Iar cei singuri vor deveni destul de exigenți în alegerea unui partener. Vom dori stabilitate, durabilitate, și siguranță(atât emoțională cât și materială) pe plan amoros.

Pe 6 noiembrie, Mercur intră în Scorpion. Mintea noastră va fi preocupată de investigații, de secrete. Nu vom crede tot ce vom vedea. Vom căuta tot ce se află în spatele oamenilor. În plus, vom fi expuși unor secrete. 

Cuvintele cheie pentru zodii, AICI!

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play