Luna Plină în Capricorn pe 22 iunie. Momentul lecțiilor aspre și al marilor decizii

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Pe 22 iunie, vom avea o Lună Plină în durul semn al Capricornului. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne vorbește despre acest eveniment!

Youtube video image

Pentru început, acest eveniment le va da bătăi de cap celor care au marcaje cardinale în astrogramele natale: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Probabil că vor avea o perioadă mult mai irascibilă. Semnele cardinale sunt cele de acțiune. Ele încep anotimpurile. Acești nativi vor trebui să facă tot felul de ajustări. Cu toate acestea, trebuie să se comporte ca adulți, nu precum copii.

Să ne amintim ce este o Lună Plină. Soarele și Luna sunt în opoziție. De această dată, Soarele este în Rac, iar Luna în Capricorn. Vorbim despre un moment de apogeu, finalitate.

Acest eveniment are o aromă specială. Atât Soarele, cât și Luna se află în careu cu Neptun. Arhetipul Capricornului vorbește despre seriozitate, asumare, disciplină, limite și maturitate. Atunci când Luna în Capricorn face un careu cu Neptun, mai îndulcim situația. Mai lăsăm de la noi. În acest eveniment, există o componentă de compromis.

Conform teoriei astrologice, Luna nu se simte bine în Capricorn. Luna reprezintă emoția, iar acum este în semnul opus domiciliului ei. Ies la iveală controlul, duritatea și frustrarea. În același timp, o Lună în Capricorn este foarte profesionistă.

Cu toate că ar trebui să reprezinte o încheiere, dacă cineva ne dă un mesaj, uităm ce-am hotărât. Rămânem pe acea direcție, dar începem să avem îndoieli. Vom întârzia procesul.

Lună Plină în Capricorn pe 22 iunie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

La nivel mondial, acest eveniment aduce schimbări de lideri. Ne trezim legați de persoanele cu autoritate. Capricornul presupune ierarhia și omul cu putere. Noi suntem cei care iau decizii, însă nu cu toată siguranța. Va trebui să ne dăm seama de unde provin îndoielile.

După cum spuneam la început, nativii cu marcaje cardinale au nevoie să ia niște decizii, să încheie niște situații. Nu vor fi 100% convinși. Situațiile și evenimentele care se petrec în jurul acestora îi vor pune pe gânduri. Sentimentul că ceva nu este bine va exista în permanență. Nu pot scăpa de el.

O Lună Plină creează irascibilitate, furie, tot felul de stări. Avem impresia că lumea o ia razna și că oamenii sunt foarte zăpăciți. Din cauza careului cu Neptun, nu ne va fi ușor să ne găsim un drum. Vom pleca pe un drum încărcat cu dubii și nesiguranță.

Aceste sentimente sunt datorate apropierii lui Saturn, guvernatorul Lunii Pline, de retrogradare. Acum, este în faza de staționare. Când apare acest lucru, ne simțim blocați, chiar dacă facem un pas înainte.

Deci, va trebui să te așezi, să te liniștești și să te organizezi într-un mod cât mai profesionist. Uită de faptul că rămâi cu un mic regret.

Luna Plină de pe 22 iunie este Luna Căpșunilor. De unde provine denumirea?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel