Luna Plină în Fecioară. Cum vor fi influenţate semnele de PĂMÂNT pe 18 martie

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
(sursa foto: captura video Youtube)
(sursa foto: captura video Youtube)

Horoscop. Află ce aduce Luna Plină în Fecioară pentru semnele de Pământ, de la Daniela Simulescu, astrolog şi redactor-şef Astrosens.ro:

Luna Plină în Fecioară din 18 martie se petrece la ora 09:17 dimineaţa. 

Vreau să ne uităm cum ne activează pe fiecare dintre noi, la ce trebuie să fim atenţi.

Luna Plină ne frustrează, ne activează, ne enervează, se schimbă ceva.

Şi pentru că vorbim de Luna Plină în Fecioară, vorbim de nevoia de practic, de curăţare, de vindecare, dezinfectare, acceptare, justificare, efort, un sacrificiu, îngrijire, cotidian şi realitatea aşa cum este ea pentru că în astrograma momentului, Soarele în Peşti este lângă Neptun, Jupiter şi Mercur. Undeva trebuie să e dăm seama unde este cea mai mare confuzie din viaţa noastră ca să ne aşăm, să fim cu picioarele pe pământ. 

Ce aduce Luna Plină în Fecioară pentru semnele de PĂMÂNT

Taur / cei cu ascendent în Taur

Luna Plină, la tine, este în casa a 5-a. undeva, în relaţia cu copiii, e nevoie să refaci, să restabileşti anumite graniţe. Nu e nevoie de ceartă, critică, exigenţă, dar să schimbi stilul de viaţă astfel încât şi ei să vină după tine. O Lună Plină în casa a 5-a vorbeşte şi despre cât timp îţi oferi tu versus cât timp le oferi celorlalţi din viaţa ta.

Casa a 11-a e plină. Deci, să nu vrei să te sacrifici pentru toţi şi la final tu să zici: "Unde sunt eu?" Trebuie să ai o limită. Luna în casa a 5-a întreabă care e valoarea ta? Pentru că dacă tu nu ai valoare, te duci către ceilalţi. Dacă tu crezi că ai valoare, ştii către cine să te duci, cât să laşi, cum să laşi, cât să negociezi cele două părţi. E foarte multă confuzie în ceea ce priveşte viitorul apropiat, aşa că nu ţi-aş recomanda nişte investiţii care nu crezi că o să te ajute. Nu e recomandat în jurul datei de 18 martie.

Fecioară / cei cu ascendent în Fecioară

Luna Plină e în semnul tău. Vorbim despre sănătate, vorbim despre faptul că te vei simţi singur, al nimănui, vorbim şi de dorinţa de a muncii (dacă în viaţa personală nu funcţionează lucrurile), dar este şi un moment în care să îţi dai seama şi câtă putere le-ai dat celorlalţi. Pentru că guvernatorul tău, Mercur, este în casa a 7-a, lângă Neptun, Jupiter şi e posibil să fi considerat că mulţi din jurul tău sunt mai importanţi decât tine şi iată, vine 18 martie şi descoperiţi că sunteţi în fundul gol, că aţi dat tot. Îţi vei da seama că ai dat tot ce ai avut şi că e momentul să pui stop comportamentului tău abuziv faţă de propria persoană. Efectiv, te arunci către ceilalţi şi tu vrei să corectezi, să controlezi, dar nu îţi iese. Deci, puţină atenţie la propria persoană în jurul datei de 18 martie.

Capricorn / cei cu ascendentul în Capricorn

Să vorbim mai pe îndelete: această Lună Plină se duce în casa a 9-a, cu casa a 3-a plină. Nu te baza pe nimic din ce spun cei din jurul tău, chiar dacă par vorbe frumoase. Şi tu poţi să fii un vorbitor şi un povestitor extraordinar în jurul acestei date de 18 martie. Dacă ai de susţinut un examen, o prezentare, e o zi minunată în care să convingi. Dar, cu o Lună Plină în casa a 9-a, vorbim despre o "dreptate" sau despre o viziune pe care nu o atingi uşor. Una este povestea şi una e să se pună în practică. Vorbim despre concepte în jurul datei de 18 martie, dar s-ar putea ca acele concepte să nu poată fi puse într-o formă practică. Sunt doar aşa, idei. Deci, e o zbatere că ai putea să le faci pe toate, dar cum le setezi, ce obiectiv le dai vorbelor? O să fie foarte greu să găseşti un consens între ce vrei, ce obiective ai şi ce poţi să concretizezi de acolo.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel