Luna Plină în Fecioară de pe 7 martie. Astrologul Daniela Simulescu: "Nu va fi deloc ușor!" - VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
pexels.com
EXCLUSIV
pexels.com

Pe 7 martie, în aceeași zi în care Saturn intră în semnul Peștilor, avem și o Lună Plină în Fecioară. Iată care sunt previziunile astrologului DC News, Daniela Simulescu!

Pe 7 martie, va avea loc o Lună Plină în semnul Fecioarei!

Cu Luna Plină în Fecioară şi Soarele în Peşti, vorbim de o axă a vindecării, de o axă a suferinţei, o axă a dezinformării şi o axă a tot ce înseamnă profesional, sacrificiu, compasiune. O zi bună pentru a încheia socotelile cu un loc de muncă sau cu un domeniu în care activezi. Nu va fi deloc ușor! 

Astrologul spune că această Lună Plină va avea loc exact în momentul în care Saturn este cu un picior în groapă spre intrarea în Pești. 

Când avem o Lună Plină, Soarele și Luna se află într-o opoziție. Soarele va fi în Pești, iar Luna în Fecioară. Dacă vorbim despre București, această lună plină are un ascendent în Leu, iar pe ascendent se află și Lilith. Totodată, această Lună Plină este în careu cu Marte și un careu al ascendentului cu Nodurile Lunare. Se petrece pe axa 2-8.

Dacă ar fi să extragem câteva cuvinte cheie ale acestui eveniment care va avea loc pe 7 martie, putem vorbi despre: resurse și anxietate. Iar anxietatea reprezintă neacceptarea propriilor limite. Intrăm într-o stare anxioasă atunci când ne-am dorit sau am visat ceva, dar ne sunt de folos niște limite.

Când vorbim despre arhetipul Fecioarei, aducem în discuție matematica, eficientizarea și optimizarea. Dacă vorbim despre cel al Peștilor, avem dizolvare, haos și confuzie. Când aceste două semne sunt în opoziție, sunt nevoite să negocieze.

Cu alte cuvinte, Fecioara trebuie să fie mai blândă, iar arhetipul Peștilor trebuie să fie mai calculat. În caz contrar, putem simți că o luăm razna.

Și pentru că va fi o Lună Plină pe axa resurselor, mulți dintre nativii zodiacului se pot trezi în niște negocieri destul de neplăcute. Doar că fiecare va considera că are dreptate și va fi greu de ajuns la un numitor comun.

Fiindcă Lilith se va afla pe ascendent, este posibil să luăm niște decizii nepotrivite, pentru că Luna Neagră ne face să ne detașăm de emoții. Și cum Luna Plină este în Fecioară și este analitică, deci fără multe emoții, trecem de la o stare la alta și nu știm de unde vine.

Mai mult, această Lună Plină îi va afecta în mod clar pe cei care au în astrograma natală marcaj mutabil: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești.

Dacă ai Soarele, Luna, Mercur, Venus, Marte, Ascendentul sau Nodurile în aceste semne, poți resimți acest fenomen astrologic mai serios, în special dacă ai aceste marcaje în al doilea decan - 10-20 de grade. Nu dormi, te agiți, ești nemulțumit, critic, meticulos, dornic să abandonezi.

Pentru că avem și axa Nodurilor Lunare în careu cu ascendentul și cu Lilith, vorbim și despre o utilizare disfuncțională a resurselor noastre. Suntem prea tensionați, iar din aceste tensiuni interioare vom tinde să negociem greșit, fie că negociem timp, bani sau salariu.

Totodată, Saturn va fi în Cuspida casei a 8-a pe 7 martie, deci nu vom mai avea acces la resursele celorlalți. Deloc. Așa că, nativii care sunt în procese de partaj sau în diferite negocieri care implică resurse din partea altora și au acele marcaje în astrogramă, această Lună Plină nu va fi văzută ca un fenomen prea liniștit.

Sau te agiți suplimentar. Fiindcă atât arhetipul Fecioarei, cât și cel al Peștilor sunt foarte prăpăstioase și anxioase. Se gândesc la tot felul de scenarii care nu prea există.

Odată cu intrarea lui Saturn în Pești, trebuie să învățăm să trăim mai mult pe cont propriu. Să nu mai aștepți de la stat, de la familie, de la rude, de la prieteni.

Când avem o Lună Plină pe axa Fecioara-Pești, avem în prim plan și sănătatea. Ambele arhetipuri vorbesc despre boli, atât cronice, cât și acute. Este un moment bun să te gândești de cât timp nu ți-ai mai făcut analizele sau de cât timp nu ai mai fost pe la doctor. Sau pune în balanță cât de bine îți cunoști corpul și acordă mai multă grijă alimentației.

Cu această Lună Plină, efectul de dezinformare și de fake news vor fi la putere. Vom face cu greu diferența dintre ce este real și ce nu. O să tindem spre a ne lăsa păcăliți. Putem citi mai mult și mai bine ce se află în spatele anumitor subiecte, ca să nu ne lăsăm duși de nas. Fiindcă Peștii vin cu un soi de propagandă, iar energia Fecioarei vine cu detaliile.

Urmărește emisiunea completă, cu astrologul DC News Daniela Simulescu: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel