Lună Plină în Gemeni. Influența pentru fiecare zodie/ascendent

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Finalul lunii noiembrie este unul ofertant din punct de vedere astrologic! Trecerea către luna decembrie nu va fi deloc ușoară. 

Pe 27 noiembrie, avem un fenomen astrologic important: Luna Plină în semnul Gemenilor. Vorbim despre o perioadă de schimbare, testare și experimentare. Pentru că Luna va fi în opoziție cu Marte și careu cu Saturn, s-ar putea să ne grăbim și să ne lovim de tot felul de blocaje. Rolul acestui eveniment este acela de a ne face flexibili și de a accepta că nu le știm noi chiar pe toate. 

Iată influența pentru fiecare zodie/ascendent!

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte, guvernatorul tău, este implicat în acest eveniment. Face o conjuncție cu Soarele, deci o opoziție cu Luna.  Astrologul Daniela Simulescu îți recomandă mare atenție la drumurile pe care le ai de făcut, dar și la declarații. Nu te grăbi deloc! Nu intra în discuții contradictorii și nu-i provoca pe cei din jur. 

Taur/Ascendent în Taur

La voi, Luna Plină se petrece în Casa a doua, a banilor. Vor apărea cheltuieli neprevăzute sau achiziții făcute la nervi. Sau te vei împrieteni cu zgârcenia. În orice caz, nu te ajută nicio extremă, ci ai nevoie de un echilibru. După acest eveniment, ai putea să-ți pregătești bugetul pentru sărbători.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Ziua de 27 noiembrie va fi destul de agitată pentru voi. Pare că nimeni nu se mai înțelege cu tine în această perioadă. O să fii anxios, temător, grăbit, nervos sau chiar excentric. Toate acestea te-ar putea ajuta, dar riști să le întorci în defavoarea ta. Astrologul îți aminteste că rostul unei Luni Pline în semnul tău este acela de a procesa toate emoțiile și de a nu reacționa la nervi.

Rac/Ascendent în Rac

Luna Plină se petrece în casa a douăsprezecea. Riști să-i consideri pe toți care nu îți fac pe plac drept inamici/rivali și ai impresia că toată lumea are ceva cu tine. Nu te victimiza, ci axează-te pe ceva cu mult mai important: pe sănătate și pe listele pentru sărbători. Ar fi bine să dormi cât mai bine și să ai mai multă grijă de sănătatea ta.

Leu/Ascendent în Leu

Luna Plină se petrece în casa a unsprezecea. Și cum Soarele și Luna sunt în careu cu Saturn, te vei confrunta cu situații frsutrante legate de prieteni sau planuri. Poate că treci și prin evenimente cu copiii, care nu îți convin. Ceri, dar nu primești cât ceri, așa că ar fi bine să apelezi mai mult la rațiune.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Relația cu tot ce înseamnă autoritate în viața ta este foarte neplăcută în jurul datei de 27 noiembrie. Dacă până acum te-ai înțeles bine cu șeful, de data aceasta se poate întâmpla ceva și îți vei schimba atitudinea. O să ți se pară totul nedrept și te vei supăra. S-ar putea să-ți verși nervii pe ceilalți.

Balanță/Ascendent în Balanță

Luna Plină activează casa a noua. Trebuie să ai mare grijă pe unde călătorești zilele acestea, pentru că poți întâmpina diferite dificultăți sau întârzieri. Atât în drumurile scurte, dar și în călătoriile peste mări și țari. Dacă ai de susținut examene, s-ar putea să te grăbești și să greșești. Nu te simți inferior, dacă aceia din jur se dau mai importanți, nu ai nimic de demonstrat.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Odată cu Luna Plină de pe 27 noiembrie, vor apărea unele situații care să te oblige să apelezi la economii. Sau în care ești forțat să ceri bani. Nu te grăbi și încearcă să negociezi din punct de vedere financiar. Evită investițiile serioase.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Luna Plină se petrece în casa a șaptea, a relațiilor. Poți să ai discuții sau certuri mai aprinse cu partenerul, pe neașteptate. Poți crea o atmosferă foarte neplăcută în familie, bazată pe discuții copilărești. Conjuncția Soare-Marte va fi responsabilă de o doză suplimentară de furie. Nu este un moment bun să intri într-o relație nouă sau să închei o relație sau o căsnicie.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Ești recunoscut pentru gestionarea stresului. Totuși, când vine Luna Plină în casa a șasea, și în careu cu Saturn(guvernatorul tău), abilitatea ta dispare. O să iei foc, vei fi nervos, ironic sau supărăcios. Nu ești dispus să-i ajuți pe ceilalți, iar partenerul s-ar putea să treacă prin momente mai grele. Tu nu ești deschis și chiar te irită că are nevoie de tine. Nu pune la suflet discuțiile dintre tine și colegi, sunt doar persoane cu care trebuie să te înțelegi la locul de muncă.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Luna Plină se va petrece în casa a cincea, în careu cu Saturn din casa a doua. Egoismul tău s-ar putea să atragă priviri sau discuții mai puțin plăcute. Dacă iei decizii doar ca să demonstrezi ceva sau ca să dramatizezi, vei fi deranjat de spusele celorlalți. Relațiile cu copiii sunt complicate și o să te enervezi repede. Relaxează-te, poate fi vorba doar de faptul că nu ești odihnit.

Pești/Ascendent în Pești

Vin evenimente neașteptate în familie odată cu Luna Plină din casa a patra. Și mai pot apărea și mici reparații de făcut prin casă. Te vei enerva, așa că este recomandat să te plimbi cât mai mult. Cu cât stai mai mult pe acasă, cu atât s-ar putea să te cerți mai mult cu cei din familie sau cu partenerul.

Citește și Horoscop 2024 pentru TOATE zodiile. Lecții, surprize, zâmbete și bucurie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel