Luna Plină în Leu: Bucură-te de puterea sa cu un RITUAL simplu, de o zi

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Luna Plină în Leu: Bucură-te de puterea sa cu un RITUAL simplu, de o zi (sursa foto: Ron Lach / Pexels)
Luna Plină în Leu: Bucură-te de puterea sa cu un RITUAL simplu, de o zi (sursa foto: Ron Lach / Pexels)

Luna Plină în Leu, un eveniment astrologic ce ne va trece prin foc! Este un moment ideal pentru vindecare, purificare, renunţare şi introspecţie. Pentru a te ajuta, venim în întâmpinarea ta cu un ritual de o zi, inspirat de cei de la astrologyanswers.com:

Îngrijirea de sine este în centrul atenţiei acestui ritual de Lună Plină în Leu. Este un ritual menit să te ajute să profiţi de energia acestui eveniment astrologic şi să îl sărbătoreşti aşa cum se cuvine. Acordă-ţi timpul necesar pentru a te relaxa şi pentru a trece prin paşii de mai jos.

Nu te speria că nu ai o zi întreagă la dispoziţie să îl realizezi. Este împărţit în paşi uşor de realizat în timp ce îţi vezi de treburile tale de zi cu zi şi chiar te va ajuta să îţi dai seama cât de mult îţi pot schimba starea acele mici plăceri de care noi uităm în zilele normale de lucru.

Luna Plină în Leu: Ritual simplu de o zi

1) Rezervă-ţi 2-5 minute dimineaţa pentru a rosti câteva afirmaţii pozitive şi subliniază lucrurile pe care le iubeşti cel mai mult la tine.

2) După ce ai rostit afirmaţiile, bea un pahar de apă. Apa este un simbol al purificării, iar acest pas îţi va ajuta corpul să se hidrateze şi să se cureţe pe interior.

3) În timp ce îţi faci duşul zilnic de dimineaţă, pune muzica ta favorită în fundal şi rosteşte câteva mantre pentru curăţarea corpului în care pui intenţie.

4) Ia-ţi din când în când câte o pauză pentru a-ţi exersa recunoştinţa. Notează repede într-un carneţel sau pe telefon câteva lucruri pentru care eşti recunoscător. Sau poţi să încerci să îţi asculţi intuiţia în legătură cu lucrurile care îţi ocupă mintea în această perioadă.

5) Onorează energia Leului purtând nişte haine confortabile şi luxoase sau pune-ţi un set de lenjerie nouă, poartă parfum. Energia Leului apreciază tot ce exprimă relaxare şi frumuseţe.

6) Arde tămâie, salvie sau o lumânare pentru a încuraja energia pozitivă în spațiul tău sacru.

7) Prepară o ceaşcă de ceai de muşeţel, tei sau lavandă pentru relaxare.

8) Cât timp se răceşte ceaiul, ia un jurnal şi realizează o listă cu toate problemele, durerile, resentimentele pe care vrei să le vindeci sau să le laşi în urma ta.

9) În acelaşi jurnal, dar pe o pagină nouă, notează lucrurile pe care ţi le doreşti în viaţa ta.

10) După ce termini listele, savurează ceaiul şi lasă-ţi mintea să se relaxeze până ajunge într-o stare meditativă.

11) Încheie seara cu o activitate ritualică la alegere. Poate fi un act de îngrijire personală precum o mască facială sau poţi să îţi cureţi cristalele, fă faci câteva minute de yoga sau să îţi echilibrezi chackrele.

12) În timp ce închizi ochii pentru pat, mulțumește Universului pentru îndrumarea, înțelepciunea și binecuvântările sale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel