Luna Plină în Leu de pe 5 februarie. Daniela Simulescu vorbește despre aspecte copleșitoare și situații tensionate - VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Pe 5 februarie, avem o Lună Plină în Leu. Acesta va fi un eveniment special, care nu trece neobservat. Iată ce spune astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu!

O Lună Plină specială va avea loc duminică!

Soarele și Luna vor fi în careu cu Uranus, aspect ce poate crea evenimente neașteptate și bizare, mai ales pentru cei care au în astrogramele natale marcaj de Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător.

Și cum îl avem și pe Saturn implicat, este posibil să avem genul acela de situații în care o parte din noi să zică hai și cealaltă parte să zică stai.

Arhetipul Leului vorbește despre o rană narcisică. Mulți se vor trezi în situații în care nu se vor mai regăsi. Mai ales din punct de vedere relațional. 

Cu ocazia Lunii Pline de pe 5 februarie, putem avea în față un aspect mai dur, deși nu pentru toată lumea, ci pentru persoane care au anumite marcaje în astrogramă (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător).

Acest eveniment se va petrece seara și reprezintă o Lună Plină care aduce numeroase aspecte destul de copleșitoare, tensionate sau marcante.

Să ne aducem aminte că Luna Plină apare în momentul în care Soarele și Luna sunt într-o opoziție perfectă, undeva la gradul 16 - 17. De data aceasta, vom avea Soarele în semnul Vărsătorului și Luna în semnul Leului.

Pe lângă această opoziție a Soarelui și a Lunii, Luna Plină este în Careu cu Uranus din Taur. Pe lângă ele, mai există și un Nod Nord. Când avem o Lună Plină în careu cu Uranus, poate să apară ceva pe neașteptate, care să ne dea viața peste cap.

Astrologul Daniela Simulescu este de părere că acest fenomen va fi precum un eveniment de adio pentru Saturn în Vărsător, pentru că Soarele va fi în același semn cu această planetă.

Luna Plină în Leu poate fi descris ca un eveniment neașteptat, care produce tot felul de ciudățenii în viețile noastre, mai ales dacă ai marcajele despre care vorbeam. 

Ai în vedere și următorul lucru: energia Vărsătorului se referă la ceilalți, la iubirea venită pentru ceilalți și de la ei. Iar energia Leului se referă la iubirea pentru sine sau iubirea pe care o oferim noi. 

Arhetipului Leului poate fi puțin narcisic, iar arhetipul Vărsătorului este puțin detașat, evitant, care se duce mai degrabă către mulțime.

La nivel mondial, putem discuta despre alianțe, pentru că energia Leului este una dictatorială. Când i se pune pata, ia decizii clare și nu are empatie.

Nici energia Vărsătorului nu are prea multă empatie, însă o mimează, vrea o oarecare toleranță. Arhetipul Leului, când are o frustrare, îi crește ego-ul și îi dă pe dinafară din cauza durerii, ca să-și apare imaginea.

Dacă ne uităm la astrograma momentului, avem un ascendent în Fecioară și un Neptun pe Cuspida Casei a 7-a. Așadar, când vorbim despre Leu, aducem în discuție și iubirea, zona afectivă și amoroasă.

Deci, în jurul datei de 5 februarie, mulți dintre noi se vor gândi că suntem în relația cea mai nepotrivită. Oamenii traumatizați, când aleg cu inima, aleg greșit. Această Lună Plină din Leu ne poate arăta că am ales prost cu inima. 

În cazul în care ai marcaj fix în astrogramă, dacă vei simți cu ocazia Lunii Pline că ești în locul nepotrivit, reține că este vorba despre tine, nu despre ceilalți. Stai cu tine însuți și gândește-te de ce ai ales așa în relație sau în anumite situații. Este momentul oportun să schimbi ceva la o relație.

Totodată, nu este un moment bun să intri în relații noi. Chiar dacă ți se pare că este o persoană minunată, nu este așa. Poate îți creezi în minte doar o poveste, fiindcă energia Leului este una creativă și flamboaiantă.

Ia această Lună Plină pentru a-ți accepta propriile greșeli. Dă-ți seama că ai greșit și tu. Poate fi o trezire relațională, pe plan afectiv. Mergi către propriul narcisism. Poți să realizezi că nu este unul sănătos.

Nu privi acest fenomen ca pe unul fatalist, ci mai degrabă stai cu ochii în patru, analizează și nu forța nimic.

Urmărește emisiunea completă, cu astrologul DC News Daniela Simulescu: 

Vezi și: Ce reprezintă Luna Plină și cum poți să-i folosești energia?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel