Luna Plină în Rac, un ULTIMATUM pentru fiecare zodie. Daniela Simulescu: "Sentinţa DEFINITIVĂ!" - VIDEO

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Recomandari
EXCLUSIV

Prima Lună Plină a anului 2022 va avea loc pe 18 ianuarie, în semnul Racului. Astrologul Daniela Simulescu dezvăluie ultimatumul pe care îl aduce acest aspect pentru fiecare zodie / ascendent în parte:

 

Tematica principală a acestui eveniment este ultimatumul. Adică această Lună Plină ne poate ajuta să hotărâm un ultimatum: ori noi, ori viaţa. Că dacă nu facem noi ceva, ne aduce viaţa / destinul / karma un ultimatum.

Luna Plină are loc pe 18 ianuarie, la ora 01:49 dimineaţa, în Rac. Dar, vedeţi voi, Soarele este în conjuncţie cu Pluto. Şi când Soarele este în conjuncţie cu Pluto, este un ultimatum, un moment în care trebuie să se întâmple ceva. Şi dacă nu faceţi voi ceva, lăsaţi că face viaţa.

Luna Plină. Cele mai afectate semne

Luna Plină de pe 18 ianuarie se va activa foarte mult în astrogramele celor care au marcaj cardinal: Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn. Veţi resimţi această Lună Plină mai ales dacă aveţi marcajul acesta în ultimele 3-4 grade, adică planete pe la 26, 27, 28, 29, 30, Berbec, Rac, Balanţă sau Capricorn.

Luna Plină activează situaţii din viaţa noastră, aduce oameni, ia oameni, readuce oameni (că avem Venus şi Mercur retrograde). Se întâmplă tot felul de ruperi, de renunţări, despărţiri, reajustări. Întotdeauna când vorbim de Lună Plină, vorbim de un "Pa!".

Acum, nu se întâmplă la toată lumea lucrurile acestea. Doar vă recomand să fiţi atenţi în jur şi să vedeţi în jurul datei de 18 ianuarie ce se întâmplă în viaţa voastră. Mai este şi Mercur retrograd. Vedeţi ce revine în viaţa voastră, dar clar vorbim de un "Pa!".

Cu Soarele în conjuncţie cu Pluto, vorbim de o ciocnire definitorie, decizională. E precum judecătorul acela care bate cu ciocănelul. Nu mai e cu apel, nu mai e cu recurs. E sentinţa definitivă.

Da, o conjuncţie Soare - Pluto este puternică, magnetică pasională. Poate să aibă legătură şi cu tot ce înseamnă intimitate, o contopire a două energii. Dar vorbim despre un "destul", despre un "până aici", despre "nu mai vreau, nu mai pot!".

Pluto lângă Soare(în Capricorn) și cu Luna din Rac zic "mai lasă-l încolo de trecut, că până acum, 40 de ani ai făcut aşa şi nu ţi-a ieşit! Nu vrei să faci altfel?"

Luna în Rac vorbeşte despre tiparele pe care le avem din familie, despre rădăcini, despre confort, despre linişte, despre chestii la care nu am renunţa nici în ruptul capului.

Energia Capricornului zice "da, dar suntem în anul 2022. Ce facem acum?"

Ştiţi cum e Pluto? E momentul acela în care oamenii mor, în care oamenii se lasă, nu mai au de ce să tragă. Cam aşa este şi această Lună Plină pentru mulţi. Ne predăm. Dacă nu facem noi ceva, o să facă viaţa în aşa fel încât să ne predăm unei situaţii.

Vorbim foarte mult de schimbarea locului şi de a împăca partea profesională cu partea personală.

Suntem în 2022, s-au întâmplat multe lucruri în ultimul an şi ne-am dat seama că nu doar partea personală contează şi nu neapărat familia, cât mai degrabă acel "acasă interior", cine suntem, cum suntem, cum ne comportăm cu noi.

Luna Plină din 18 ianuarie și ultimatumul pentru fiecare zodie / ascendent

Unde este ultimatumul pentru tine? Pentru fiecare există o zonă unde trebuie să fie un ultimatum, unde trebuie să priveşti lucrurile mai serios. 

Nu uita că Luna este o "umbră" de fapt. Este de ceea ce ne este nouă frică sau de ceea ce ne ţinem cu dinţii. Dar acolo unde este Soarele, acolo ar trebui să ne ducem atenţia.

Berbec / cei cu ascendent în Berbec

Soarele este în casa a 10-a, lângă Pluto. Este despre cariera, statutul sau autoritatea pe care tu o ai în viaţa ta. E clar că se vor întâmpla lucruri pe plan profesional.

Este adevărat că mai întâi se vor întâmpla lucruri acasă, cu Luna Plină în Rac, în casa a 4-a, astfel încât îţi dai seama de cine eşti tu, de câtă putere ai, de cum îţi poţi ajuta părinţii, copiii, familia. Adică trebuie să te construieşti cu Luna Plină în Rac. Este un moment bun în care să laşi trecutul şi să vezi cine eşti acum şi să vezi cum te construieşti.

Taur / cei cu ascendent în Taur

Luna Plină se activează pe axa 3-9. Vezi tu, oamenii din jur nu trebuie să se ridice la nivelul tău ca să existe în viaţa ta. Observi că am zis "tău", "a ta" - mă refer și la posesivitatea voastră, de altfel.

Avem Soarele lângă Pluto în casa a 9-a şi Luna Plină în casa a 3-a. Da, tu ţi-ai parcurs viaţa aşa cum ai învăţat, dar oamenii nu au învăţat acelaşi lucru şi nu e cazul să îi mai respingi.

Tot cu această Lună Plină şi cu Soarele lângă Pluto poate să fie un moment din acela în care să vrei să înveţi ceva nou, să renunţi la ce ai învăţat până acum şi să te gândeşti la altceva.

Gemeni / cei cu ascendent în Gemeni

Neglijenţa financiară! 

Indiferent de vârsta pe care o ai, te-aş invita în acest moment să verifici cât de asigurată îţi este pensia. Adică dacă te-ai gândit la pensie, dacă ţi-ai pus nişte bani deoparte, dacă te-ai gândit că la un moment dat, nu va avea cine să te ajute şi îţi vor trebui bani.

Luna Plină zice: "Nu mai trăi azi şi acum din punct de vedere financiar!" 

Pentru că este posibil, dacă nu faceţi ceva în acest sens, să se întâmple în viaţa voastră tot felul de lucruri sau să auziţi de cineva care a rămas fără bani, fără pensie şi să vă treziţi. Deci, aveţi grijă la zona financiară.

Rac / cei cu ascendent în Rac

Partenerul! Cine este partenerul vostru? E al vostru? L-aţi luat că a vrut societatea? L-aţi luat că a vrut familia sau l-aţi luat că aţi vrut voi? Ia, daţi-vă voi seama ce s-a întâmplat acolo.

Sau partenerul se trezeşte dintr-o dată şi vrea altceva, ori se schimbă radical.

Toată zona de relaţii, mai ales că este şi Venus retrogradă în casa a 7-a acolo, va avea de suferit. Trebuie să aveţi mare grijă cu la relaţii, la cine vă întoarceţi în perioada aceasta sau cui îi daţi mai multă putere. 

Voi aţi vrea să nu schimbaţi nimic, dar iată că vine viaţa în jurul datei de 18 şi o să vă arate că trebuie să schimbaţi ceva. Că dacă nu schimbaţi, nu o să fie nimic bun. Deci, aveţi grijă pe plan relaţional!

Leu / cei cu ascendent în Leu

Aici e aici! Dacă voi până acum eraţi obişnuiţi să munciţi într-un fel, această Lună Plină vă arată că se poate şi altfel, că sunt şi alte condiţii sau metode de lucru.

Viaţa vă arată că puteţi să lucraţi şi în alte condiţii, că puteţi să vorbiţi şi cu alţi colegi. Se vor schimba condiţiile de lucru şi poate învăţaţi să mai delegaţi, să nu le faceţi voi pe toate.

Şi grijă mai multă şi la sănătate!

Fecioară / cei cu ascendent în Fecioară

La voi, pe tot anul 2022, vorbesc de iubire, de dragoste.

Conjuncţia Soare - Pluto va fi în casa a 5-a şi Luna Plină va fi în casa a 11-a.

Vedeţi voi, în momentul în care vreţi să vă trăiţi viaţa, v-ar prii să nu vă mai comparaţi cu alţii. Vouă ce vă place?

Cât de ascultaţi sunteţi? Cât de vizibili sunteţi? Dacă nu, poate e cazul să fiţi voi vizibili pentru voi înainte de a fi pentru ceilalţi. 

Puţină grijă la relaţiile cu copiii!

Balanţă / cei cu ascendent în Balanţă

Eu v-aş recomanda să nu staţi foarte mult la locul de muncă. În momentul în care exageraţi cu munca, este de fapt o fugă de problemele de acasă. Sau o fugă de a sta cu copiii, cu familia. O fugă!

Poate sunteţi într-un moment bun din punctul de vedere al carierei, dar dacă nu este cazul, dar simţiţi că trebuie să trageţi mai mult la muncă şi acasă mai puţin, e o problemă acolo şi bine aţi face să nu fugiţi de ea.

Scorpion / cei cu ascendent în Scorpion

S-ar putea să vă priască această Lună Plină. Vă merge mintea, găsiţi soluţii foarte repede, faceţi drumurile necesare, nu sunteţi leneşi.

Un singur lucru vă atrag atenţia: deciziile familiei să nu vă influenţeze atât de mult. Adică nu fraţii şi surorile să fie cei care iau decizii pentru voi. Lăsaţi-i să spună ce au de spus, dar să nu ia decizii cu cine vă căsătoriţi, unde să vă mutaţi, ce să faceţi, unde să munciţi. Nu îi lăsaţi să facă acest lucru şi nici voi nu încercaţi să le schimbaţi viaţa cum credeţi voi că le-ar fi mai bine.

E o perioadă bună de călătorit şi de învăţat. Mai uşor cu bârfele!

Săgetător / cei cu ascendent în Săgetător

Vorbim aici despre bani!

Poate ați cheltuit prea mult, poate nu vă plătiţi datoriile mai întâi şi rămâneţi fără bani la sfârşit de lună. Dacă în viaţă aţi mai trecut prin astfel de evenimente şi lucrurile s-au aşezat de la sine, Luna asta Plină vă provoacă pe plan financiar.

Chiar vă invit să vedeţi cât salariu luaţi, ce faceţi cu el şi vedeţi ce se întâmplă.

Capricorn / cei cu ascendent în Capricorn

Soarele lângă Pluto vorbeşte de probleme de sănătate pe care nu vi le acceptaţi.

Această conjuncţie mai vorbeşte şi despre o nevoie de a nu mai lua decizii pentru alţii. Dacă alţii din viaţa voastră nu se descurcă, fie familie, parteneri, copii, nu mai luaţi decizii pentru ei. Luaţi decizii doar pentru voi.

Şi pentru că e Venus retrogradă în semnul vostru, poate vă gândiţi la o schimbare de look.

Sunt zile minunate în jurul datei de 18 ianuarie de a vă gândi la cine sunteţi voi.

Vărsător / cei cu ascendent în Vărsător

Grijă la sănătate. Grijă la condiţiile de lucru. Grijă la cât de mult munciţi când aţi putea să mai delegaţi şi vedeţi cât de mult vă agăţaţi de trecut. Că dacă vă agăţaţi de trecut, nu e bine.

Luna Plină de pe 18 ianuarie s-ar putea să vă provoace serios să vă daţi seama că trecutul chiar nu mai este bun. Asta însemnând un fost partener, un fost loc de muncă, foşti colegi. 

Şi da, în principiu, vreau să vorbim despre sănătate. Asta este cea mai importantă la voi. Nu trebuie neapărat să fie lucruri grave, dar e clar că Saturn este în semnul vostru şi că, indiferent de vârsta pe care o aveţi, nu mai aveţi la fel de multă energie. Şi acolo unde exageraţi cu această Lună Plină, exact acolo aveţi de pierdut. Voi vreţi să faceţi bine, dar exact acolo unde vreţi să faceţi bine, veţi face foarte mult rău. Şi o să fie o tendinţă către izolare.

Peşti / cei cu ascendent în Peşti

Vedeţi voi, şefii vă vor binele, dar nu vă vor promova cum vreţi voi.

Cât mai aşteptaţi? Cât vă mai sacrificaţi? Când credeţi voi că se va întâmpla ceva bun?

Soarele va fi în conjuncţie cu Pluto în casa a 11-a, ceea ce înseamnă că doar voi vă puteţi decide următorii paşi şi doar voi vă puteţi alege ce veți face din punct de vedere profesional.

Aşteptările nu vă vor fi împlinite, dar nu se întâmplă degeaba asta. Pentru că e Jupiter în semnul vostru şi vă provoacă să faceţi o schimbare.

S-ar putea să fie un moment în care vă gândiţi dacă vreţi un copil, dacă nu vreţi un copil, ce aţi putea face pentru un copil. Poate nu neapărat copiii voştri, poate copiii apropiaţilor, nepoţi. La voi, Luna Plină activează casa a 11-a şi casa a 5-a.

Dar da, voi trebuie să vă oferiţi ce aveţi nevoie, în niciun caz ceilalţi. E un ultimatum legat de planurile de viitor. Nu mai exageraţi cu nivelul de suportabilitate şi de toleranţă.

Urmăreşte aici emisiunea completă prezentată de Daniela Simulescu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel