Lună Plină în Rac pe 27 decembrie. Prejudecățile ating cel mai înalt nivel

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
Pixabay.com

Iată ce ne aduce Luna Plină din Rac de pe 27 decembrie. Patru zodii vor fi profund afectate! Află cum gestionăm evenimentele neplăcute care se arată!

Pe 27 decembrie, vom avea ultima Lună Plină din acest an, care va fi în semnul Racului.

Iată ce situații putem întâmpina!

Soarele a intrat recent în Capricorn și este în opoziție cu Luna în Rac, ceea ce formează o Lună Plină.

Soarele reprezintă energia conștientă și, fiind în Capricorn, aduce nevoia de a fi tranșant, rece și dur. În schimb, Luna în Rac își dorește emoție pură, sensibilitate și vulnerabilitate. Fiind în opoziție, se formează un moment de apogeu. Trebuie să învățăm să echilibrăm cele două energii.

Soarele în Capricorn vrea să trateze prezentul, în timp ce Luna în Rac vrea rădăcini și trecut.

Cei cu marcaj cardinal în astrogramă vor resimți cel mai puternic efectele acestei Luni Pline: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. S-ar putea să vă confruntați cu un carusel de emoții, să treceți de la o stare la alta și să întâmpinați tot felul de sentimente pe care nu știți să le gestionați.

Avem o conjuncție între Mercur retrograd și Marte în semnul Săgetătorului, ceea ce va aduce mult sarcasm și discursuri foarte tăioase.

Mercur reprezintă comunicarea și gândirea, iar Marte semnifică impulsivitatea, acțiunea și furia. Când cei doi se întâlnesc, avem o explozie de cuvinte, dar și de expresii care pot răni.

Mercur este retrograd în Săgetător. Când vorbim despre arhetipul Săgetătorului, ne referim foarte mult la prejudecăți și la ideea de lup moralist. Este posibil ca în timpul revederii cu cei dragi, cel mai mic factor declanșator privind acțiunile trecute, să genereze conflicte.

Posibil ca multe dintre problemele care vor apărea să fie exagerate. Arhetipul Săgetătorului are și un exces de zel.

Conjuncția dintre Mercur retrograd și Marte în Săgetător afectează foarte mult și drumurile. Pot apărea incidente neprevăzute în timpul călătoriilor.

Este necesar ca în discuții să nu aruncați cuvinte dureroase și să fiți atenți. Astrologul recomandă ca în cazul unei călătorii, să verificați de două ori tot ceea ce ține de plecare.

Acest eveniment astrologic aduce prejudecăți foarte puternice, de aceea trebuie controlate atent.

Cei mai afectați de această Lună Plină ar trebui să reflecteze dacă este mai important să li se dea dreptate sau să mențină relațiile bune cu cei din jur.

Nu este momentul să vă comparați cu oamenii și să arătați de ce voi sunteți superiori.

O mai mare atenție trebuie acordată și în ceea ce privește cheltuielile. Din cauza conjuncției lui Mercur retrograd cu Marte în Săgetător, este posibil să existe o grabă când va fi vorba de a da bani. Nevoia de a cumpăra lucruri care nu sunt necesare poate veni dintr-o tendință de a acoperi un gol.

Alegeți toleranța și compasiunea.

Citește și Horoscop IANUARIE 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel