Luna Plină în Rac. RITUALURI practice și de efect ca să te încarci cu energie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Pe 7 ianuarie, o să avem prima Lună Plină a anului 2023, în semnul Racului. Primul moment decisiv! De obicei, Lunile Pline sunt un moment de eliberare. Află pe ce ritualuri poți să te bazezi.

Strălucirea unei Lunii Pline ne permite să vedem situațiile și relațiile dintr-o perspectivă mai clară. Acum ai ocazia să renunți la obiceiuri, să lași situațiile neplăcute în urmă și să te concentrezi pe vindecare.

Luna Plină cere o renunțare. Arhetipul Racului vorbeşte de familiar, confort, de siguranţă, de familie, de trecut, de rădăcini. Capricornul vorbeşte de acum, de viitor, de ce construim. Și pentru că va fi și Pluto implicat în acest eveniment, ne vom confrunta cu emoții puternice.

Creează o listă cu lucrurile pentru care ești recunoscător

Umple golurile sufletului cu recunoștință! Poate că ești recunoscător unei situații care ți s-a întâmplat recent sau unei persoane, pentru ajutorul oferit. Scrie o listă a recunoștinței, pe o foaie de hârtie.

Cine ești cu adevărat? Meditează

Ca să-ți îndeplinești dorințele, ar fi bine să te retragi și să meditezi. Stai doar tu cu tine. Întreabă-te ce anume te face fericit. Nu ce-i face fericiți pe alții. O să descoperi dacă nu cumva faci anumite lucruri doar de dragul celor din jur. Dă-ți seama unde vrei să ajungi și la ce ești dispus să renunți ca să îți îndeplinești fiecare obiectiv. Gândește-te ce ai mai putea îmbunătăți la propria persoană.

Bucură-te de o baie relaxantă

Sunt astrologi care afirmă că Luna Plină este un moment optim pentru relaxare. Bucură-te de o baie cu spumă, care nu doar că te deconectează și te purifică, ci te pregătește și pentru odihnă. Daniela Simulescu recomandă liniște odată cu Luna Plină în Rac, dar și somn. 

Respiră adânc și ascultă muzică în surdină

Vrei să te bucuri de un ritual rapid și relaxant de Lună Plină? Intră într-o stare de calm și meditație. Nu trebuie decât să respiri adânc și să asculți melodii liniștite. Merită să te concentrezi pe ceea ce îți oferă Luna Plină.

Poți rosti următoarele cuvinte: „Sub glorioasa Lună plină, iert totul, toată lumea, fiecare experiență, fiecare amintire din trecut sau prezent care are nevoie de iertare. Iert pozitiv pe toată lumea. De asemenea, mă iert pentru greșelile din trecut. Universul este iubire și sunt iertat/ă și guvernat/ă doar de dragoste. Iubirea îmi ajustează acum viața. Dându-mi seama de acest lucru, rămân în pace”.

Ce să eviți de Lună Plină?

Nu lua decizii bazate doar pe emoții

Nu acționa la nervi, gândește-te că orice decizie luată pe fond emoțional s-ar putea să nu fie chiar cea mai corectă. Nimeni nu te împiedică să nu iei decizii, din contră, ești binevenit să o faci, tăind frânghiile otrăvite din viața ta, dar fă-o în mod conștient, pe o bază a rațiunii.

Permite-ți să fii furios chiar și pe cei care sunt din familie, dar ți-au făcut rău. Altfel, nu o să vindeci niciodată rănile vechi. Dacă lași aceste frustrări să iasă, o să-ți faci bine la nivel fizic, emoțional și mental.

Nu mai gândi atât de negativ

Tot ce gândești negativ azi, dar și în preajma acestor zile, se va amplifica. Gândurile acestea vor căpăta putere și vor reveni către tine înzecit. Universul este vibrație. Dacă tu gândești negativ, el va reacționa cu vibrație negativă către tine și apoi te vei gândi de ce anume ești predispus la ceea ce tu numești ghinion. 

Citește și: Influența primei Luni Pline din 2023 pentru fiecare zodie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel