Luna Plină în Rac. Ritualuri și afirmații de efect ca să beneficiezi de energie

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Pixabay.com
Pixabay.com

Pe 27 decembrie, o să avem ultima Lună Plină a anului 2023, în semnul Racului. De obicei, Lunile Pline sunt un moment de eliberare. Află pe ce ritualuri și afirmații poți să te bazezi pentru a obține rezultate folositoare!

O Lună Plină vorbește despre un apogeu. Este un moment în care ne rupem de ceva, renunțăm la ceva și ne dăm seama că am făcut tot posibilul în anumite situații, dar mai mult de atât nu se poate. 

Pe 27 decembrie, avem ultima Lună Plină din acest an, în Rac. Arhetipul Racului vorbeşte de familiar, confort, de siguranţă, de familie, de trecut, de rădăcini. Capricornul vorbeşte de acum, de viitor, de ce construim. 

Ce ritualuri poți face pentru a beneficia de energia acestei Luni Pline?

1. Enumeră lucrurile pentru care simți recunoștință. Înscrie pe hârtie momentele sau oamenii pentru care simți că ai de mulțumit și apreciere în inima ta.

2. Explorează esența ta prin meditație. Încearcă să descoperi ce te face cu adevărat fericit, fără influența așteptărilor altora. Stabilește obiective și evaluează ce ești dispus să faci pentru a le atinge, reflectând la aspectele pe care ai putea să le îmbunătățești la tine.

3. Bucură-te de momente de relaxare în timpul Lunii Pline. O baie spumoasă poate fi reconfortantă și te poate pregăti pentru un somn odihnitor, beneficiind de energia specifică acestei perioade astrologice.

4. Experimentează respirația profundă și ascultă muzică relaxantă. În timpul Lunii Pline, încearcă să îți aduci mintea într-o stare calmă, ascultând melodii liniștite și concentrându-te pe ceea ce această perioadă îți poate oferi.

5. Evită luarea deciziilor bazate exclusiv pe emoții și evită gândirea negativă. Acționează conștient în această perioadă, evitând amplificarea frustrărilor sau a gândurilor negative și concentrează-te pe energiile pozitive pentru a-ți ghida viața.

Ce să nu faci când este Lună Plină

E important să nu iei decizii pe impulsul emoțiilor. Chiar și în momentele de nervozitate, e crucial să te gândești că deciziile luate în astfel de condiții pot să nu fie cele mai potrivite. Nu există nicio piedică să iei decizii. Dimpotrivă, este binevenit să o faci, eliminând elementele toxice din viața ta. Totuși, aceasta ar trebui să se întâmple conștient, pe baza rațiunii.

Uneori, este permis să resimți furie, chiar și față de cei apropiați care ți-au cauzat durere. Dacă nu lași aceste frustrări să iasă la suprafață, vei avea dificultăți în vindecarea vechilor răni. Permiterea acestor emoții să se manifeste poate aduce beneficii atât fizic, cât și emoțional și mental.

Evită să te învârți în gânduri negative. Tot ceea ce simți astăzi și în perioada următoare poate amplifica aceste emoții. Universul funcționează pe baza vibrațiilor. Dacă cultivi gânduri negative, acesta va reacționa în acord, întorcând către tine un flux de vibrații negative, iar asta poate întări percepția ta de ghinion.

Afirmații care pot fi rostite

1. „Sunt deschis(ă) să accept schimbările neașteptate și benefice care vin către mine în această perioadă, cu încredere și foarte mult curaj.”

2. „Îmi ascult intuiția și voi face alegerile potrivite pentru a-mi urma visurile și aspirațiile în această viață.”

3. „În timpul acestei Luni Pline, mă eliberez de trecutul meu și mă deschid pentru noi începuturi pline de speranță și entuziasm.”

4.  „Sunt deschis(ă) să mă conectez cu oameni noi, care îmi aduc inspirație și sprijin în călătoria mea personală și spirituală.”

5. „În timpul acestei perioade, mă eliberez de orice teamă și blocaje mentale care mă împiedică să îmi trăiesc viața în plinătate, satisfacție și dragoste.”

Îți recomandăm și Mercur retrograd în Săgetător. Previziuni complete pentru fiecare zodie/ascendent.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel